Αμοιβαία Οικοθεσία


Αμοιβαία οικοθεσία

Εκτός από τις σχέσεις των πλανητών σε μια συναστρία, μεγάλο ρόλο για την ποιότητα της σχέσης, παίζει σε ποιους οίκους του ενός, πέφτουν οι πλανήτες του άλλου.

Ήλιος Α Πρώτος Οίκος Β

Ο Ήλιος του Α φωτίζει και δυναμώνει την προσωπικότητα του Β. Νιώθουν έντονη έλξη, και όσο πιο κοντά στον Ωροσκόπο είναι ο Ήλιος, τόσο πιο έντονη γίνεται  η έλξη, με αποτέλεσμα ο ένας να νιώθει τον άλλο σαν αδερφή ψυχή. Εύκολα γίνεται σχέση που δεν περνά απαρατήρητη από τους άλλους, χωρίς να σημαίνει πως θα αντέξει στον χρόνο, αν άλλοι παράγοντες στην συναστρία τους δεν βοηθάνε. Δίνουν μεγάλη σημασία στο πως τους βλέπουν οι άλλοι, παρά το γεγονός πως τους αποδέχονται εύκολα, με αποτέλεσμα να μην εργάζονται σε άλλους τομείς της σχέσης.

Σελήνη Α Πρώτος Οίκος Β

Η Σελήνη του Α νιώθει έντονα συναισθήματα για τον Β, έχει μια ανεξήγητη οικειότητα γι αυτόν, και θέλει να δημιουργήσει μαζί του οικογένεια. Όσο πιο κοντά στον Ωροσκόπο είναι η Σελήνη, τόσο πιο έντονη είναι αυτή η αίσθηση. Υπάρχει πιθανότητα να γνωρίζονται από παλιά, από το οικογενειακό περιβάλλον και αυτό να κάνει την οικειότητα πιο έντονη. Αυτή η σχέση βασίζεται πολύ στο συναίσθημα, με αποτέλεσμα να είναι ευμετάβλητη. Πρέπει να δυναμώσουν και άλλα στοιχεία της σχέσης για να αντέξουν στον χρόνο.

Ερμής Α Πρώτος Οίκος Β

Ο Ερμής του Α ενεργοποιεί τον Ωροσκόπο του Β σε επίπεδο επικοινωνίας και πνευματικότητας. Όσο πιο κοντά στον Ωροσκόπο βρίσκεται ο Ερμής, τόσο περισσότερο η σχέση βασίζεται στην επικοινωνία, την γνώση, ακόμα και σε κοινούς επαγγελματικούς ή πνευματικούς σκοπούς, εκτός αν ο Ερμής βάλλεται δυσαρμονικά από άλλους πλανήτες.   Στην παρέα ή την εργασία, αλλά και γενικά όταν βρίσκονται με κόσμο, τους αρέσει να μιλάνε και να δείχνουν στους άλλους τις γνώσεις που απέκτησαν.  

Αφροδίτη Α Πρώτος Οίκος Β

Η Αφροδίτη του Α γοητεύεται από τον Β κεραυνοβόλα. Όσο πιο κοντά στον Ωροσκόπο είναι η Αφροδίτη, τόσο πιο έντονο είναι και το ερωτικό πάθος για την εξωτερική εμφάνιση του Β. Είναι μια έντονα ερωτική σχέση, που τους αρέσει να την δείχνουν και στους άλλους. Η Αφροδίτη εδώ φροντίζει πολύ την εμφάνιση του συντρόφου της, με συμβουλές, αλλά και με δώρα, ενώ μπορούν εύκολα να γίνουν συνεργάτες, κυρίως σε επαγγέλματα τέχνης, μόδας, θεάτρου κλπ.

Άρης Α Πρώτος Οίκος Β

Αυτή είναι μια έντονα ανταγωνιστική σχέση. Από την μια, μπορούν να βρίσκουν την δύναμη να ξεπερνάνε εμπόδια, αλλά από την άλλη, ανταγωνίζονται και φτάνουν σε εντάσεις που κουράζουν. Όσο πιο κοντά είναι ο Άρης στον Ωροσκόπο του Β. τόσο πιο έντονο είναι το ερωτικό πάθος και η σεξουαλικότητα.  Ο Άρης του Α θα προσπαθεί συνεχώς να προκαλεί τον Β να εκφράζεται και να κάνει περισσότερες δράσεις. Αν το ζευγάρι κάνει κάποιο ανταγωνιστικό επάγγελμα, όπως αθλητισμό, ο ανταγωνισμός τους, μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα στους στόχους τους.

Δίας Α Πρώτος Οίκος Β

Αυτή είναι μια πλούσια σχέση σε πολλά επίπεδα, αν ο Δίας του Α δεν έχει δύσκολες όψεις με άλλους πλανήτες. Όσο πιο κοντά στον Ωροσκόπο του Β είναι ο Δίας του Α, τόσο περισσότερο τον εμπιστεύεται και τον βοηθά να επεκταθεί, υλικά και πνευματικά. Η αισιοδοξία, ο αυθορμητισμός και οι γνώσεις του Α, περνάνε στον Β, μέσα από ταξίδια, βιβλία, διαλέξεις, που τον ανεβάζουν πνευματικά, χωρίς να λείπει και η υλική πλευρά. Μπορούν να πετύχουν σε νομικά, εκπαιδευτικά, φιλοσοφικά και θρησκευτικά θέματα, ενώ μπορεί να είναι και άνθρωποι από διαφορετικές κουλτούρες, που όμως λειτουργούν αρμονικά.

Κρόνος Α Πρώτος Οίκος Β

Μια δύσκολη σχέση, που όμως μπορεί να αντέξει στον Χρόνο. Είναι μια συντηρητική σχέση, με υπερβολική σοβαρότητα, ίσως γιατί το άτομο του Κρόνου είτε είναι μεγαλύτερης ηλικίας, είτε έχει πολύ αυστηρές απόψεις. Όσο πιο κοντά στον Ωροσκόπο είναι ο Κρόνος του Α, τόσο περισσότερη καταπίεση νιώθει ο Β, που δυσκολεύεται να εκφραστεί, από φόβο για έντονη κριτική. Αυτή η σχέση, έχει πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα η χαρά και οι όμορφες στιγμές να είναι λίγες.

Ουρανός Α Πρώτος οίκος Β

Μια σχέση έξω από τα συνηθισμένα, επαναστατική και ανατρεπτική. Όσο πιο κοντά στον Ωροσκόπο του Β είναι ο Ουρανός του Α, τόσο περισσότερο προκαλεί τον Β να ελευθερωθεί από κατεστημένες απόψεις και να ζήσει ελεύθερα. Υπάρχει αναζήτηση νέων τρόπων έκφρασης, που μπορεί να σοκάρουν το περιβάλλον τους, από τις επαναστατικές ιδέες για την ζωή. Μπορούν να ζουν τον έρωτα εξωσυζυγικά, ελεύθερα ή ακόμα και να ανήκουν σε διαφορετικές τάξεις ή θρησκείες, που ο κοινωνικός τους κύκλος δεν μπορεί να δεχθεί. Έχουν ανάγκη το διαφορετικό, το συναρπαστικό και η ρουτίνα τους σκοτώνει. Μπορούν όμως να φτάσουν και σε υπερβολές που θα δημιουργήσουν προβλήματα και σε αυτούς.    

Ποσειδώνας Α Πρώτος οίκος Β

Μια έντονη σχέση γοητείας και αυταπάτης. Όσο πιο κοντά στον Ωροσκόπο του Β είναι ο Ποσειδώνας του Α, τόσο πιο πολύ τον μαγεύει και τον εμπνέει. Όμως ο Β, γοητευμένος όπως είναι, εξιδανικεύει τον Α με αποτέλεσμα να απογοητεύεται και να δημιουργείται μεταξύ τους μια φλού κατάσταση. Η σχέση αυτή, την μια φτάνει σε υψηλά επίπεδα πνευματικότητας και ιδεαλισμού, ενώ την άλλη γεννά αυταπάτες. Μπορεί εύκολα ο Β, να αφήσει την εργασία του, τα θέλω του, ώστε να βοηθήσει τον Α να ξεπεράσει εμπόδια και φοβίες. Υπάρχει μια δυνατή πνευματική ένωση, σαν τηλεπάθεια και μπορούν να ασχοληθούν με πνευματικές ή καλλιτεχνικές ασχολίες, φιλανθρωπία, παραψυχολογία, αρκεί να μάθουν να μην καλλιεργούν αυταπάτες μεταξύ τους.

Πλούτωνας Α Πρώτος οίκος Β

Σχέση αγάπης – μίσους και εξουσίας. Είναι πιθανό να είναι μια μυστική σχέση, μακριά από τους άλλους, ίσως εξωσυζυγική. Όσο πιο κοντά στον Ωροσκόπο του Β, είναι ο Πλούτωνας του Ά, τόσο περισσότερο ο Α θέλει να κυριαρχήσει και να αλλάξει τον Β, ακόμα και με υπόγειους τρόπους. Ο άνθρωπος με τον Πλούτωνα, μπορεί να παίζει τον ρόλο του ψυχαναλυτή, καθώς μπορεί να εισβάλει βαθιά στην ψυχή του Β και να τον αποκαλύπτει. Στην πορεία του Χρόνου, ο Β θα γίνει μυστικοπαθείς και δεν θα εκφράζεται, αλλά θα υπάρχουν έντονα πάθη μεταξύ τους, κυρίως σε ερωτικές σχέσεις. Μπορούν να φτάσουν σε ακραίες ενέργειες, επικίνδυνες επιλογές,  ακόμα και σε σχέσεις με υπόκοσμο.

 

Ήλιος Α Δεύτερος Οίκος Β

Σχέση που έχει ανάγκη σταθερότητα και υλικά αγαθά, εκτός αν ο Δεύτερος οίκος είναι σε ζώδιο ιδεαλιστικό, όπως ο Υδροχόος, που εκεί ακόμα και οι ιδέες θεωρούνται υλικά αγαθά. Το ζευγάρι μοιράζεται την περιουσία, σπίτια, αυτοκίνητα, χρήματα, και προσπαθεί να φέρει υλική σταθερότητα στην ζωή, ώστε πάνω εκεί να νιώσει και συναισθηματική ασφάλεια. Θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια ωφελιμιστική σχέση, που έχει να κάνει με το πόσα μπορεί να κερδίσει ο ένας από τον άλλο, και κυρίως ο άνθρωπος με τον Ήλιο. Σαν υλικό αγαθό, μπορούν να δουν ακόμα και το σεξ, την ηδονή, και να κρατήσουν την σχέση, πιστεύοντας πως αποτελούν αξίες που είναι σταθερές. Γενικά είναι μια σχέση που χρειάζεται καλοπέραση, αγαθά, ηδονή κλπ για να κρατήσει, καθώς έχει χαρακτηριστικά του Ζωδίου του Ταύρου.   

Σελήνη Α Δεύτερος Οίκος Β

Σχέση που έχει ανάγκη συναισθηματική ασφάλεια, κυρίως από το άτομο με την Σελήνη, αλλά που αυτή η ασφάλεια, συνδέεται με την υλική ασφάλεια. Δεν είναι αυτοσκοπός τα χρήματα, τα σπίτια κλπ, αλλά υπάρχει η αίσθηση πως χωρίς αυτά, δεν μπορεί να υπάρξει συναισθηματική σταθερότητα, και έτσι προσπαθούν πολύ για απόκτηση περιουσίας. Αυτή η ψυχική ανασφάλεια, δημιουργεί μια σχέση κτητική, που ακόμα και αν δεν υπάρχει ερωτική έλξη, δύσκολα χωρίζουν, γιατί νιώθουν την ανάγκη για κάποιον άνθρωπο στην ζωή τους, που βοηθά να νιώθουν συναισθηματική ασφάλεια.

Ερμής Α Δεύτερος Οίκος Β

Μια σχέση με δυνατή επικοινωνία κυρίως σε θέματα απόκτησης αγαθών, όχι μόνο υλικών, αλλά και πνευματικών. Το άτομο με τον Ερμή, μπορεί να δίνει καλές οικονομικές συμβουλές και να απολαμβάνει την  εκτίμηση από το άλλο άτομο. Οι κοινές αξίες και τα υλικά αγαθά, μπορούν να έρθουν από το γράψιμο, τα Μ.Μ.Ε, την διαφήμιση, τα ταξίδια, τις μεταφορές κλπ, ενώ οικονομικά μπορούν να έχουν βοήθεια από φίλους, αδέρφια, γείτονες, συνεργάτες.

Αφροδίτη Α Δεύτερος οίκος Β

Η Αφροδίτη εδώ είναι σε κυριαρχία, δίνοντας στην σχέση ομορφιά, αρμονία, ηδονή και υλικά αγαθά. Συνήθως η Αφροδίτη του Α ευεργετεί και οικονομικά τον Β, εκτός από ερωτικά. Τους αρέσουν τα όμορφα πράγματα στην ζωή, το καλό φαγητό, τα όμορφα ρούχα, το καλό σεξ. Γνωρίζοντας πως όλα αυτά κοστίζουν, θα προσπαθήσουν να πετύχουν οικονομικά και αν δεν υπάρχουν πλανήτες δυσαρμονικοί στο υπόλοιπο ωροσκόπιο, θα το πετύχουν. Προσοχή θα χρειαστεί σε υπερβολικές σπατάλες, ενώ μπορεί να γίνει και μια ωφελιμιστική σχέση. Συναισθηματικά, υπάρχει πάθος και κτητικότητα. 

Άρης Α Δεύτερος οίκος Β

Σχέση που από την μια, υπάρχει δύναμη και συνεργασία για απόκτηση υλικών αγαθών, ίσως και με γρήγορο ρυθμό, και από την άλλη σπατάλη ή λάθος επιλογές. Πολλές φορές ο άνθρωπος με τον Άρη, μπορεί να χαλά χρήματα του άλλου, η να θεωρεί πως είναι δικά του, γιατί χωρίς αυτόν ο άλλος δεν θα μπορούσε να τα έχει. Γενικά υπάρχει ανταγωνισμός, κυρίως από την πλευρά του ατόμου με τον Άρη, σε θέματα οικονομικά, αλλά και τάση για οικονομία, έως και τσιγκουνιά. Μια έτσι και μια αλλιώς. Σε συναισθηματικό επίπεδο, υπάρχουν κτητικές τάσεις και έντονη σεξουαλικότητα, που είναι το δυνατό χαρτί της σχέσης.

Δίας Α Δεύτερος οίκος Β

Μια πολύ καλή θέση του Δία, που κάνει και τους δυο να μπορούν εύκολα και έξυπνα να αποκτήσουν υλικά, αλλά και πνευματικά αγαθά. Το μεγαλύτερο κέρδος δεν είναι τα υλικά αγαθά, αλλά ότι το ζευγάρι μπορεί σύντομα να δημιουργήσει ένα φιλοσοφικό, αξιακό σύστημα, που θα του επιτρέψει να κατανοήσει τις πραγματικές αξίες στην ζωή, ακόμα και αν περάσουν πρώτα από μια φάση, που θα αγοράζουν πράγματα για να εντυπωσιάσουν τους άλλους, κατανοώντας σύντομα πως είναι άχρηστα. Ο ένας εμπιστεύεται τον άλλον στα οικονομικά, υπάρχει αισιοδοξία και ξέρουν πώς να περάσουν όμορφα στην ζωή.

Κρόνος Α Δεύτερος οίκος Β

Το άτομο με τον Κρόνο, είναι αυστηρό και πολύ προσεκτικό στα οικονομικά, πιθανότατα γιατί πέρασε δυσκολίες στην ζωή του και έχει ανασφάλειες. Στην αρχή το άτομο του δεύτερου οίκου θα νιώθει πίεση και θα αντιδράσει, αλλά στην πορεία του χρόνου θα εκτιμήσει τις συμβουλές του ατόμου με τον Κρόνο. Αν εργαστούν με πρόγραμμα, όπως θέλει ο άνθρωπος με τον Κρόνο, σε βάθος χρόνου θα αποκτήσουν περιουσία, αλλά πάντα θα υπάρχει η ανασφάλεια στα οικονομικά, έστω σε ψυχολογικό επίπεδο. Το άτομο με τον Κρόνο θα θέλει να ελέγχει τα οικονομικά με αυστηρότητα.

Ουρανός Α Δεύτερος οίκος Β

Ο άνθρωπος με τον Ουρανό, έχει διαφορετικές αξίες από τον Β, μπορεί να χαλά τα χρήματα για ιδεαλιστικούς σκοπούς, κινήματα, οργανώσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανασφάλεια στον Β. Υπάρχει η τάση να μην εκτιμά τα χρήματα ο Α και να θέλει να μάθει τον Β να ζει με άλλες αξίες, πέρα από την ύλη. Όμως από την άλλη πλευρά, μπορεί να βρει επαναστατικούς και πρωτότυπους τρόπους να κερδίσει χρήματα, μέσα από εφευρέσεις, νέες τεχνολογίες και επενδύσεις σε νέες ιδέες. Γενικά τα χρήματα έρχονται και χάνονται ξαφνικά.

Ποσειδώνας Α Δεύτερος οίκος Β

Υπάρχει μια δυσκολία στα οικονομικά, κυρίως γιατί μπερδεύονται ιδεαλιστικές απόψεις με πρακτικά θέματα. Υπάρχουν πολλές ιδέες, εμπνεύσεις και όνειρα, αλλά δεν υπάρχει πρακτική σκέψη για να υλοποιηθούν. Τους αρέσει να βοηθούν ανθρώπους που έχουν προβλήματα, ακόμα και αν αυτό φέρει προβλήματα σε αυτούς, κυρίως ο άνθρωπος με τον Ποσειδώνα έχει αυτές τις τάσεις, και μπορεί να ασχοληθούν με φιλανθρωπικές οργανώσεις. Υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησης από τον ένα στον άλλο, σε θέματα οικονομικά, αλλά και από άλλους. Γενικά τα οικονομικά θέλουν προσοχή και να υπάρχει πρακτική σκέψη.

Πλούτωνας Α Δεύτερος οίκος Β

Η καλή πλευρά αυτής της θέσης του Πλούτωνα, είναι ότι μπορεί ακόμα και μετά από καταστροφές, να δημιουργήσει ολόκληρες περιουσίες, μάλιστα πολλές φορές. Όμως το άτομο με τον Πλούτωνα, θα θέλει να ελέγχει την περιουσία του άλλου, ακόμα και να την καταχραστεί, με πολύ υπόγειους τρόπους. Στην ουσία, δεν είναι τα χρήματα, αλλά η ανάγκη να ελέγξει τον άλλον ψυχικά και να τον αλλάξει, ακόμα και για να του δείξει πως μπορεί να ζήσει και χωρίς χρήματα, για να τον ελευθερώσει από την ανασφάλεια. Γενικά τα οικονομικά σε αυτή την σχέση, αλλάζουν συχνά και ακραία, από τον πλούτο στην καταστροφή και πάλι στον πλούτο.

Ήλιος Α Τρίτος οίκος Β

Σχέση με πολυδιάστατη ικανότητα επικοινωνίας. Ακόμα και αν βρίσκονται μακριά, επικοινωνούν συχνά και για τα πάντα. Υπάρχει μια ελευθερία στην επικοινωνία, δεν φοβούνται να εκφράσουν τις σκέψεις τους, καθώς γνωρίζουν πως δεν θα υπάρξει κριτική. Απολαμβάνουν την ανταλλαγή ιδεών, την πνευματική αναζήτηση, την γνώση, και έρχονται κοντά μέσα από εγκεφαλικές διαδικασίες. Είναι πιθανό να ασχολούνται με βιβλία, δημοσιογραφία, επιστήμη, έρευνα κλπ, ενώ απολαμβάνουν τα ταξίδια, κυρίως αυτά που προσφέρουν εκτός από αναψυχή και γνώση.

Σελήνη Α Τρίτος οίκος Β

Αυτή η σχέση χρωματίζεται από την επικοινωνία σε συναισθηματικό επίπεδο. Υπάρχει έντονη διαίσθηση  και επικοινωνούν όχι τόσο για να ανταλλάσσουν απόψεις, όσο για να μεταφέρουν ο ένας στον άλλο τα συναισθήματα τους, κυρίως το άτομο με την Σελήνη. Η ποιότητα λοιπόν της επικοινωνίας τους, εξαρτάται από τα συναισθήματα τους, ενώ υπάρχει και η ικανότητα να επικοινωνούν ακόμα και χωρίς να μιλάνε. Τους αρέσει να έχουν καλές σχέσεις με γείτονες και συγγενείς, ενώ το σπίτι μπορεί να γίνεται και χώρος που φίλοι μαζεύονται και επικοινωνούν.

Ερμής Α Τρίτος Οίκος Β

Ο Ερμής εδώ είναι σε κυριαρχία και αυξάνει την επικοινωνία και την μεταφορά γνώσης. Σταδιακά, το άτομο με τον Ερμή θα μεταφέρει την ανάγκη για γνώση και επικοινωνία και στο άτομο του οίκου. Μπορούν να μιλάνε για τα πάντα και να κριτικάρουν τα πάντα, με μοναδικό τρόπο, που γοητεύει τους άλλους. Τους αρέσουν τα ταξίδια, η απόκτηση γνώσης, η επαφή με πολλούς ανθρώπους, ενώ μπορούν να σχετίζονται με εργασίες που σε φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο. Το δύσκολο κομμάτι εδώ, είναι πως αντιμετωπίζουν τα πάντα με λογική, αφήνοντας το συναίσθημα σε δεύτερη μοίρα.

Αφροδίτη Α Τρίτος οίκος Β

Η επικοινωνία γίνεται με αρμονία, διπλωματία και σκοπό έχει να κρατά το ζευγάρι μακριά από εντάσεις. Ιδιαίτερα το άτομο με την Αφροδίτη, μέσα από την επικοινωνία θα προσπαθεί να λύνει τα προβλήματα μέσα από τον διάλογο και την μεταφορά συναισθήματος. Υπάρχει χάρη και ποιότητα στον λόγο, που μπορεί να φτάσει ακόμα και σε επίπεδα ποίησης, αν άλλοι πλανήτες δεν μπλοκάρουν την Αφροδίτη, υπάρχει έντονη κοινωνικότητα, αγάπη για ταξίδια και γνώση, έκφραση των συναισθημάτων, αλλά και μια τάση εκλογίκευσης του συναισθήματος.

Άρης Α Τρίτος οίκος Β

Η επικοινωνία σε αυτή την σχέση γίνεται έντονα και επιθετικά. Το ζευγάρι καταναλώνει μεγάλη ποσότητα ενέργειας σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Κυρίως το άτομο με τον Άρη, θέλει να επιβάλει τις απόψεις του, πιστεύοντας πως πάντα έχει δίκιο. Πολλές φορές, οι λόγοι της αντιπαράθεσης, είναι οι συγγενείς και οι γείτονες. Αν καταφέρουν να συνεργαστούν, μπορούν να δημιουργήσουν σε πνευματικούς τομείς και να πετύχουν, καθώς η ενέργεια και η ένταση θα μετατρέπεται σε δημιουργία, αλλιώς κάθε άποψη του ενός, θα εκλαμβάνεται σαν πρόκληση από τον άλλο, δημιουργώντας φαύλο κύκλο έντασης.

Δίας Α Τρίτος οίκος Β

Το άτομο με τον Δία, θα βοηθήσει το άτομο του οίκου, να φτάσει σε ανώτερα επίπεδα επικοινωνίας και γνώσης. Μπορούν να μιλάνε χωρίς φόβο, να βιώνουν χαρά μέσα από την επικοινωνία  και να φτάσουν σε φιλοσοφικά επίπεδα αντίληψης του κόσμου. Τα ταξίδια παίζουν έναν σημαντικό ρόλο, καθώς πέρα από χαρά, τους φέρνουν σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες, διευρύνοντας το πνεύμα τους. Οι απόψεις εκφράζονται με ειλικρίνεια, χωρίς φόβο, ανταλλάσσοντας πληροφορίες που βοηθούν είτε το πνεύμα, είτε την καθημερινότητα να γίνεται ευχάριστη. Μαζί μπορούν να παρακολουθούν διαλέξεις, θεατρικές παραστάσεις, σεμινάρια κλπ.

Κρόνος Α Τρίτος οίκος Β

Το άτομο με τον Κρόνο θα καταπιέζει και θα αναστέλλει την αυθόρμητη έκφραση του ατόμου με τον οίκο. Έντονη κριτική και τάση για σοβαρές και βαριές κουβέντες από το άτομο με τον Κρόνο, που δεν μπορεί να καταλάβει την χαρά της αυθόρμητης και ελαφριάς κουβέντας, καθώς θέλει τα πάντα να εκφράζονται σοβαρά και σχεδόν επιστημονικά. Στο πέρασμα του χρόνου, το άτομο του οίκου, θα μάθει να εκφράζεται με μεγαλύτερη σοβαρότητα, αν και το άτομο με τον Κρόνο μάθει να χαλαρώνει και να απολαμβάνει μια πιο αυθόρμητη κουβέντα, πολλά θα πάνε καλύτερα. Πιθανόν λόγω της υπερβολικής σοβαρότητας του Κρόνου, θα υπάρξουν προβλήματα με συγγενείς και γείτονες, ενώ τα ταξίδια αρκετές φορές δεν θα είναι τόσο ευχάριστα.

Ουρανός Α Τρίτος οίκος Β

Το άτομο με τον Ουρανό, θα μεταφέρει επαναστατικές ιδέες στο άτομο του οίκου. Θα μπορούν να επικοινωνούν με μοναδικό τρόπο, που στους άλλους θα μοιάζει ακατανόητος, Πολλές ιδέες, εμπνεύσεις και ανάγκη για μεταφορά απόψεων που θα κάνει καλύτερο τον κόσμο. Οι κοινωνικές ανισότητες, η πολιτική, αλλά και η επιστήμη, είναι μερικά από τα θέματα που θα κουβεντιάζουν και θα θέλουν να μεταφέρουν και στους άλλους. Καθώς όμως οι ιδέες τους είναι πολύ προχωρημένες για την εποχή, πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις με συγγενείς και γείτονες. Ξαφνικές αλλαγές και ταξίδια σε ασυνήθιστα μέρη, είναι στο πρόγραμμα.

Ποσειδώνας Α Τρίτος οίκος Β

Υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία, καθώς δύσκολα μπορούν να μιλήσουν πρακτικά, ενώ υπάρχει η τάση αντί να ακούνε ο ένας τον άλλο, ακούνε μόνο αυτό που θέλουν να πουν, και περισσότερο φαντάζονται τι τους λέει ο άλλος. Το αποτέλεσμα είναι μια θολή κατάσταση, που κανένας δεν είναι σίγουρος τι θέλει ο άλλος. Υπάρχει έντονη φαντασία, αλλά και ψέματα. Η θετική πλευρά, αν αντέξουν στον χρόνο, είναι πως μέσα από αυτές τις διαδικασίες, μπορούν να μάθουν να επικοινωνούν σχεδόν τηλεπαθητικά, να αναπτύξουν διαίσθηση, καλλιτεχνικές και πνευματικές ικανότητες. Τα ταξίδια μπορούν να γίνονται για πνευματική αναζήτηση, αλλά μπορούν και να φέρουν απογοήτευση.

Πλούτωνας Α Τρίτος οίκος Β

Το άτομο με τον Πλούτωνα θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο σκέψης του ατόμου με τον οίκο. Θα στρέψει την προσοχή του, από τα καθημερινά, σε πιο βαθιές αλήθειες και μυστήρια της ζωής. Θα έχει όμως και την τάση να ελέγχει την σκέψη του συντρόφου του, με αποτέλεσμα ο άλλος να κρύβει τις σκέψεις του, για να μην χρησιμοποιηθούν εναντίων του. Μπορεί ξαφνικά να κόβεται απότομα η επικοινωνία, η ο λόγος να γίνεται σκληρός, αλλά υπάρχει μετά και η ικανότητα, κυρίως από το άτομο του Πλούτωνα, μέσα από κουβέντα να θεραπεύονται οι πληγές. Προβλήματα και εντάσεις στην σχέση, μπορούν να προέλθουν από συγγενείς, γείτονες και ταξίδια.    

Ήλιος Α Τέταρτος οίκος Β  

Μια σχέση με μεγάλη οικειότητα και συναισθηματικό δέσιμο, σαν να ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Υπάρχει το αίσθημα προστασίας και νιώθουν ασφάλεια όταν είναι μαζί. Αν η σχέση είναι ερωτική, κάτι που φαίνεται από τον υπόλοιπο χάρτη, υπάρχει έντονη επιθυμία να κάνουν οικογένεια, καθώς μπορούν να συμβιώνουν με αρμονία, χωρίς να ταράζει ο ένας τον άλλο. Αν βοηθάει και το υπόλοιπο ωροσκόπιο, η συμβίωση μπορεί να είναι μακροχρόνια. Είναι μια Αστρολογική σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε πολλά παντρεμένα ζευγάρια.

Σελήνη Α Τέταρτος οίκος Β

Υπάρχει έντονο ψυχικό δέσιμο από την αρχή, σαν να γνωρίζονται από καιρό. Καταλαβαίνουν αμέσως τις ψυχικές μεταπτώσεις του άλλου, υπάρχει τρυφερότητα, αίσθημα ασφάλειας και μπορούν να είναι μαζί χωρίς να ταράζει ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα να θέλουν να κάνουν οικογένεια. Δένονται όμως υπερβολικά και κάποιες φορές δημιουργούν ασφυξία ο ένας στον άλλο, έχουν ψυχικές μεταπτώσεις και ανώριμες αντιδράσεις.

Ερμής Α Τέταρτος οίκος Β

Υπάρχει μεγάλη ικανότητα στην επικοινωνία, μπορούν να μιλάνε για τα πάντα στο σπίτι, να περιγράφουν εύκολα τα συναισθήματα τους, με κίνδυνο όμως να τα εκλογικεύουν, αντί να τα ζουν. Στο σπίτι έρχονται πολλοί φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες και γίνονται όμορφες κουβέντες,  Τους αρέσει να αλλάζουν διακόσμηση, ακόμα και σπίτια, καθώς η αλλαγή ανανεώνει το ενδιαφέρον για το σπίτι και την οικογενειακή ζωή.

Αφροδίτη Α Τέταρτος οίκος Β

Υπάρχουν όμορφα συναισθήματα, ένα ψυχικό δέσιμο, ένα αίσθημα συγγένειας μεταξύ τους, που χρειάζεται ένα σπίτι για να στεγαστεί. Μπορεί έξω να μην δείχνουν τα αισθήματα τους, αλλά στο σπίτι τα εκφράζουν έντονα, σαν να χρειάζονται την ασφάλεια του χώρου τους. Δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι, μαγειρεύουν μαζί, τρώνε στο φως των κεριών, φροντίζουν ο χώρος να είναι όμορφος και ξοδεύουν αρκετά χρήματα για να έχουν περιβάλλον υψηλής αισθητικής γύρω τους. Μπορούν μέσα σε αυτό το περιβάλλον να εκφράσουν τα αισθήματα τους και να τα βιώσουν.

Άρης Α Τέταρτος οίκος Β

Υπάρχουν εντάσεις, εγωισμός και ανταγωνισμός ανάμεσα στο ζευγάρι, που εκφράζονται κυρίως στο σπίτι, όταν είναι μόνοι τους. Γενικά η συμβίωση είναι δύσκολη, καθώς ταράζει ο ένας τον άλλο. Οι εντάσεις μπορεί να γίνονται είτε για δικές τους διαφορές, είτε να ξεκινάνε από το συγγενικό περιβάλλον. Για να μειωθούν οι εντάσεις, πρέπει είτε να βγαίνουν συχνά εκτός σπιτιού,  είτε να κάνουν δημιουργικά πράγματα στο σπίτι, που θα εκτονώνουν τις εντάσεις.

Δίας Α Τέταρτος οίκος Β

Είτε σε συγκατοίκηση, είτε σε γάμο, το σπίτι είναι χώρος χαράς και αισιοδοξίας. Κυρίως το άτομο με τον Δία, δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης αλλά και επέκτασης στο σπίτι. Οι φίλοι που έρχονται έχουν υψηλό επίπεδο και δέχονται μια πλούσια φιλοξενία σε υλικά, αλλά και πνευματικά αγαθά. Το άτομο με τον Δία, μπορεί είτε να μεγαλώσει το σπίτι, είτε να πάρει τον άλλο σε κάποιο μεγαλύτερο, αλλά και σε πνευματικό επίπεδο, μπορεί να φέρει στον χώρο έργα τέχνης, να φτιάξει βιβλιοθήκη, και γενικά να αναβαθμίσει τον χώρο σε πολλά επίπεδα, αναβαθμίζοντας έτσι και την σχέση.

Κρόνος Α Τέταρτος οίκος Β

Αν το ζευγάρι δεν μένει στον ίδιο χώρο, δεν θα υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες, αν όμως συζούν, τότε θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και κυρίως ψυχική αποξένωση. Υπάρχει μεγάλη δυσκολία να νιώσουν κοντά, να βιώσουν τρυφερότητα, ακόμα και αν εκτελούν τα συζυγικά τους καθήκοντα. Πολλές φορές, αν δημιουργηθεί οικογένεια, είναι είτε σαν χρέος, είτε για κοινωνική και επαγγελματική άνοδο, και όχι σαν αποτέλεσμα συναισθηματικής πληρότητας. Το υπόλοιπο ωροσκόπιο θα δείξει υπάρχουν τρόποι να έρχεται και χαρά στην οικογενειακή ζωή.

Ουρανός Α Τέταρτος οίκος Β

Εδώ ο πλανήτης της ανατροπής, της έμπνευσης και της ελευθερίας, στον χώρο του σπιτιού δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει μια σχέση εκκεντρική. Το σπίτι μπορεί να μοιάζει με διαστημόπλοιο, από τα τεχνολογικά γκάτζετ, αλλά και σαν κοινόβιο, όπου μπορεί να γίνονται συγκεντρώσεις πνευματικές, αλλά και επαναστατικές, για έναν καλύτερο κόσμο. Το ζευγάρι, κυρίως το άτομο με τον Ουρανό,  δεν πιστεύει στον γάμο και προτιμά να ζει ελεύθερα, να αλλάζει σπίτια, να δημιουργεί εκκεντρική διακόσμηση και να ζει συναρπαστικά. Θα υπάρχουν όμως εντάσεις και ξαφνικές ανατροπές. Αν αποφασίσουν να κάνουν οικογένεια, θα είναι έξω από τα συνηθισμένα.   

Ποσειδώνας Α Τέταρτος οίκος Β

Υπάρχει ένα έντονο ψυχικό δέσιμο, εξιδανικευμένα συναισθήματα, σχεδόν τηλεπαθητική επικοινωνία, πολλά όνειρα για μια οικογένεια που θα ζει στον παράδεισο. Χρειάζονται το ιδανικό σπίτι, ονειρεύονται την ιδανική οικογένεια, αλλά όταν τα αποκτήσουν, βλέπουν πως η πραγματικότητα δεν είναι όπως τα όνειρα και απογοητεύονται. Υπάρχει δυσκολία να χειριστούν τα προβλήματα, ίσως χρειαστεί να βοηθήσουν και άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν. Αν υπάρχουν καλλιτεχνικές και πνευματικές ασχολίες, μέσα από αυτές θα έρχονται λύσεις.

Πλούτωνας Α Τέταρτος οίκος

Μια δύσκολη συμβίωση, κυρίως αν υπάρχουν αρνητικές όψεις άλλων πλανητών με τον Πλούτωνα. Θα υπάρξουν πολλά προβλήματα στο σπίτι, είτε από συγγενείς, είτε για περιουσιακά θέματα, είτε γιατί υπάρχει μια αυταρχική συμπεριφορά, κυρίως από το άτομο με τον Πλούτωνα, που θα θέλει να ελέγχει τα πάντα στο σπίτι. Υπάρχει πιθανότητα ο ένας να κάνει υπόγειο ψυχολογικό πόλεμο στον άλλο, με τραγικά ψυχικά αποτελέσματα. Αν όμως ο Πλούτωνας έχει θετικές όψεις με άλλους πλανήτες στο ωροσκόπιο και λειτουργεί θετικά, τότε μπορεί να είναι ο θεραπευτής στα ψυχικά τραύματα του άλλου.

Ήλιος Α 5ος οίκος Β

Μια πολύ καλή θέση αυτή για τον Ήλιο, που είναι στον φυσικό του χώρο. Η σχέση είναι χαρούμενη, εξωστρεφής και δημιουργική. Ακόμα καλύτερα αν είναι ερωτική, καθώς το ζευγάρι θα βιώνει τον έρωτα με χαρά, χωρίς ταμπού και αναστολές. Μεγάλη ενέργεια, ζωντάνια, δημιουργία και αγάπη για τα παιδιά, είναι κάποια χαρακτηριστικά της σχέσης, ενώ η έκφραση του ενός, δεν μπλοκάρεται από την έκφραση του άλλου, αντίθετα τονίζεται. Το ζευγάρι λάμπει από χαρά, είναι αγαπητό στους άλλους και μπορεί να ζει με την χαρά που έχουν τα παιδιά όταν παίζουν ελεύθερα. Το θέατρο και γενικά οι καλλιτεχνικές και δημιουργικές εργασίες, μπορούν να δώσουν περισσότερη χαρά στο ζευγάρι.

Σελήνη Α 5ος οίκος Β

Καλή σχέση, με χαρά, ρομαντισμό, έκφραση των συναισθημάτων, καθώς ο ένας απολαμβάνει την παρουσία του άλλου. Το άτομο με την Σελήνη, θα μάθει μέσα σε αυτή την σχέση να εκφράζεται και να δημιουργεί μέσα από το συναίσθημα. Αν ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά και το θέαμα, θα είναι αγαπητοί στο κοινό, ενώ θα τους αρέσει να διασκεδάζουν. Η Σελήνη στον 5ο οίκο είναι γόνιμη και μπορούν εύκολα να αποκτήσουν παιδιά, αν η Σελήνη δεν έχει δυσαρμονίες με άλλους πλανήτες.

Ερμής Α 5ος οίκος Β

Πολλές δημιουργικές ικανότητες, πνευματικότητα, υψηλή νόηση. Η επικοινωνία, τα μέσα ενημέρωσης, η εκπαίδευση, είναι τομείς που το ζευγάρι μπορεί να διαπρέψει. Υπάρχει μεγάλη ικανότητα στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών, καθώς μπορούν να επικοινωνούν σωστά μαζί τους και να τους μεταφέρουν γνώση, αλλά και χαρά. Μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους με συναρπαστικό τρόπο, κυρίως ο άνθρωπος με τον Ερμή, μπορεί να κάνει την επικοινωνία χαρούμενη και καθόλου βαρετή, μεταφέροντας μέσα από τον λόγο, κέφι, αισιοδοξία και γνώση.

Αφροδίτη Α 5ος οίκος Β

Αν η Αφροδίτη δεν έχει δύσκολες όψεις από άλλους πλανήτες, έχουμε μια πραγματικά ερωτική σχέση, γεμάτη χαρά, έρωτα, συναίσθημα, δημιουργικότητα, αγάπη για την ζωή και τα παιδιά. Δύσκολα μια τέτοια σχέση μένει κρυφή, καθώς το ζευγάρι θέλει να εκφράζει τον έρωτα του κάθε στιγμή. Μέσα από την χαρά του έρωτα, μπορούν να εκφραστούν καλλιτεχνικά, να γράφουν ποιήματα ο ένας για τον άλλο, να ζωγραφίζουν, κυρίως το άτομο με την Αφροδίτη, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν στον χώρο του θεάματος. Τους αρέσει η καλή ζωή, το σεξ, η διασκέδαση, αλλά και τα τυχερά παιχνίδια, καθώς μπορούν να δουν τη ζωή με παιχνιδιάρικη διάθεση.

Άρης Α 5ος οίκος Β

Το Άτομο με τον Άρη, θα προκαλέσει τον άλλο να βγάλει από μέσα του την δύναμη που κρύβει και να γίνει πιο δημιουργικό, με αποτέλεσμα να έρθουν στην επιφάνεια ικανότητες που δεν γνώριζε. Το κάνει όμως επιθετικά και ανταγωνιστικά, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανταγωνισμός και εντάσεις. Αν δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες που μπλοκάρουν την ενέργεια του Άρη, θα υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα  και δυνατή έλξη ανάμεσα τους, χωρίς όμως ιδιαίτερο ρομαντισμό, ενώ το ζευγάρι είναι πιθανό να εκφράζεται απότομα στα παιδιά.

Δίας Α 5ος οίκος Β

Το άτομο με τον Δία, θα βοηθήσει με κάποιον σχεδόν μαγικό τρόπο τον άλλο να εκφράσει τις δημιουργικές του ικανότητες, που πραγματικά θα τον κάνουν να ανθίσει πνευματικά. Υπάρχει χαρά, εμπιστοσύνη, δημιουργικότητα, και το ζευγάρι δεν χάνει τον καλό εαυτό του, ακόμα και στις πιο πιεστικές καταστάσεις. Μπορούν να ασχοληθούν με τον χώρο του θεάματος ή με άλλες δημιουργικές δραστηριότητες, που θα εμπεριέχουν όμως και πνευματικότητα. Υπάρχει ακόμα μεγάλη τύχη και αγάπη για τα παιδιά, που αν αποκτήσουν, θα είναι τυχερά και εξελιγμένα. Τάση και για τυχερά παιχνίδια.  

Κρόνος Α 5ος οίκος Β

Ο Άνθρωπος με τον Κρόνο, δεν αφήνει τον άλλο να φέρει χαρά και ελαφρότητα στην σχέση, δημιουργώντας μια βαριά ατμόσφαιρα. Αν η σχέση είναι ερωτική, αυτή η βαριά αίσθηση, κάνει την σχέση πολύ δύσκολη, καθώς δεν υπάρχει αυθορμητισμός, παιχνίδι, χαρά και ερωτισμός. Δεν νιώθουν άνετα όταν είναι μαζί, καθώς το άτομο με τον Κρόνο είναι αυστηρό με τον άλλο. Πιθανόν να είναι μαζί για κοινωνικούς λόγους, για να πετύχουν κάποιους σκοπούς και σίγουρα όχι από χαρά και συναίσθημα. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα, ενώ υπάρχουν δυσκολίες με ότι σχετίζεται με τα παιδιά.

Ουρανός Α 5ος οίκος Β

Η δημιουργική έκφραση γίνεται με εμπνευσμένους τρόπους, που για τους άλλους είναι ασυνήθιστοι. Το άτομο με τον Ουρανό, θα βοηθήσει τον άλλο, να μάθει να εκφράζεται χωρίς φόβους και αναστολές, αδιαφορώντας για την άποψη των άλλων, με σκοπό την απόλυτη ελευθερία της ύπαρξης του. Δεν μπορούν την ρουτίνα και οι κτητικές τάσεις τους παγώνουν. Ο έρωτας μπορεί να εκφράζεται με τους πιο εμπνευσμένους τρόπους, ξαφνικά και στα πιο απρόσμενα μέρη και στιγμές, καθώς τα συνηθισμένα θεωρούνται βαρετά. Αν κάνουν παιδιά, θα τα αναθρέψουν με πρωτοποριακούς τρόπους.

Ποσειδώνας Α 5ος οίκος Β

Υπάρχει έντονη γοητεία ανάμεσα τους, ικανότητα να δημιουργούν μουσική, ποίηση, χορό. Πιθανόν να γνωρίστηκαν σε ανάλογους χώρους. Σε ερωτική σχέση, η έντονη γοητεία, φτάνει στην εξιδανίκευση, υπάρχει ρομαντισμός και νιώθουν πως μπορούν να ζήσουν σε παραμύθι. Όμως αργότερα, καθώς η ζωή δεν είναι παραμύθι, μπορεί να απογοητευθούν. Είναι μια σχέση που καλεί στο ξεπέρασμα που εγώ, και μέσα από θυσία, να γεννηθεί ένα όραμα για τον κόσμο, ίσως μέσα από καλλιτεχνικό – πνευματικό έργο. Αν ο ένας έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, ο άλλος μαθαίνει να το αναπληρώνει και εκφράζεται συναισθηματικά και με λεπτότητα. Γενικά είναι μια σχέση που χάνει σε ενέργεια και ζωτικότητα, κερδίζοντας σε ευαισθησία και ρομαντισμό. 

Πλούτωνας Α 5ος οίκος Β

Το άτομο με τον Πλούτωνα, προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο έκφρασης του άλλου, παίζοντας ακόμα και υπόγεια ψυχολογικά παιχνίδια. Υπάρχει μεγάλη δημιουργικότητα, αλλά δεν εκφράζεται εύκολα. Το άτομο με τον Πλούτωνα, θα αναστατώσει εσωτερικά τον άλλον, αλλά τελικά θα βγάλει από μέσα του τις ικανότητες που κρύβει. Σε ερωτική σχέση, τα συναισθήματα είναι πολύ δυνατά, την μια εκφράζουν αγάπη, την άλλη μίσος. Είναι μοιραία σχέση. Το σεξ είναι η πυγή της χαράς τους και νιώθουν εξάρτηση από αυτό, Στην ουσία, μέσα από αυτή την σχέση και καθώς εκφράζουν όλες τις εσωτερικές συγκρούσεις, στο τέλος φτάνουν στην κάθαρση. Ένα παιδί θα μπορούσε να φέρει ισορροπία στην σχέση.

Ήλιος Α 6ος οίκος Β

Υπάρχει μια δυσκολία στην έκφραση, καθώς τονίζεται η ρουτίνα της καθημερινότητας. Στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τα καθημερινά θέματα, χάνεται ο ρομαντισμός και στην θέση του, υπάρχουν μικρές εξυπηρετήσεις και βοήθεια του ενός στον άλλο. Μαθαίνουν να οργανώνουν τις καθημερινές υποχρεώσεις, αλλά και τα συναισθήματα, ώστε να αντιμετωπίσουν την ανασφάλεια και το άγχος της καθημερινότητας.

Σελήνη Α 6ος οίκος Β

Μια σχέση που έχει ανισότητες, κυρίως για το άτομο με την Σελήνη, που ίσως προέρχεται από κάποια κατώτερη τάξη ή που νιώθει σε κάποιους τομείς κατώτερο. Κατά κάποιο τρόπο, το άτομο με την Σελήνη θα γίνει ένα είδος υπηρέτη για τον άλλο, και θα προσπαθεί να βρει ρόλο, εξυπηρετώντας τον. Δύσκολα μπορούν να εκφράσουν συναισθήματα, καθώς περισσότερο είναι σχέση που έχει κάποιο έργο να ολοκληρώσει. Η υγιεινή και η καθαριότητα παίζουν σημαντικό ρόλο.   

Ερμής Α 6ος οίκος Β

Είναι μια σχέση που το βασικό χαρακτηριστικό, είναι η επικοινωνία για θέματα εργασίας. Πιθανόν ο ένας να είναι ο δάσκαλος και ο άλλος ο μαθητής, που θέλει να μάθει την δουλειά. Αν είναι ερωτική η σχέση, θα μιλάνε υπερβολικά για τις δουλειές τους ή για την κοινή τους εργασία, με αποτέλεσμα να ξεχνάνε να επικοινωνήσουν και για άλλους τομείς της ζωής, που φέρνουν χαρά, κάνοντας βαρετή και κουραστική την επαφή τους.

Αφροδίτη Α 6ος οίκος Β

Καλή σχέση για επαγγελματική συνεργασία, καθώς μπορούν να εργάζονται αρμονικά και δημιουργικά. Αν όμως έχουμε ερωτική σχέση, υπάρχουν πολλά προβλήματα και κυρίως μια ανισότητα. Πιθανόν να γνωρίστηκαν στην δουλειά και ο ένας να έχει ανώτερη θέση ή να κάνουν μια δουλειά που ο ένας να είναι πιο πετυχημένος και να βλέπει τον άλλον υπεροπτικά η να προέρχονται από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Όπως και να έχει, ο ένας περισσότερο θα υπηρετεί τον άλλον και η σχέση θα εξαρτάται από την πορεία της εργασίας. Ο υπόλοιπος χάρτης θα δείξει που μπορεί να φτάσει η σχέση.

Άρης Α 6ος οίκος Β

Μια σχέση έντονη, με έμφαση στην εργατικότητα, αλλά και τον ανταγωνισμό. Ο ένας από τους δυο, συνήθως ο άνθρωπος με τον Άρη, είναι σε κατώτερη θέση από τον άλλον, κάτι που όμως δεν του αρέσει, δημιουργώντας εντάσεις. Αν η σχέση είναι ερωτική, το ζευγάρι εργάζεται σκληρά για να πετύχει κάποιους στόχους ή για να αποπληρώσει δάνεια και άλλες υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να κουράζεται και να έρχεται σε σύγκρουση από το άγχος και την ανασφάλεια.

Δίας Α 6ος οίκος Β

Μια σχέση που είναι ευεργετική για την εργασία. Υπάρχει αρμονική συνεργασία, δημιουργικότητα και πολλές ιδέες. Ακόμα και αν ο ένας έχει ανώτερη θέση, λειτουργούν ισότιμα, έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο και θαυμάζουν ο ένας τις ικανότητες του άλλου. Το άτομο με τον Δία, έχει πολλές γνώσεις και τις προσφέρει χωρίς ανταλλάγματα στον άλλο. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, δεν χάνουν την εμπιστοσύνη που έχουν ο ένας για τον άλλο. Αν η σχέση είναι ερωτική, Θα βοηθήσει ο ένας τον άλλο να ανέβει επαγγελματικά ή ο ένας που θα έχει δύναμη, θα ευεργετήσει τον άλλο.

Κρόνος Α 6Ος οίκος Β

Σχέση με πολλές ευθύνες, που συνήθως τις βάζει στην σχέση το άτομο με τον Κρόνο. Είναι πολύ αυστηρός και κριτικάρει συνεχώς τον τρόπο που εργάζεται ο άλλος, γεμίζοντας τον ανασφάλεια. Δεν τον βοηθά και για κάθε τι που θα του ζητήσει, θέλει ανταλλάγματα. Αν η σχέση είναι ερωτική, το ζευγάρι θα εργάζεται πολύ, με αποτέλεσμα να μην έχει χρόνο και ενέργεια για χαρά. Εύκολα θα πέσει στην ρουτίνα χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Είναι πιθανό να πρέπει να φροντίσουν κάποιον άνθρωπο μεγάλης ηλικίας ή κάποιον με προβλήματα, που κάνει την ζωή τους ακόμα πιο δύσκολη. Θα μάθουν όμως να οργανώνουν προσεκτικά τον χρόνο τους, ενώ η καθαριότητα γίνεται εμμονή.

Ουρανός Α 6ος οίκος Β

Η εργασία αντιμετωπίζεται με πρωτότυπους και επαναστατικούς τρόπους. Κυρίως το άτομο με τον Ουρανό, χρειάζεται απόλυτη ελευθερία, σπάει τα ωράρια και απαιτεί ισότητα από τον άλλο, ακόμα και αν είναι σε ανώτερη θέση. Πιθανόν να ασχολούνται με υπολογιστές, επιστημονική έρευνα, τηλεόραση κλπ  Ακόμα όμως και αν το επάγγελμα είναι συνηθισμένο, θα αναθεωρηθούν πολλά και νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνιση τους, αλλάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού.     

Ποσειδώνας Α 6ος οίκος Β

Η Εργασία αποκτά ιδεαλιστικό νόημα, και καλό θα ήταν να σχετίζεται με τέχνη, παραψυχολογία, ιατρική, ψυχολογία. Υπάρχει η ανάγκη για προσφορά στον συνάνθρωπο. Πιθανόν ο ένας από τους δυο, να έχει κάποιο πρόβλημα και ο άλλος να τον Βοηθά ακόμα και αν θυσιάζει δικά του θέλω. Συχνά ονειρεύονται και ξεχνάνε υποχρεώσεις, ενώ η πραγματικότητα, που δεν είναι ιδεατή όπως θα ήθελαν τους απογοητεύει. Είναι δύσκολο να υπάρξει μια σχέση προϊσταμένου – υφισταμένου, καθώς το συναίσθημα και ο ιδεαλισμός μπερδεύει τους ρόλους.

Πλούτωνας Α 6ος οίκος Β

Η Εργασία μπορεί να είναι από ψυχολογία, χειρουργική, στρατιωτικά επαγγέλματα, μυστικές υπηρεσίες, ασφάλειες, εφορία και γενικά κάτι Πλουτώνιο. Ο ένας θα θέλει να ελέγχει τον άλλο, σε βαθύ ψυχολογικό επίπεδο, προσπαθώντας να τον αλλάξει. Θα παίζουν ψυχολογικά παιχνίδια, είτε μεταξύ τους, είτε με άλλους στην δουλειά. Αυτός που είναι σε ανώτερη θέση, θα κρίνει συνεχώς και θα πιέζει τον άλλο να γίνει πιο αποδοτικός, ενώ θα προσπαθεί να τον εξουσιάσει. Σε ερωτική σχέση, θα υπάρχει η τάση μέσα από  ψυχολογικά παιχνίδια να εξουσιάσει ο ένας τον άλλο, κυρίως αυτός που θα νιώθει πως είναι ανώτερος, είτε επαγγελματικά, είτε ταξικά.

Ήλιος Α 7ος οίκος Β

Το άτομο με τον Ήλιο ενεργοποιεί την ανάγκη για συντροφικότητα του άλλου, τα εγώ συνεργάζονται αρμονικά δημιουργώντας το εμείς. Στο ζευγάρι θα αρέσει να μοιράζεται τα πάντα, υλικά και συναισθηματικά. Είναι μια θέση που μπορεί εύκολα να οδηγήσει στον γάμο, την συμβίωση, ακόμα και στην συνεργασία σε κάποιο επάγγελμα, αν δεν υπάρχει κάποια άλλη αρνητική όψη στο ωροσκόπιο που θα μπλοκάρει το ζευγάρι. Είναι και μια θετική θέση του Ήλιου και για επαγγελματικές συνεργασίες ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Αν όμως ο Ήλιος έχει δυσαρμονικές όψεις από άλλους πλανήτες, στην σχέση, τον γάμο ή την συνεργασία, θα εκδηλωθούν ανταγωνιστικές τάσεις και ένταση.

Σελήνη Α 7ος οίκος Β

Υπάρχει μεγάλη εσωτερική επικοινωνία και αρμονία. Ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον σχεδόν διαισθητικά, αλλά υπάρχει και η ευκολία έκφρασης των συναισθημάτων, με αποτέλεσμα ο ένας να νιώθει βαθιά τον εσωτερικό  κόσμο του άλλου. Βοηθούν ο ένας  τον άλλο στα δύσκολα και δημιουργούν μια δυνατή ψυχική ένωση. Αγαπούν την σπιτική ζωή, την οικογένεια, να καλούν φίλους και να μοιράζονται την σπιτική ζεστασιά. Υπάρχει όμως και ο κίνδυνος της εξάρτησης του ενός από τον άλλο.

Ερμής Α 7ος οίκος Β

Το δυνατό όπλο αυτής της σχέσης είναι η επικοινωνία, η μεταφορά των σκέψεων από τον ένα στον άλλο. Οι εντάσεις λύνονται με διάλογο, λατρεύουν τις λεκτικές αντιπαραθέσεις που γίνονται με επιχειρήματα, κάνοντας ενδιαφέρουσες κουβέντες, που μέσα από αυτές αποκτούν γνώση. Μπροστά σε τρίτους πάντα ο ένας στηρίζει τον άλλο και θα μπορούσαν να συνεργαστούν σε μια δουλειά, κυρίως αν είχε να κάνει με δημόσιες σχέσεις, με κόσμο, με επικοινωνία. Αν όμως ο Ερμής έχει δυσαρμονικές όψεις με άλλους πλανήτες, ο λόγος θα μπορούσε να γίνεται σκληρός και απότομος.

Αφροδίτη Α 7ος οίκος Β

Υπάρχει δυνατή έλξη σε αυτή την σχέση, το ζευγάρι είναι ικανό να ζει σε αρμονία, να μοιράζεται τα πάντα, από τον εαυτό του, μέχρι την περιουσία του, να φτιάχνει ένα όμορφο περιβάλλον που θα του επιτρέπει να απολαμβάνει την ζωή. Γίνονται αγαπητοί στους άλλους, λατρεύουν τα όμορφα πράγματα, την εύκολη ζωή, και προτιμούν να μην εκφράζουν παράπονα, για να μην χαλάσουν την αρμονία της σχέσης. Καλή θέση της Αφροδίτης και για επαγγελματικές συνεργασίες, καθώς οι άνθρωποι συνεργάζονται αρμονικά και χωρίς ανταγωνισμούς. Μόνο αν η Αφροδίτη έχει δυσαρμονικές όψεις με άλλους πλανήτες, μπορεί να χαλάει το κλίμα και να εμφανίζεται ψυχρότητα.

Άρης Α 7ος οίκος Β

Υπάρχει μια δυσκολία στο να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν την σχέση τους, καθώς έχουν πολύ ενέργεια και θέλουν να είναι συνεχώς σε δράση. Νιώθουν δυνατοί, υπερασπίζονται ο ένας τον άλλο στους τρίτους, αλλά έχουν και έντονο ανταγωνισμό μεταξύ τους. Τα σπορ βοηθάνε να εκτονώνουν την ενέργεια, όπως και το σεξ. Αν ο ένας νιώσει πως δίνει περισσότερα από τον άλλο, θα νιώσει θιγμένος και θα ζητήσει περισσότερα. Αν ο Άρης έχει δυσαρμονικές όψεις με άλλους πλανήτες, οι εντάσεις θα είναι πολύ έντονες.

Δίας Α 7ος οίκος Β

Μια πολύ θετική σχέση, είτε ερωτική, φιλική ή επαγγελματική. Υπάρχει εμπιστοσύνη, χαρά, αισιοδοξία, πλούτος υλικός και ψυχικός. Το άτομο με τον Δία, μπορεί να ευεργετήσει τον άλλο, είτε οικονομικά, είτε πνευματικά, και σίγουρα αυτή η σχέση θα φτάσει σε κάθε είδους πλούτο. Θα παρακολουθούν διαλέξεις, σεμινάρια, θα κάνουν επενδύσεις και ταξίδια με αποτέλεσμα την καλλιέργεια του πνεύματος, ενώ θα είναι πολύ δυνατοί απέναντι στους άλλους και τους κίνδυνους που θα αντιμετωπίσουν.

Κρόνος Α 7ος οίκος Β

Οι ευθύνες και οι δυσκολίες αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα από κοινού, κυρίως στις επαγγελματικές συνεργασίες. Σε μια ερωτική σχέση όμως, μπορεί να υπάρχει ανεβασμένο αίσθημα ευθύνης, δύναμη να ξεπερνιούνται οι δυσκολίες, αντοχή στον χρόνο και μακροβιότητα στην σχέση, αλλά λείπει η χαρά και ο αυθορμητισμός κυρίως από το άτομο του Κρόνου, που είτε έχει πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα, είτε είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Μαζί πάντως θα ξεπεράσουν πολλά, θα γίνουν υπεύθυνοι και θα αποκτήσουν τα υλικά αγαθά που χρειάζονται μέσα από την εργασία τους.

Ουρανός Α 7ος οίκος Β

Μια σχέση που μπορεί να ξεκινήσει ξαφνικά, και το ίδιο ξαφνικά να τελειώσει. Το ζευγάρι θέλει να ζει αντισυμβατικά και ελεύθερα, δεν αντέχει τις υποχρεώσεις μιας σχέσης, καθώς θεωρεί πως σκοτώνουν τον έρωτα. Είναι πιθανό να είναι μια σχέση που τα μέλη να είναι από διαφορετικές χώρες, κουλτούρες, να ασχολούνται με πνευματικά θέματα, με οργανώσεις που θέλουν να φέρουν αλλαγές στην κοινωνία, επιστημονική έρευνα κλπ. Στα μάτια των άλλων μοιάζουν περίεργοι και εκκεντρικοί με τον τρόπο που ζουν, αλλά αν προσπαθήσουν να γίνουν συνηθισμένοι, θα χωρίσουν.

Ποσειδώνας Α 7ος οίκος Β

Σχέση εξιδανίκευσης. Το ζευγάρι ζει έντονα ρομανικά, σαν σε παραμύθι και κυρίως το άτομο με τον Ποσειδώνα φορά στον σύντροφό του δικές του ιδέες και όνειρα εξιδανικεύοντας τον, Όμως αν η ζωή θέσει δυσκολίες, αν δει καθαρά το πρόσωπο του άλλου, έρχεται η απογοήτευση. Μια τέτοια σχέση θα μπορούσε να βοηθήσει το ζευγάρι να πάρει πνευματικούς και καλλιτεχνικούς δρόμους με επιτυχία, καθώς ζουν περισσότερο σε έναν ονειρικό κόσμο. Υπάρχει πιθανότητα κάποιος να έχει κάποιο πρόβλημα και ο άλλος να θυσιαστεί για να τον υπηρετήσει, μαθαίνοντας το μεγάλο μάθημα της θυσίας και της λύτρωσης. Αρνητικές όψεις του Ποσειδώνα, δίνουν απογοητεύσεις.

Πλούτωνας Α 7ος οίκος Β

Σχέση έντονη και μοιραία, με τα συναισθήματα να αλλάζουν από την απόλυτη αγάπη στο μίσος. Είναι σίγουρο πως αυτή η σχέση θα μεταμορφώσει το ζευγάρι, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά, αφήνοντας τα σημάδια στο βαθύτερο ψυχικό επίπεδο. Το σεξ παίζει πρωταρχικό ρόλο, όπως και τα παιχνίδια εξουσίας, κυρίως από το άτομο του Πλούτωνα, που θέλει να εξουσιάσει τον άλλο σε όλα τα επίπεδα. Κτητικές τάσεις, εξάρτηση, ενώ δεν διστάζουν να φτάσουν στα άκρα για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Αν ο Πλούτωνας έχει δυσαρμονικές όψεις με πλανήτες, τα σημάδια της σχέσης γίνονται μοιραία. 

Ήλιος Α 8ος οίκος Β

Μια μοιραία και μεταμορφωτική σχέση, καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στον χώρο κυριαρχίας του Πλούτωνα. Το ζευγάρι μέσα από διαδικασίες πολλές φορές επώδυνες, θα πετάξει κάθε τι αρνητικό που έχει μέσα του, ώστε στο τέλος να βιώσει την εσωτερική αναγέννηση. Το άτομο με τον Ήλιο έχει την ικανότητα να φέρει στο φως κάθε σκοτεινή και άγνωστη πλευρά του συντρόφου του. Το σεξ, το χρήμα, οι κληρονομιές παίζουν μεγάλο ρόλο στην σχέση, μπορεί ο ένας να απαιτήσει περιουσιακά στοιχεία του άλλου. Με αρνητικές όψεις άλλων πλανητών στον Πλούτωνα, όλα αυτά μπορεί να γίνουν με ακραίους τρόπους.

Σελήνη Α 8ος οίκος Β

Μια σχέση που είτε θα έχει ακραία συναισθήματα αγάπης, είτε μίσους, καθώς η Σελήνη είναι στον οίκο κυριαρχίας του Πλούτωνα. Είναι αδύνατον ο ένας να είναι αδιάφορος στον άλλο, θετικά ή αρνητικά. Σε μια ερωτική σχέση υπάρχει έντονη ανασφάλεια και πάθη με ακραία συναισθήματα, εξάρτηση και κτητικές τάσεις. Μέσα από αυτές, τις πολλές φορές επώδυνες εμπειρίες το ζευγάρι θα μεταμορφωθεί ψυχικά και θα αποκτήσει μεγάλη εσωτερική δύναμη. Το σεξ είναι πρωταρχικό στοιχείο για την σχέση, όπως και τα χρήματα και η περιουσία, που μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις, ιδιαίτερα αν άλλοι πλανήτες κάνουν δυσαρμονικές όψεις με την Σελήνη.  

Ερμής Α 8ος οίκος Β

Η επικοινωνία και η λογική λύνουν τις εσωτερικές εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι. Κυρίως ο άνθρωπος με τον Ερμή, μπορεί να παίζει τον ρόλο του ψυχαναλυτή, να βοηθήσει να βγουν στην επιφάνεια οι φοβίες και οι ανασφάλειες του άλλου, μεταμορφώνοντας τον προς το καλύτερο. Με δυσαρμονικές όψεις όμως, ενδέχεται αυτά που μαθαίνει να τα χρησιμοποιήσει παίζοντας ψυχολογικά παιχνίδια χειραγώγησης του άλλου, ή να γίνει ο λόγος του κριτικός. Το σίγουρο είναι πως θα μάθουν τον εαυτό τους σε βαθύ επίπεδο.

Αφροδίτη Α 8ος οίκος Β

Έντονη και μοιραία σχέση με ακραία συναισθήματα αγάπης και μίσους. Το σεξ είναι βαθύ και  μεταμορφωτικό, όπως και η σχέση, που μπορεί να είναι παράνομη ή να κάνει το ζευγάρι να αφήσει πίσω του κάθε τι από το παρελθόν, και να ξεκινήσει τα πάντα από την αρχή, ώστε να υπηρετήσει το πάθος του. Θα μεταμορφωθούν συναισθηματικά καθώς η Αφροδίτη είναι στον οίκο του Πλούτωνα και το άτομο με την Αφροδίτη θα ασκεί μεγάλη γοητεία στον άλλο. Μπορούν να έχουν οικονομικές απολαβές από κληρονομιές, ασφάλειες, αμοιβαία κεφάλαια κλπ.

Άρης Α 8ος οίκος Β

Έντονη έλξη και μεταμόρφωση μέσα από το σεξ, που απελευθερώνει μεγάλη ποσότητα ενέργειας και παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην σχέση. Υπάρχει όμως ανταγωνισμός και σκληρότητα, κυρίως από το άτομο με τον Άρη, που πληγώνουν τον άλλο, αναγκάζοντας τον τελικά να μεταμορφωθεί εσωτερικά και να γίνει πιο δυνατός. Έχουν την δύναμη να αντέχουν και να ξεπερνάνε τις δυσκολίες, αλλά τα οικονομικά, τα δάνεια και οι κληρονομιές, μπορούν να γίνουν αιτία εντάσεων. Αν ο Άρης έχει δυσαρμονικές όψεις με άλλους πλανήτες, η επιθετικότητα θα είναι έντονη και οι πληγές που θα προκαλεί στον άλλο βαθιές.

Δίας Α 8ος οίκος Β

Μα σχέση που μέσα της θα αναπτυχθεί έντονος ερωτισμός, που θα ελευθερώσει το ζευγάρι από τα βαρίδια του παρελθόντος. Θα υπάρξει ψυχολογική βοήθεια από τον ένα στον άλλο και πνευματική ανάπτυξη. Θα ρίξουν φως στα σκοτάδια της ύπαρξης και θα ξεπεράσουν εσωτερικά αδιέξοδα. Υπάρχει εμπιστοσύνη και αυθορμητισμός, πλούσια σεξουαλικότητα, οικονομική άνοδος, εύνοια σε θέματα οικονομικά, δάνεια, ασφάλειες και κληρονομιές.

Κρόνος Α 8ος οίκος Β

Υπάρχει δυσκολία στο ζευγάρι να νιώσει ψυχικά κοντά. Δεν εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο, κυρίως το άτομο με τον Κρόνο, νιώθει πως υπάρχουν μυστικά και πιέζει τον σύντροφο του. Είναι εύκολο να φτάσουν σε ψυχική και ερωτική ψυχρότητα, ενώ αν ο Κρόνος έχει και δυσαρμονικές όψεις με άλλους πλανήτες, τα προβλήματα μεγαλώνουν. Οικονομικά θέματα, δάνεια και κληρονομιές, μπορούν να γίνουν αιτία εντάσεων.

Ουρανός Α 8ος οίκος Β

Μια σχέση που μπορεί να σπάσει κάθε φραγμό, ταμπού και εμπόδιο που δημιουργείται σε μια σχέση. Μπορούν να μιλάνε για τα πάντα, ενώ η σεξουαλική ζωή δεν έχει φραγμούς και μέσα από το σεξ αυξάνουν την συνείδηση τους και ελευθερώνονται. Είναι πιθανόν να δοκιμάσουν ακόμα και τις πιο ακραίες ερωτικές συνταγές, χωρίς ενοχές. Είτε θα αρνούνται τις αλλαγές στην ζωή, είτε θα επαναστατούν ξαφνικά και θα μεταμορφώνουν τα πάντα. Οικονομικά θα χρειαστεί προσοχή, καθώς ίσως από επιπολαιότητα χάσουν χρήματα, κάνουν λάθος επενδύσεις κλπ.

Ποσειδώνας Α 8ος οίκος Β

Ο ένας μπορεί να μπαίνει πολύ βαθιά στον άλλο, και να αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές της ύπαρξης του. Έντονα συναισθήματα, αλλά και ανασφάλεια. Πιθανόν κάποιος από το ζευγάρι να έχει κάποιο πρόβλημα, ακόμα και υγείας, και ο άλλος να πρέπει να θυσιάσει τα θέλω του για να βοηθήσει. Γενικά αυτή η σχέση, μπορεί να απαιτεί θυσίες, είτε οικονομικές είτε ψυχικές, για να μεταμορφώσουν την ζωή τους, αν και μπορεί να μην κατανοούν τι ακριβώς πρέπει να αλλάξουν. Προσοχή στα οικονομικά, είτε για λάθος επενδύσεις, είτε για εκμετάλλευση από τρίτους.

Πλούτωνας Α 8ος οίκος Β

Σχέση με κύριο χαρακτηριστικό την μεταμόρφωση. Σταδιακά θα αλλάξει η ζωή τους, μέσα από έντονες εσωτερικές μάχες, ανασφάλειες και αναγεννήσεις. Κυρίως το άτομο με τον Πλούτωνα, μπορεί να εισβάλει πολύ βαθιά στον κόσμο του άλλου. Αν ο Πλούτωνας έχει θετικές όψεις με άλλους πλανήτες, μπορεί να γίνει ψυχοθεραπευτής του άλλου, αλλά με δύσκολες όψεις μπορεί να δημιουργεί εσωτερικές ταραχές και πληγές. Γενικά η σχέση έχει έντονα συναισθήματα αγάπης και μίσους, που μετά από καιρό θα τους δυναμώσουν εσωτερικά. Το σεξ είναι θεμελιώδους σημασίας, καθώς μέσα από αυτό νιώθουν λύτρωση και υπερβατικές εμπειρίες. Ο ένας θα προσπαθεί να κυριαρχήσει πάνω στον άλλο, είτε με ψυχολογικά παιχνίδια, είτε μέσα από τα οικονομικά.     

Ήλιος Α 9ος οίκος Β

Υπάρχει ενθουσιασμός, εξωστρέφεια και πνευματικότητα. Κυρίως το άτομο με τον Ήλιο, θα τραβήξει την σχέση στην αναζήτηση, την περιπέτεια, τα ταξίδια και την γνώση. Βιβλία, σεμινάρια, διαλέξεις, ταξίδια στο εξωτερικό, επαφή με διαφορετικές κουλτούρες, φιλοσοφία, θρησκείες, και γενικά ότι διευρύνει το πνεύμα, χωρίς όμως να χάνεται και η χαρά της ζωής, γίνεται καθημερινότητα για αυτή την σχέση. Το συναίσθημα και ο ερωτισμός εδώ, δεν είναι τόσο σημαντικά, όσο η συντροφικότητα και η πνευματική άνοδος.

Σελήνη Α 9ος οίκος Β

Μια ζωντανή, εξωστρεφής και πνευματική σχέση. Ακόμα και αν πρόκειται για εσωστρεφείς ανθρώπους, όταν θα είναι μαζί, θα ανοίγονται και θα επικοινωνούν σε βαθύ επίπεδο. Κυρίως το άτομο με την Σελήνη, θα τραβήξει τον άλλο,  και θα τον βοηθήσει να εξωτερικεύει τα συναισθήματα του. Μπορεί μάλιστα να είναι ο δάσκαλος, ακόμα και ο μύστης σε αυτή την σχέση. Νιώθουν μια πνευματική συγγένεια και ωθούν ο ένας τον άλλο σε πνευματική άνοδο. Πολλές φορές, αν και τα συναισθήματα είναι δυνατά, η σχέση μπορεί να μείνει Πλατωνική. Τα ταξίδια και οι άνθρωποι από άλλες κουλτούρες, παίζουν σημαντικό ρόλο.

Ερμής Α 9ος οίκος Β

Το άτομο με τον Ερμή, μπορεί να πάρει έναν ρόλο δασκάλου, και να βοηθήσει στην πνευματική ανάπτυξη του άλλου. Τα ενδιαφέροντα του ζευγαριού, θα ξεφεύγουν από τα καθημερινά και θα φτάνουν σε φιλοσοφικά επίπεδα. Τους αρέσει να ταξιδεύουν, είτε μέσα από βιβλία, είτε κάνοντας ταξίδια μαζί. Υπάρχει χάρη και χιούμορ στον λόγο, αλλά και αισιόδοξη στάση απέναντι στην ζωή.

Αφροδίτη Α 9ος οίκος Β

Ίσως γνωρίστηκαν σε κάποιο ταξίδι ή ανήκουν σε διαφορετικές εθνικότητες ή κουλτούρες, που όμως δεν τους εμποδίζουν να ζήσουν αρμονικά. Ταξίδια, σεμινάρια, διαλέξεις, φιλοσοφικές αναζητήσεις, καλλιτεχνικές ασχολίες, αισθητική, τους φέρνουν κοντά και δυναμώνουν την πνευματική ένωση τους. Αν η σχέση είναι ερωτική, υπάρχει εξιδανίκευση της σχέσης, αν και περισσότερο θα λειτουργούν σαν σύντροφοι και λιγότερο σαν εραστές, κάτι που όμως θα το δείξει και το υπόλοιπο ωροσκόπιο.

Άρης Α 9ος οίκος Β

Μια έντονη σχέση, με ταξίδια, φιλοσοφικές αναζητήσεις, αλλά και έντονες αντιπαραθέσεις. Είτε ανήκουν σε διαφορετικές εθνότητες, είτε σε διαφορετικές κουλτούρες, είτε ακολουθούν διαφορετικές φιλοσοφίες, προσπαθούν, κυρίως το άτομο με τον Άρη, να επιβάλει την δική του οπτική, με αποτέλεσμα εντάσεις. Μπορούν να τα βάλουν ακόμα και με τον πιο δεινό ρήτορα, αλλά χάνουν ενέργεια στις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις. Αν βρουν κάποιον κοινό στόχο να ασχοληθούν και εκφράσουν την πνευματικότητα τους εκεί, θα καταφέρουν να ελέγξουν τις λογομαχίες τους.

Δίας Α 9ος οίκος Β

Δυνατή θέση για τον Δία, καθώς είναι στον οίκο κυριαρχίας του. Η σχέση σύντομα θα πάρει μια πνευματική διαδρομή και θα βοηθήσει το ζευγάρι να διευρύνει την συνείδηση του. Το άτομο με τον Δία, θα βοηθήσει τον άλλο να σπουδάσει, να φιλοσοφεί, να διαβάζει και γενικά θα του μεταφέρει γνώσεις. Θα τους αρέσει να ταξιδεύουν συχνά μαζί, αλλά και με την φαντασία τους, ανακαλύπτοντας τον έξω, αλλά και τον εσωτερικό τους κόσμο, αυξάνοντας την αισιοδοξία τους, ενώ θα ξεπεράσουν πολλές φοβίες και αναστολές. Πιθανόν να πετύχουν σε φιλοσοφικές ομάδες, στο γράψιμο, ακόμα και σε θρησκευτικούς οργανισμούς.

Κρόνος Α 9ος οίκος Β

Δυσκολία στην πνευματική ανάπτυξη και έντονη δυσαρμονία στην φιλοσοφία για την ζωή. Είτε ανήκουν σε διαφορετικές εθνότητες, κουλτούρες, είτε γιατί έχουν διαφορετική αντίληψη για την ζωή, δεν μπορούν να βρουν κοινό δρόμο και νιώθουν ένα εμπόδιο ανάμεσα τους. Κυρίως το άτομο με τον Κρόνο, ίσως έχει πολύ συντηρητικές και ξεπερασμένες απόψεις, που δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας, έκφρασης και πνευματικής ένωσης. Στα ταξίδια θα συναντήσουν δυσκολίες, αλλά γενικά δεν τους αρέσει να μετακινούνται, ενώ δεν τους αρέσει η επαφή με ξένους. Θα χρειαστεί χρόνος για να αναπτύξουν την συνείδηση τους, αλλά θα αποκτήσουν τελικά μια ώριμη οπτική για την ζωή.   

Ουρανός Α 9ος οίκος Β

Υπάρχει μια επαναστατική οπτική σε θέματα φιλοσοφίας, θρησκείας, γνώσης, και γενικά αντίληψης για τον Κόσμο. Κυρίως το άτομο με τον Ουρανό, θα προσπαθήσει να αλλάξει ριζικά τις πολιτικές, πνευματικές, φιλοσοφικές, θρησκευτικές, ηθικές αξίες του άλλου, με αποτέλεσμα πολλές φορές να φτάσουν στα όρια του χωρισμού. Θα κάνουν ξαφνικά και συναρπαστικά ταξίδια, που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουν τον κόσμο, θα έρθουν σε επαφή με άλλες κουλτούρες και τελικά θα προσπαθήσουν να μεταδώσουν και σε άλλους τις νέες ιδέες τους. Το σίγουρο είναι πως τελικά,  θα αλλάξει και θα μεγαλώσει η συνείδηση τους.

Ποσειδώνας Α 9ος οίκος Β

Υπάρχει μια τάση για υψηλή πνευματικότητα, που όμως βασίζεται περισσότερο σε διαίσθηση, παρά σε λογική. Κυρίως το άτομο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να ακολουθήσει κάποιο δόγμα, του πίστευε και μη ερεύνα, δημιουργώντας μια πνευματική σύγχυση στον άλλο, αλλά τελικά και στον ίδιο. Ίσως κάνουν πολλές θυσίες για αυτό το δόγμα, και πίσω από αυτές τις επιλογές να κρύβεται η ανάγκη να ξεφύγουν από τις δυσκολίες της ζωής. Αυτή η τάση, κάνει το ζευγάρι να ονειρεύεται έντονα, να θέλει να ταξιδέψει σε εξωτικούς τόπους, αλλά τελικά αυτά τα ταξίδια να φέρουν απογοητεύσεις. Είναι καλύτερο να αναπτύξουν μια φιλοσοφία, που θα τους επιτρέψει να αντιμετωπίσουν την ζωή.

Πλούτωνας Α 9ος οίκος Β

Μια σχέση που θα φτάσει σε ριζικές αλλαγές στα πιστεύω του ζευγαριού για την ζωή. Κυρίως το άτομο με τον Πλούτωνα, θα προσπαθήσει να ξεριζώσει τις απόψεις του άλλου για την ζωή και να μεταμορφώσει την φιλοσοφία του, χρησιμοποιώντας ακόμα και υπόγειους τρόπους, που φτάνουν μέχρι την πλύση εγκεφάλου σε σπάνιες περιπτώσεις. Ψυχολογία, αποκρυφισμός, και γενικά τα βαθιά μυστικά της ζωής, ίσως τους έλξουν και τα μελετήσουν. Τα ταξίδια, η επαφή με άλλες κουλτούρες, είναι μεταμορφωτικές εμπειρίες, θετικές ή αρνητικές. Σίγουρα θα αλλάξουν την φιλοσοφία τους, αλλά με αρνητικές όψεις στον Πλούτωνα, μπορεί να αναπτύξουν απολυταρχικές ιδεολογίες.   

Ήλιος Α 10ος οίκος Β

Το άτομο με τον Ήλιο, θα βοηθήσει τον άλλο να πάρει την ζωή στα χέρια του, να αναλάβει ευθύνες και να ανέβει κοινωνικά. Γενικά θα θέσουν στόχους στην ζωή και θα εργαστούν σκληρά για να τους πετύχουν, πολλές φορές θυσιάζοντας την προσωπική τους ζωή. Είναι σημαντικό για το ζευγάρι το πώς τους βλέπουν οι άλλοι και προσέχουν την εικόνα τους. Είτε η σχέση είναι φιλική, επαγγελματική ή ερωτική, θα μπορέσουν να διακριθούν κοινωνικά.

Σελήνη Α 10ος οίκος Β

Μια σχέση που ζεσταίνεται συναισθηματικά, από τις επιτυχίες στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο. Όσο περισσότερο ανεβαίνουν κοινωνικά, τόσο πιο κοντά νιώθουν και εκφράζουν τρυφερότητα και θαυμασμό ο ένας στον άλλο. Είναι πιο εύκολο να εκφράζουν τα συναισθήματα τους όταν είναι έξω, παρά όταν είναι μόνοι τους στο σπίτι. Πολλές φορές μια τέτοια σχέση, έχει στοιχεία ωφελιμιστικά, καθώς ο ένας ζητά από τον άλλο κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση. Το υπόλοιπο ωροσκόπιο θα δείξει αν τους ενώνουν και άλλες αξίες,

Ερμής Α 10ος οίκος Β

Ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας καταναλώνεται σε κουβέντες και σχέδια επαγγελματικά. Κυρίως το άτομο με τον Ερμή, έχει την ικανότητα να οργανώνει, να σχεδιάζει και να υλοποιεί κάθε τι που θα φέρει άνοδο επαγγελματική και κοινωνική. Τα επαγγελματικά ταξίδια είναι στο πρόγραμμα. Ο κίνδυνος εδώ, είναι ότι μπορούν να ασχολούνται υπερβολικά με τα κοινωνικά και εργασιακά θέματα, αφήνοντας τα προσωπικά τους στην άκρη, αν στο υπόλοιπο ωροσκόπιο δεν υπάρχουν άλλες θετικές όψεις, που θα τονώσουν άλλες πτυχές της σχέσης. 

Αφροδίτη Α 10ος οίκος Β

Μια σχέση που την ενώνει ένας κοινός σκοπός. Ο ένας βοηθά τον άλλο να πιστέψει στον εαυτό του και να πετύχει κοινωνικά, καθώς μπορεί να δει τις ικανότητες του, βοηθώντας τον να τις εκφράσει. Λειτουργούν καλύτερα όταν είναι στον κόσμο, παρά όταν είναι μόνοι τους. Στον εργασιακό χώρο εργάζονται σαν ζευγάρι, γίνονται αγαπητοί στους άλλους, και ακόμα και αν δεν είναι ζευγάρι στην ζωή, οι άλλοι τους βλέπουν ζευγάρι. Δημόσιες σχέσεις, μόδα, ομορφιά, τέχνες κλπ, είναι τομείς που μπορούν να πετύχουν.

Άρης Α 10ος οίκος Β

Μια σχέση που καταναλώνει πολύ ενέργεια για να καταξιωθεί κοινωνικά. Η επαγγελματική και κοινωνική άνοδος είναι μείζον θέμα, όπως και η ανεξαρτησία τους από οικογενειακούς και άλλους δεσμούς, που τους εμποδίζουν στα σχέδια τους. Ο ένας νιώθει πιο δυνατός μαζί με τον άλλο, πως μαζί αποκτούν το κύρος που χρειάζονται και την δύναμη να πολεμήσουν για να πετύχουν τους στόχους τους. Με αρνητικές όμως όψεις, θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, ενώ τα επαγγελματικά και οι κοινωνικοί στόχοι, γίνονται πεδίο αντιπαράθεσης, και θα πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται περισσότερο αρμονικά για να πετύχουν.

Δίας Α 10ος οίκος Β

Σχέση που θα οδηγήσει σε πρόοδο. Κυρίως το άτομο με τον Δία, μέσα από τις γνώσεις του, την εμπιστοσύνη που εμπνέει, θα βοηθήσει τον άλλο να θέση στόχους και να τους πετύχει. Εμπνέουν ο ένας τον άλλο, και εκτός από επαγγελματική και κοινωνική άνοδο, μπορούν να πετύχουν και πνευματικά. Εκδόσεις, νομικά, εκπαίδευση, είναι τομείς που μπορούν να πετύχουν. Είναι τίμιοι και εργατικοί, μπορούν να έχουν θετικές σχέσεις με το εξωτερικό, αλλά αν υπάρχουν δυσαρμονικές σχέσεις με τον Δία, θα υπάρχει ανεύθυνη συμπεριφορά στο κοινωνικό περιβάλλον.

Κρόνος Α 10ος οίκος Β

Εδώ ο Κρόνος είναι σε κυριαρχία. Το ζευγάρι θα κόψει τους δεσμούς με το οικογενειακό περιβάλλον και θα προσπαθήσει με την αξία του να πετύχει στην κοινωνία. Το άτομο με τον Κρόνο, πιστεύει στις ικανότητες του άλλου και τον πιέζει να εργαστεί σκληρά. Θα τον περάσει από πολλές δοκιμασίες, θα τον κριτικάρει έντονα, αλλά αν ο άλλος αντέξει στην πίεση, θα καταφέρει να ανέβει κοινωνικά και επαγγελματικά. Θα έχουν πολλές υποχρεώσεις και θα εργαστούν σκληρά, αλλά σε βάθος χρόνου θα δικαιωθούν και θα τα καταφέρουν. Όμως το τίμημα, είναι πως σε αυτή την προσπάθεια, ίσως θυσιάσουν την προσωπική τους ζωή.

Ουρανός Α 10ος οίκος Β

Μια σχέση επαναστατική. Κυρίως το άτομο με τον Ουρανό, θα πιέσει τον άλλο, να επαναστατήσει και να ελευθερωθεί από το οικογενειακό του περιβάλλον, να γίνει αυτόνομο και να πιστέψει στον εαυτό του. Ακόμα ίσως τον κάνει να σκεφθεί αν το επάγγελμα του, είναι πραγματικά αυτό που θέλει, ενώ είναι πιθανό να προκαλέσουν με τις απόψεις τους κοινωνικές εντάσεις στο περιβάλλον τους. Είναι πιθανό να αφήσουν ξαφνικά μια σταθερή καριέρα και να εργαστούν για κάποιον ανώτερο σκοπό, είτε με ομάδες που εργάζονται για έναν καλύτερο κόσμο, είτε ακόμα για πρωτοποριακές επιστημονικές έρευνες.

Ποσειδώνας Α 10ος οίκος Β

Το ζευγάρι δυσκολεύεται να θέσει ρεαλιστικούς στόχους. Κυρίως το άτομο με τον Ποσειδώνα, έχει έντονο ιδεαλισμό, αλλά θέτει ουτοπικούς στόχους. Περισσότερο ταιριάζουν επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την τέχνη, τον πνευματισμό, αλλά και με φιλανθρωπικές οργανώσεις. Είναι πιθανό κάποιος από τους δυο, να έχει κάποιο πρόβλημα, με αποτέλεσμα ο άλλος να θυσιάσει τα όνειρά του για να του σταθεί και να τον βοηθήσει.

Πλούτωνας Α 10ος οίκος Β

Μια σχέση μεταμόρφωσης στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο. Κυρίως το άτομο με τον Πλούτωνα, έχει κρυφούς στόχους και μπορεί να εκμεταλλεύεται τον άλλο για να τους πετύχει, ακόμα και μέσα από ψυχολογικά παιχνίδια.  Όταν ο άλλος καταλάβει το παιχνίδι, θα αλλάξει ριζικά ο τρόπος που συναλλάζεται με τους άλλους. Μαζί, από την μια έχουν δύναμη, οι άλλοι τους σέβονται αλλά και τους φοβούνται, και από την άλλη μπορούν ξαφνικά να διαλύσουν την καριέρα τους και να αρχίσουν από την αρχή.

Ήλιος Α 11ος οίκος Β

Ένα δυνατό αίσθημα φιλίας αναπτύσσεται εδώ, είτε η σχέση είναι φιλική, επαγγελματική ή ερωτική. Πρώτα θα είναι φίλοι και μετά οτιδήποτε άλλο, με αποτέλεσμα οικειότητα, έκφραση χωρίς φόβο, εμπιστοσύνη. Νιώθουν σαν ομάδα, σαν ένα, και βοηθά ο ένας τον άλλο , ενώ αποδέχονται τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία τους, κάτι που τελικά θα διευρύνει την συνείδηση τους. Δύσκολα αυτή η σχέση πέφτει σε ρουτίνα, καθώς σαν φίλοι έχουν την ικανότητα να παίζουν με την ζωή. Δυσαρμονικές όψεις με άλλους πλανήτες όμως, μπορούν να μπλοκάρουν το αίσθημα φιλίας και να φέρνουν απογοήτευση.

Σελήνη Α 11ος οίκος Β

Σχέση που δημιουργεί έντονους δεσμούς συντροφικότητας, αν η Σελήνη δεν αντιμετωπίζει δυσαρμονικές όψεις με άλλους πλανήτες. Το ζευγάρι θα νιώθει σαν ένα, και ανεξάρτητα από την μορφή της σχέσης, θα είναι και καλοί φίλοι. Θα εκφράζουν χωρίς φόβο τα αισθήματα τους, θα αναπτύξουν κοινά ιδανικά, και πιθανότατα θα γίνουν μέλη κάποιου κινήματος. Λατρεύουν τους φίλους τους, και είναι αγαπητοί στο περιβάλλον τους, ενώ ο τρόπος ζωής τους είναι απελευθερωμένος. Ζουν έντονα και συναρπαστικά.

Ερμής Α 11ος οίκος Β

Η επικοινωνία φέρνει την φιλία. Το ζευγάρι όσο πιο πολύ μιλάει, τόσο περισσότερο έρχεται κοντά και εμπιστεύεται την σχέση. Κυρίως το άτομο με τον Ερμή, μπορεί με λογικό τρόπο, να αναλύει και να οργανώνει τα σχέδια για το μέλλον.  Θα τους αρέσει να έχουν πολλούς φίλους, ίσως γίνουν μέλη κάποιας ομάδας ή κινήματος, θα έλκονται από νέους ανθρώπους ή ανθρώπους με νέες ιδέες, και μέσα από την επικοινωνία θα ανανεώνονται, θα λύνουν προβλήματα και θα σχεδιάζουν το μέλλον.

Αφροδίτη Α 11ος οίκος Β

Τα όρια ανάμεσα στην φιλία και τον έρωτα είναι δυσδιάκριτα, δίνοντας μια δυνατή ερωτική φιλία. Είναι πιθανόν, αν είναι μια ερωτική σχέση, πρώτα να πέρασε από στάδιο φιλίας ή το ανάποδο. Όπως και να έχει υπάρχει συμπάθια και συντροφικότητα, ενώ ο τρόπος ζωής είναι πρωτότυπος και ελεύθερος, με αποτέλεσμα η σχέση να αποφεύγει την ρουτίνα, αν φυσικά δεν υπάρχουν δυσαρμονικές όψεις από άλλους πλανήτες. Θα κάνουν πολλούς φίλους, ίσως γίνουν μέλη κάποιου κινήματος ή οργάνωσης και θα είναι αγαπητοί στο περιβάλλον τους.

Άρης Α 11ος οίκος Β

Μια σχέση που θα δίνει πολύ ενέργεια σε θέματα για το κοινό καλό ή σε ομαδικές δραστηριότητες. Ίσως γίνουν μέλη κάποιου κινήματος ή οργάνωσης. Μαζί νιώθουν πιο δυνατοί, αλλά καθώς ο ένας σπρώχνει τον άλλο να πραγματοποιήσει τα σχέδια του, πιθανόν να έρχονται σε εντάσεις. Δυσκολεύονται να εργαστούν αρμονικά για μελλοντικά σχέδια, καθώς έχουν διαφορετικές οπτικές, που τους φέρνουν σε αντιπαράθεση, ενώ είναι πιθανόν, το φιλικό περιβάλλον του ενός, να μην αποδέχεται τον άλλο.

Δίας Α 11ος οίκος Β

Υπάρχει εμπιστοσύνη και βοήθεια ανάμεσα στα μέλη αυτής της σχέσης, πολλοί και καλοί φίλοι, αλλά και μεγάλες φιλοδοξίες. Το άτομο με τον Δία μπορεί να φανεί ευεργετικό για τον άλλο, ενώ η ενασχόληση με ομάδες, συλλόγους, πολιτικά κόμματα, κινήματα κλπ βοηθούν στα σχέδια τους. Μαζί νιώθουν πιο δυνατοί και αισιόδοξοι, παρά μόνοι τους, ενώ η σχέση λειτουργεί με ελευθερία και φέρνει χαρά. Φίλοι με δύναμη είναι πιθανόν να τους βοηθήσουν την κατάλληλη στιγμή να εκπληρώσουν τα σχέδια τους.

Κρόνος Α 11ος οίκος Β

Υπάρχει δυσκολία να αναπτυχθεί αίσθημα συντροφικότητας, εμπιστοσύνης και φιλίας, καθώς έχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Κυρίως το άτομο με τον Κρόνο, γίνεται πολύ κριτικό και αυστηρό απέναντι στον άλλο, με αποτέλεσμα ο άλλος να μην ανοίγεται, να μην του αποκαλύπτει τα σχέδια του, να μην τον εμπιστεύεται. Είναι πιθανό, ο ένας να μην αποδέχεται φίλους του άλλου και να προσπαθεί να κόψει κάποιους φίλους. Αν όμως αντέξουν και ξεπεράσουν αρκετά από τα εμπόδια, τότε μπορεί να δημιουργηθεί μια σχέση που θα κρατήσει στον χρόνο.

Ουρανός Α 11ος οίκος Β

Καθώς ο Ουρανός είναι στον χώρο κυριαρχίας του, αν δεν υπάρχουν δύσκολες όψεις στο υπόλοιπο Ωροσκόπιο, θα έχουμε μια δυνατή και αυθεντική σχέση, που θα διευρύνει την συνείδηση του ζευγαριού. Πολλοί φίλοι, από κάθε τάξη και κουλτούρα, ελευθερία, πρωτότυπες ιδέες, ενασχόληση με ομάδες, συλλόγους, οργανώσεις, δίνουν ένα ζευγάρι ασυνήθιστο στην κοινωνία. Ο ένας θα απελευθερώσει τον άλλο και θα αποκτήσουν υψηλά ιδανικά.

Ποσειδώνας Α 11ος οίκος Β

Το αίσθημα της φιλίας εξιδανικεύεται και το ζευγάρι καλλιεργεί υψηλά οράματα, που όμως μπορεί να εξελιχθούν σε ουτοπίες. Πιστεύουν πως μαζί μπορούν να φτάσουν στην υλοποίηση των ονείρων, αλλά αν στο υπόλοιπο ωροσκόπιο δεν υπάρχει και ικανότητα γείωσης, είναι πιθανό να απογοητευθούν. Ίσως κάποιος από τους δυο, να έχει κάποιο πρόβλημα και ο άλλος να θυσιαστεί για να τον βοηθήσει. Τέχνη και φιλανθρωπικές δράσεις μπορούν να βοηθήσουν στην έκφραση του ιδεαλισμού, ενώ προσοχή χρειάζονται οι φίλοι, που ίσως τους εκμεταλλευθούν.

Πλούτωνας Α 11ος οίκος Β

Υπάρχει σκεπτικισμός για την έννοια της φιλίας, και για να έρθει εμπιστοσύνη, θα περάσουν ο ένας τον άλλο από πολλά τεστ, ψυχολογικά και άλλα. Μόνο αν νιώσουν σίγουροι πως γνωρίζουν σε βάθος ο ένας την ψυχή του άλλου, θα ανοιχτούν και θα εμπιστευθούν. Αν τα καταφέρουν, θα ασχοληθούν με ουσιαστικές και βαθιές αξίες και όχι με επιφανειακές, που τελικά θα τους μεταμορφώσουν. Έλκονται από ανθρώπους με πνευματική και κρυφή δύναμη, αλλά και από φίλους που μπορεί να μετατραπούν σε εχθρούς κάποια στιγμή. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να μπλέξουν με άτομα ή οργανώσεις με παράνομο χαρακτήρα.

Ήλιος Α 12ος οίκος Β

Το άτομο με τον Ήλιο, έχει την ικανότητα να εισβάλει στο ασυνείδητο του άλλου και να φωτίζει πλευρές, που ο άλλος θέλει να ξεχάσει. Τους είναι δύσκολο να καταλάβουν τι τους κάνει να είναι μαζί, καθώς συνδέονται σε υπερκόσμιο επίπεδο, ενώ τα αισθήματα τους, εμπεριέχουν και οίκτο, για τις πληγές που κουβαλάνε και έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Ο υπόλοιπος χάρτης θα δείξει που θα πάει η σχέση, καθώς είναι πιθανό να την κρατάνε κρυφή.   

Σελήνη Α 12ος οίκος Β

Υπάρχει ένας δυνατός και βαθύς ψυχικός δεσμός. Μπορούν να νιώθουν ο ένας τον άλλο, χωρίς να χρειάζεται να εκφράζουν τα συναισθήματα τους. Όταν ταράζεται ο ψυχισμός του ενός, αυτόματα ταράζεται και ο άλλος. Κυρίως το άτομο με την Σελήνη μπορεί να εισβάλει και να κατανοεί το ασυνείδητο του άλλου, να νιώθει τις πληγές, και να προσπαθεί να τον προστατέψει. Υπάρχει όμως αστάθεια, τα συναισθήματα μετατρέπονται από αγάπη σε οίκτο, ακόμα και σε μίσος, ενώ πολλές φορές δεν είναι ειλικρινείς ανάμεσα τους, ίσως για να κρατήσουν κάποιον εσωτερικό χώρο τους αθέατο στον άλλο.

Ερμής Α 12 οίκος Β

Υπάρχει η ικανότητα κατανόησης των ασυνείδητων αντιδράσεων, κυρίως από το άτομο με τον Ερμή, που εισβάλει βαθιά στην ψυχή του άλλου, φέρνοντας στο φως τις τραυματικές εμπειρίες του. Κάποιες φορές όμως αυτό μπορεί να δημιουργεί ταραχή στον άλλο, που δεν θέλει να βιώνει ξανά αυτές τις εμπειρίες. Θα καταφέρουν να επικοινωνούν σχεδόν τηλεπαθητικά, θα υπάρχει δυνατή φαντασία, αλλά και παρανόηση, ενώ πολλές φορές θα προτιμούν να κρύβουν την αλήθεια.

Αφροδίτη Α 12ος οίκος Β

Είναι πιθανόν να ενώθηκαν για να ξεπεράσουν δυσκολίες από το παρελθόν. Κυρίως το άτομο με την Αφροδίτη, μπορεί να πληρώσει τα απωθημένα που έχει ο άλλος, ενώ αυτός μπορεί να φέρεται με τρυφερότητα, σε σημείο να γίνει ακόμα και θύμα. Υπάρχουν συναισθήματα βαθιά, αλλά δύσκολα εκφράζονται, καθώς δύσκολα νιώθουν εμπιστοσύνη. Μπορούν όμως να αναπτύξουν πνευματικές και καλλιτεχνικές ικανότητες, ενώ ίσως κρατάνε την σχέση κρυφή. Μπορεί κάποιος από τους δυο να εξαπατήσει τον άλλο.

Άρης Α 12ος οίκος Β

Το άτομο με τον Άρη, έχει την ικανότητα να εισβάλει στο ασυνείδητο του άλλου και να ενεργοποιεί συναισθήματα και εμπειρίες, που ο άλλος θέλει να ξεπεράσει, με αποτέλεσμα ο άλλος να αντιδρά απότομα. Δεν μπορεί να καταλάβει αυτές τις αντιδράσεις και γίνεται όλο και πιο επιθετικός, με αποτέλεσμα ασυνείδητα να κάνουν πόλεμο νεύρων. Πρέπει να μάθουν να εξωτερικεύουν τα αισθήματα τους χωρίς φόβο και με ειλικρίνεια, ώστε να τα κατανοήσουν ο ένας τον άλλο. Είναι πιθανό να μην έχουν πολύ ζωντάνια, ενώ μπορεί να λαμβάνουν μέρος σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Δίας Α 12ος οίκος Β

Το άτομο με τον Δία έχει την ικανότητα να εισβάλει στον ψυχισμό του άλλου και να τον βοηθά να ξεπεράσει πληγές που δεν τον αφήνουν να εξελιχθεί. Το άτομο του οίκου, εμπιστεύεται τον εκπρόσωπο του Δία, εκφράζει όλα τα μυστικά του, δέχεται τις συμβουλές του και θεραπεύει τις πληγές του. Το άτομο με τον Δία, θα σταθεί δίπλα στον άλλο σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής του. Πνευματικότητα, φιλοσοφία, θρησκείες, φιλανθρωπία, είναι τομείς που μπορούν να ασχοληθούν.

Κρόνος Α 12ος οίκος Β

Μια σχέση που δύσκολα ο ένας  μπορεί να κατανοήσει τον ψυχισμό του άλλου. Το άτομο με τον Κρόνο, λειτουργεί ορθολογιστικά, δεν έχει διαίσθηση και δεν μπορεί να καταλάβει τις ασυνείδητες αντιδράσεις του άλλου, όταν εισβάλει στον ψυχισμό του. Νομίζει πως αυτές οι αντιδράσεις έχουν να κάνουν με αυτόν, δεν κατανοεί πως έρχονται από εμπειρίες του παρελθόντος και πιέζει με λάθος τρόπο τον άλλο, ξύνοντας περισσότερο τις πληγές του, ώστε τελικά εκείνος κλείνεται στον εαυτό του. Μόνο αν έχουν δυνατές και εξελιγμένες προσωπικότητες μπορούν τελικά να φανούν θετικοί ο ένας στον άλλο.

Ουρανός Α 12ος οίκος Β

Σχέση που θα ωθήσει το ζευγάρι να ξεπεράσει όλα τα απωθημένα και καταπιεσμένα συναισθήματα. Κυρίως το άτομο με τον Ουρανό, εισβάλει στο ασυνείδητο του άλλου και προσπαθεί να τον κάνει να εξωτερικεύσει ότι κρύβεται στην ψυχή του. Την μια υπάρχει ένταση στην σχέση, ταραχή, ξεσπάσματα θυμού, και την άλλη αισθήματα ενθουσιασμού, χαράς και λύτρωσης, ξαφνικά και πολλές φορές χωρίς κάποιον ορατό λόγο. Πρέπει το ζευγάρι να έχει δυνατή προσωπικότητα για να αντέξει αυτές τις διαδικασίες ώστε τελικά να φτάσει στην ψυχική απελευθέρωση.

Ποσειδώνας Α 12ος οίκος Β

Ο Ποσειδώνας εδώ είναι στον χώρο κυριαρχίας του. Το ζευγάρι αναπτύσσει έντονη διαίσθηση και μπορεί σχεδόν τηλεπαθητικά να επικοινωνεί και να κατανοεί ο ένας τον ψυχισμό του άλλου. Έχουν φιλευσπλαχνία, εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο και εκφράζουν τα συναισθήματα και τα μυστικά τους, ενώ στις δύσκολες στιγμές, ξεπερνούν εγωισμούς και υπηρετούν τον άλλο. Υπάρχει έντονη φαντασία και εξιδανίκευση, με αποτέλεσμα να μπορούν να εκφράσουν καλλιτεχνικές ικανότητες, ενώ πνευματικότητα, θρησκεία, μεταφυσική, μπορούν να είναι στα ενδιαφέροντα τους, αρκεί να μην υπάρχουν δυσαρμονικές όψεις από άλλους πλανήτες.

Πλούτωνας Α 12ος οίκος Β

Μια σχέση που θα μεταμορφώσει ασυνείδητα τον ψυχισμό του ζευγαριού, πολλές φορές χωρίς καν να το καταλάβουν. Κυρίως το άτομο με τον Πλούτωνα, έχει την ικανότητα να εισβάλει στο ασυνείδητο του άλλου και να βγάζει στο φως τις πληγές και τα απωθημένα του. Το κάνει όμως με απότομο τρόπο, του δείχνει κάθε ατέλεια της ψυχής του, με αποτέλεσμα ο άλλος να αντιδρά σπασμωδικά και να νιώθει αδύναμος. Τελικά είναι πιθανό να αναπτυχθεί μια υπόγεια εχθρότητα μεταξύ τους.