Οι διελεύσεις των Πλανητών

Διελεύσεις
Ο χρόνος επιρροής μιας διέλευσης, εξαρτάται από την ταχύτητα των πλανητών. Υπάρχουν οι γρήγοροι πλανήτες, μέχρι τον Άρη, όπου η επίδραση τους είναι μέρες, και οι πιο αργοί, από τον Δία και πέρα, όπου η επιρροή είναι μεγαλύτερη.
Δ. Ήλιος σύνοδος  με τον Γενέθλιο Ήλιο
Αρχή ενός νέου κύκλου. Γενέθλια, δύναμη, ανανέωση, νέοι στόχοι, μεγαλύτερη κατανόηση του εαυτού.
Δ. Ήλιος τρίγωνο με τον Γενέθλιο Ήλιο
Σημαντικές ευκαιρίες, νέοι ορίζοντες, σωστή και δυναμική έκφραση του εαυτού, εξωστρέφεια, καλή διάθεση, τόνωση της προσωπικότητας.
Δ. Ήλιος εξάγωνο με τον Γενέθλιο Ήλιο
Ευκαιρίες που χρειάζονται και την δράση για να μη χαθούν, εξωστρέφεια, ιδέες που μπορούν να εκφραστούν, ευκαιρίες να φανεί η προσωπικότητα.
Δ. Ήλιος αντίθεση με τον γενέθλιο Ήλιο
Εσωστρέφεια, η υπερβολή στην έκφραση της προσωπικότητας, ένταση, υπερβολή εργασίας, υπερκόπωση, εξάντληση.
Δ. Ήλιος τετράγωνο με γενέθλιο Ήλιο
Ένταση, δυσκολία έκφρασης της προσωπικότητας, μη αποδοχή από τους άλλους, κακή χρήση εξουσίας και δύναμης, κούραση.
Δ. Ήλιος σύνοδος με γενέθλια Σελήνη
Νέα ξεκινήματα, ξαφνικές αλλαγές, θετική συναισθηματική έκφραση, επαφή με την θηλυκή πλευρά, η με κάποια γυναίκα, συναισθηματική χαρά, επαφή με κόσμο, ερωτισμός.
Δ. Ήλιος τρίγωνο με γενέθλια Σελήνη
Πολύ καλές επαφές με το άλλο φύλο, χαρά, συναισθηματική εξωστρέφεια, καλή περίοδος για βόλτα, επαφές με κόσμο, με γυναίκες, για ερωτικά ραντεβού.
Δ. Ήλιος εξάγωνο με γενέθλια Σελήνη
Θετική στιγμή για επαφή με το άλλο φίλο, για συναισθηματική έκφραση, για ερωτικά ραντεβού, που θα χρειαστεί όμως και λίγη προσπάθεια.
Δ. Ήλιος αντίθεση με γενέθλια Σελήνη
Προσοχή θα χρειαστεί στις προσπάθειες για συναισθηματική, η δημιουργική έκφραση, γιατί μπορεί να γίνουν με υπερβολές, η να μην πιάσουν τόπο και να φέρουν απογοήτευση.
Δ. Ήλιος τετράγωνο με γενέθλια Σελήνη
Υπάρχουν κάποια θέματα που χρειάζονται προσοχή. Δυσκολία στην συναισθηματική έκφραση, ατυχία με το άλλο φύλο, αλλά και με γυναίκες, Καταστάσεις που χαλάνε τη διάθεση, αλλά περνάνε γρήγορα, αν δεν μπει λάδι στην φωτιά.

Δ. Ήλιος σύνοδος με γενέθλιο Ερμή
Καλή ημέρα για επικοινωνία, ευχάριστες και ζωντανές συναναστροφές, χαρούμενες μετακινήσεις, επαφή με αδέρφια, υλοποίηση μιας εργασίας. Καλή ημέρα για έκφραση ιδεών, για αναζήτηση εργασίας, η για αναγνώριση της εργασίας.
Δ. Ήλιος τρίγωνο με γενέθλιο Ερμή
Μέρα με μεγάλη ευκολία στην έκφραση, στις μετακινήσεις, επιτυχία στην εργασία. Καλή στιγμή για αναζήτηση εργασίας, ευκαιρίες, αναγνώριση, αποδοχή ιδεών, ευκολία μάθησης, ευχάριστες επαφές, καλή στιγμή για ξεκίνημα βιβλίου, η αγοράς βιβλίων.
Δ. ήλιος εξάγωνο με γενέθλιο Ερμή
Τύχη με λίγη προσπάθεια σε θέματα εργασίας, μετακίνησης, επικοινωνίας, έκφρασης ιδεών, επαφής με φίλους και συνεργάτες.
Δ ήλιος αντίθεση με γενέθλιο Ερμή
Προσοχή στις υπερβολές στην έκφραση, στην βιασύνη στις μετακινήσεις, στην υπερβολική εργασία, που μπορεί να κουράσει χωρίς μεγάλα αποτελέσματα.
Δ. Ήλιος τετράγωνο με γενέθλιο Ερμή
Προσοχή στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στις αγορές ειδών επικοινωνίας, στην εργασία. Μέρα με δυσκολίες και εμπόδια στην εργασία, διαφωνίες, εμπόδια, ένταση.
Δ. Ήλιος σύνοδος με γενέθλια Αφροδίτη
Καλή μέρα για συναισθηματική έκφραση, για ερωτικά ραντεβού, για νέες γνωριμίες. Ερωτική διάθεση, αλλά και ευκαιρίες για οικονομικές ανάσες.
Δ. Ήλιος τρίγωνο με γενέθλια Αφροδίτη
Τύχη στα ερωτικά, ευκολία για συναισθηματική έκφραση, για καλλιτεχνία, για επαφές με το άλλο φύλο, για έξοδο με φίλους, για διασκέδαση, αλλά και για οικονομικές και δημιουργικές ασχολίες.
Δ. Ήλιος εξάγωνο με γενέθλια Αφροδίτη
Υπάρχει τύχη στα ερωτικά, ευκαιρία για συναισθηματική έκφραση, για έξοδο, για νέες γνωριμίες, για οικονομικά και δημιουργικά θέματα, αλλά όλα αυτά θα χρειαστούν και μια μικρή προσπάθεια.
Δ. Ήλιος αντίθεση με γενέθλια Αφροδίτη
Προσοχή στις συναισθηματικές υπερβολές, στην υπερβολική προσπάθεια για κάποιον ερωτικό στόχο, γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα. Προσοχή και σε έξοδα, η γενικά σε μικρές οικονομικές απώλειες.
Δ. Ήλιος τετράγωνο με γενέθλια Αφροδίτη
Υπάρχει δυσαρμονία με το άλλο φύλο αυτή την περίοδο και χρειάζεται υπομονή. Η συναισθηματική ένταση που μπορεί τώρα να εκφραστεί, οι διαφωνίες, η λάθος έκφραση, μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν προβλήματα. Προσοχή και στα οικονομικά, αλλά και σε θέματα σχέσεων στην εργασία.
Δ. Ήλιος σύνοδος με γενέθλιο Άρη
Ευνοούνται οι γρήγορες αποφάσεις, η δράση, η εξωστρέφεια, ο έντονος ερωτισμός. Καλή εποχή για νέα ξεκινήματα, για διάδοση απόψεων, για διεκδίκηση σε επαγγελματικά, αλλά και ερωτικά θέματα.
Δ. Ήλιος τρίγωνο με γενέθλιο Άρη
Έντονη κοινωνικότητα, μεγάλη ενέργεια, καλή υγεία, τύχη σε ερωτικά και επαγγελματικά θέματα, αποδοχή των ιδεών. Τα νέα ξεκινήματα μπορούν να στεφθούν με επιτυχία εύκολα, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Καλή εποχή για γυμναστική, δίαιτα, υγεία κλπ.
Δ. Ήλιος εξάγωνο με γενέθλιο Άρη.
Μια εποχή που τα νέα ξεκινήματα, οι διεκδικήσεις σε επαγγελματικά και ερωτικά θέματα, μπορούν να έχουν επιτυχία, αρκεί να υπάρξει μια μικρή προσπάθεια. Καλή ενέργεια, υγεία, έκφραση, δύναμη.
Δ. Ήλιος αντίθεση με γενέθλιο Άρη
Υπερβολική έκφραση, ένταση, επιθετικότητα, κίνδυνος για ρίξεις με το στενό περιβάλλον, τον σύντροφο, αλλά και τους συνεργάτες. Η ένταση πιθανόν να προκαλέσει χάσιμο ενέργειας και να φέρει κούραση, ακόμα και προβλήματα υγείας, αλλά όχι σοβαρά. Δεν είναι καλή περίοδος για χειρουργείο.
Δ. Ήλιος τετράγωνο με γενέθλιο Άρη
Περίοδος με επιθετικότητα, κούραση, εντάσεις, σπατάλη ενέργειας, απότομη και εριστική έκφραση. Τα νέα ξεκινήματα βρίσκουν εμπόδια. Προσοχή στην υγεία. Καλό είναι να αποφεύγονται χειρουργεία.
Δ. Ήλιος σύνοδος με Γενέθλιο Δία
Υπάρχει τύχη αυτή την περίοδο, που φέρνει αισιοδοξία. Απολαβές από παλιές ενέργειες, αποδοχή από το περιβάλλον και πολλές ευκαιρίες σε διάφορους τομείς, που δεν πρέπει να χαθούν.
Δ. Ήλιος τρίγωνο με γενέθλιο Δία
Πολλές ευκαιρίες για υλικές, αλλά και ηθικές απολαβές, ανεβασμένη διάθεση, επιτυχία που έρχεται εύκολα, επίτευξη ενός στόχου, επαγγελματική άνοδος, συναισθηματική χαρά, χαρούμενη και φιλοσοφημένη διάθεση, είναι μερικά από τα δώρα αυτής της όψης.
Δ. Ήλιος εξάγωνο με γενέθλιο Δία
Ευκαιρίες για επιτυχία σε επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά θέματα, υλικές απολαβές, χαρούμενη διάθεση, κοινωνικότητα, αποδοχή από το περιβάλλον, αρκεί να υπάρξει μια μικρή προσπάθεια.
Δ. Ήλιος αντίθεση με γενέθλιο Δία
Υπάρχει γενικά μια υπερβολή αυτή την περίοδο που πρέπει να προσεχθεί. Σπατάλη χρημάτων, η συναισθημάτων, σαν υποκατάστατο άλλων προβλημάτων, μεγαλοποίηση και δραματικότητα σε επαγγελματικά και ερωτικά θέματα, βιασύνη, αλλά και λάθος εκτίμηση ανθρώπων και καταστάσεων, μπορεί να προκαλέσουν μικρά προβλήματα.
Δ. Ήλιος τετράγωνο με γενέθλιο Δία
Υπάρχει μια τάση για υπερβολή αυτή την περίοδο, αλλά και δυσκολία να εκτιμηθούν σωστά κάποιες καταστάσεις. Τα προβλήματα είναι περισσότερο προσωπικά, παρά προέρχονται από τους άλλους. Δυσκολία να εκφραστούν σωστά οι απόψεις, χάσιμο ευκαιριών, αλλά και χρημάτων.
Δ. Ήλιος σύνοδος με Κρόνο
Μια περίοδος που χρειάζεται σοβαρότητα, προγραμματισμό και καθόλου βιασύνη. Υπάρχουν κάποια εμπόδια, δυσκολία έκφρασης της προσωπικότητας, κούραση πνευματική, αν υπάρξει βιασύνη και ξεροκεφαλιά.
Δ. Ήλιος τρίγωνο με γενέθλιο Κρόνο
Πολύ καλό διάστημα για ξεκινήματα που αντέχουν στον χρόνο, για σοβαρές σχέσεις, για επαφή με άτομα εξουσίας, η ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Ευνοούνται συνεργασίες που απαιτούν σχεδιασμό και σοβαρότητα.
Δ. Ήλιος εξάγωνο με γενέθλιο Κρόνο
Ευνοείται η επαφή με ανθρώπους κύρους, ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, πρακτικές ιδέες και λύσεις, σοβαρές συνεργασίες, απόκτηση γνώσης, αρκεί να υπάρξει λίγη προσπάθεια.
Δ. Ήλιος αντίθεση με γενέθλιο Κρόνο
Μέσα από δοκιμασίες, δυσκολίες, εμπόδια, που ξεπερνιούνται με πολύ δουλειά, με σχέδιο και σοβαρότητα, χωρίς βιασύνη, αποκτούνται εμπειρίες και μαθήματα ζωής, που φέρνουν δύναμη. Αν υπάρξει βιασύνη, εγωισμός, ευθυνοφοβία, τα εμπόδια δύσκολα ξεπερνιούνται.
Δ. Ήλιος τετράγωνο με γενέθλιο Κρόνο
Υπάρχει μειωμένη ενέργεια αυτή την περίοδο, αρκετή κούραση, εμπόδια, στενότητα αποδοχών, απώλειες. Χρειάζεται προσοχή και λίγη υπομονή, ώστε να ξεπεραστούν ομαλά τα εμπόδια.  
Δ. Ήλιος σύνοδος με γενέθλιο Ουρανό
Έμπνευση, ξαφνικά μηνύματα, επικοινωνία με ανθρώπους από το εξωτερικό, επαναστατικές ιδέες, πρωτοτυπία, .έντονος μαγνητισμός, ξαφνικά ξεκινήματα, μετακινήσεις, ταξίδια, ξαφνικές προτάσεις, είναι μερικά από τα δώρα αυτής της όψης.
Δ. Ήλιος τρίγωνο με γενέθλιο Ουρανό
Ξαφνική και απρόβλεπτη τύχη, επικοινωνία με άτομα που ζουν μακριά, η είχαν χαθεί, μετακινήσεις και ταξίδια, ιδέες, έμπνευση, επαφή με ανθρώπους που φέρνουν χαρά και θετικότητα, ευκολία σε νέα ξεκινήματα, γνώση, είναι μερικά από τα καλά της όψης.
Δ. Ήλιος εξάγωνο με γενέθλιο Ουρανό
Καλή και απρόβλεπτη τύχη, όμορφα μηνύματα, έμπνευση, μετακινήσεις, εύκολη επικοινωνία, έντονη έλξη, εξυπνάδα, δημιουργία, που θα χρειαστεί και λίγη προσπάθεια. 
Δ. Ήλιος αντίθεση με γενέθλιο Ουρανό
Υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία, βιασύνη, τάση να επιβληθούν οι απόψεις, ξαφνική ατυχία, απότομες αλλαγές, διαφωνία, επαναστατικότητα που εκφράζεται σε διάφορους τομείς με λάθος τρόπο.
Δ. Ήλιος τετράγωνο με γενέθλιο Ουρανό
Ξαφνικές αλλαγές, έντονη διαφωνία, ξεροκεφαλιά και δογματισμός, απότομες αντιδράσεις, ξαφνική ατυχία, αλλαγή στόχων. Χρειάζεται καθαρό μυαλό, ηρεμία, να μην παρθούν αποφάσεις με το θυμικό. Προσοχή και στις μετακινήσεις.
Δ. Ήλιος σύνοδος με γενέθλιο Ποσειδώνα
Ρομαντική και ποιητική διάθεση, ανώτερες ιδέες, καλλιτεχνικές ασχολίες, δημιουργία, αλλά χρειάζεται προσοχή να μη χαθεί η αίσθηση της πραγματικότητας και να μην υπάρξουν αυταπάτες.
Δ. Ήλιος τρίγωνο με γενέθλιο Ποσειδώνα
Έντονος ερωτισμός, υψηλά ιδανικά, ευαισθησία, κατανόηση, έμπνευση, καλλιτεχνία. Πολύ καλή περίοδος για πνευματικές αναζητήσεις, για πνευματικά σεμινάρια, βιβλία, για επαφή με ανθρώπους με ιδανικά, αλλά και για βόλτες, για διασκέδαση, δημόσιες σχέσεις και τύχη στα οικονομικά.
Δ. Ήλιος εξάγωνο με γενέθλιο Ποσειδώνα
Καλό διάστημα για έκφραση καλλιτεχνική, για δημόσιες σχέσεις, για επαφή με κόσμο, για βόλτες και διασκέδαση. Ερωτική και ρομαντική διάθεση, αρκεί να υπάρξει λίγη προσπάθεια.
Δ. Ήλιος αντίθεση με γενέθλιο Ποσειδώνα
Υπάρχει αναποφασιστικότητα αυτή την περίοδο, δυσκολία να κατανοηθεί η πραγματικότητα, μπερδεμένες καταστάσεις, κίνδυνος προδοσίας, η απάτης, τάση για φυγή από την πραγματικότητα. Προσοχή στην κατανάλωση αλκοόλ. Το καθαρό μυαλό και η λογική σώζει.
Δ. Ήλιος τετράγωνο με γενέθλιο Δία
Τάση φυγής από την πραγματικότητα, κίνδυνος από ουσίες, απογοήτευση, προσκόλληση σε λάθος ανθρώπους, ακόμα και σε ιδέες, θέλουν προσοχή. Κίνδυνος και για οικονομικές απώλειες. Χρειάζεται καθαρό μυαλό και λογική.
Δ. Ήλιος σύνοδος με γενέθλιο Πλούτωνα
Είναι η ώρα που χρειάζονται μεγάλες εσωτερικές αλλαγές, αναθεωρήσεις για ανθρώπους, καταστάσεις, απόψεις, που πλέον δεν οδηγούν πουθενά. Η εξέλιξη έρχεται αφήνοντας πίσω το παλιό και βλέποντας το νέο. Υπάρχει θάρρος αναγέννηση, θέληση. 
Δ, Ήλιος τρίγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα
Εσωτερική δύναμη, ικανότητα ανάλυσης, βαθύτερη κατανόηση των πραγμάτων, αλλαγές με θετικό τρόπο. Καλή μέρα για επαφές με ανθρώπους εξουσίας, ευκαιρίες για λύσεις σε πολλά θέματα με τον καλύτερο τρόπο.
Δ. Ήλιος εξάγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα
Καθαρή σκέψη, κατανόηση της κατάστασης και εύρεση λύσης σε διάφορα θέματα. Κατάλληλη μέρα για επαφές με ανθρώπους που μπορούν να ανοίξουν πόρτες, σωστή έκφραση, αρκεί να καταβληθεί λίγη προσπάθεια.
Δ, Ήλιος αντίθεση με γενέθλιο Πλούτωνα
Υπάρχει αυτή την περίοδο μια ανάγκη για εσωστρέφεια, για απομόνωση, για επανεξέταση καταστάσεων σε βαθύ επίπεδο. Ανάγκη για αποφάσεις και αλλαγές, αλλά και κίνδυνος απότομης και σκληρής έκφρασης, ακόμα και βίαιες αντιδράσεις. Χρειάζεται υπομονή, ηρεμία και καθαρό μυαλό για να μην υπάρξουν απώλειες.
Δ. Ήλιος τετράγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα.
Τάση για εσωστρέφεια, απομόνωση, αλλά και πολλές φοβίες, που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Κίνδυνος για εντάσεις, για απότομες και ακραίες αντιδράσεις, χάσιμο ευκαιριών, αρνητικότητα, αλλαγές. Ψυχραιμία και καθαρότητα σκέψης φέρνουν την λύση.
Δ. Ήλιος σύνοδος με Ωροσκόπο
Καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα, για την έκφραση ιδεών, για επαγγελματικές επαφές, αλλά και για ξεκίνημα ερωτικών υποθέσεων. Γενικά υπάρχει μια λάμψη που βοηθά σε πολλούς τομείς και φέρνει ευκαιρίες που δεν πρέπει να χαθούν.
Δ. Ήλιος τρίγωνο Ωροσκόπος
Ευκαιρίες για να αναδειχθεί η προσωπικότητα, οι ιδέες, οι συνεργασίες. Υπάρχει μια τύχη και μια ευκολία στην έκφραση που φέρνει θετικά αποτελέσματα. Θετικότητα και εξωστρέφεια.
Δ. Ήλιος εξάγωνο Ωροσκόπος
Υπάρχουν ευκαιρίες για την ανάδειξη της προσωπικότητας, των ιδεών, των ταλέντων, αρκεί να δοθεί λίγη προσοχή και προσπάθεια.
Δ, Ήλιος αντίθεση με Ωροσκόπο
Υπάρχει αυτή την περίοδο μια υπερβολή για την προώθηση της προσωπικότητας, που μπορεί να φέρει κούραση, υπερκόπωση, η λάθος έκφραση. Υπάρχουν όμως και ευκαιρίες για θετικές επαφές με τον σύντροφο και τους συνεργάτες, αρκεί να υπάρχει ισορροπία.
Δ. Ήλιος τετράγωνο με Ωροσκόπο
Υπάρχει μια λάθος έκφραση της προσωπικότητας, των ιδεών, η άνθρωποι που δεν αποδέχονται τις απόψεις. Ίσως να δημιουργηθούν προβλήματα με τους συνεργάτες και τον σύντροφο. Προσοχή και σε θέματα υγείας, από κούραση και άγχος που τώρα μπορούν να εμφανιστούν. Χρειάζεται λίγη ξεκούραση.
Δ. Ήλιος σύνοδος με Μεσουράνημα
Είναι η εποχή για ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα καριέρας. Εύνοια λοιπόν στην εργασία, στην εύρεση συνεργατών, στην προώθηση ιδεών, και γενικά σε θέματα που αναβαθμίζουν την εργασία.
Δ. Ήλιος τρίγωνο με Μεσουράνημα
Υπάρχει θετική ενέργεια και ζωτικότητα, που εκφράζεται σε θέματα εργασίας φέρνοντας τύχη και επιτυχία. Καλή εποχή για προώθηση των επαγγελματικών υποθέσεων, αναγνώριση από συνεργάτες. Εποχή που αξίζει να δοθεί ενέργεια στην εργασία.
Δ. Ήλιος εξάγωνο με Μεσουράνημα
Υπάρχει τώρα μια θετική περίοδος για θέματα εργασίας και καριέρας, που με λίγη προσπάθεια, μπορεί να φέρει επιτυχία, αναγνώριση και άνοδο. Να μην αφεθεί όμως στην τύχη.
Δ. Ήλιος αντίθεση με Μεσουράνημα
Περίοδος που υπάρχει αδιάκοπη εργασία, αρκετές υποχρεώσεις, άγχος για την καριέρα. Ίσως φέρει κούραση, αλλά με μεθοδική εργασία, θα έρθουν θετικά αποτελέσματα.
Δ. Ήλιος τετράγωνο με Μεσουράνημα
Τώρα βγαίνουν προβλήματα στον χώρο εργασίας, είτε με συναδέλφους, είτε για διάφορους άλλους λόγους. Οι εντάσεις και το άγχος δεν βοηθάνε. Καθαρό μυαλό, ηρεμία και μεθοδική εργασία, θα αντιστρέψουν την κατάσταση.     
Δ. Σελήνη σε σύνοδο, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Ήλιο
Υπάρχει συναισθηματισμός, αλλά μπορεί να εκφραστεί θετικά. Καλή ώρα για συνάντηση με γυναίκες, για λίγη χαλάρωση, αλλά και θετικές εξελίξεις στην εργασία, έστω με λίγα σκαμπανεβάσματα.
Δ. Σελήνη σε αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Ήλιο
Υπάρχει κάποια δυσκολία στις αποφάσεις, έντονος προβληματισμός για προσωπικά θέματα, συναισθηματικές μεταπτώσεις, δυσκολία στην έκφραση, ίσως μικρά προβλήματα με γυναίκες, αλλά και μικρές εντάσεις, η παρεξηγήσεις, που όμως δεν έχουν μεγάλη διάρκεια.
Δ. Σελήνη σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Ερμή
Εσωτερικές νοητικές καταστάσεις επιδρούν στην ψυχολογία θετικά. Το συναίσθημα εκφράζεται έντονα, υπάρχει δημιουργικότητα, εύνοια  σε επικοινωνία, εργασία, μετακινήσεις. Καλή ώρα για επαγγελματικά ραντεβού, αλλά και για έκφραση ιδεών, βόλτες, όμορφες συζητήσεις με φίλους.
Δ. Σελήνη αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Ερμή
Κυκλοθυμία, δυσκολία στην έκφραση συναισθήματος, ιδεών, προβλήματα μικρής έντασης και διάρκειας στην εργασία, στην έκφραση, στις μετακινήσεις, στο σπίτι. Η στεναχώρια μαζεύεται στο στομάχι.
Δ. Σελήνη σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλια Αφροδίτη
Ευκαιρία για να εκφραστούν με ευκολία τα συναισθήματα, καλή ώρα για ερωτικά ραντεβού, αλλά και για κοινωνικές επαφές. Αρμονία στις σχέσεις, έλξη του άλλου φύλου.
Δ. Σελήνη αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλια Αφροδίτη
Δυσαρμονία και διαφωνίες στις ερωτικές, αλλά και σε κοινωνικές σχέσεις, συναισθηματικό μπλοκάρισμα, δυσκολία στην έκφραση του συναισθήματος, σκληρότητα, αλλά μικρής διάρκειας και σημασίας.
Δ. Σελήνη σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Άρη
Καλή ώρα για να εκφραστεί δυναμικά ο ψυχισμός, να γίνουν ξεκινήματα, να παρθούν αποφάσεις και πρωτοβουλίες,  που φέρνουν αλλαγές προς το καλύτερο.
Δ. Σελήνη αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Άρη
Υπάρχει ένταση, απότομη έκφραση του θυμικού, διαφωνίες, ξαφνικές αποφάσεις, σκληρότητα, που δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις, η μια εσωτερική ένταση. Τα νεύρα ίσως προκαλέσουν πονοκέφαλο και πόνο στο στομάχι, αλλά δεν έχουν μεγάλη διάρκεια.
Δ. Σελήνη σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Δία
Υπάρχει μια αισιοδοξία, μια ανάγκη για επέκταση, για δημιουργική έκφραση, αλλά και ξεπέρασμα της ανασφάλειας. Καλή ώρα για επαφές επαγγελματικές, δια έκφραση ιδεών, για πνευματική άνοδο, για νέους στόχους.
Δ. Σελήνη αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Δία
Χρειάζεται μια προσοχή τώρα, είτε στις υπερβολές στην έκφραση, είτε σε ξαφνικές σπατάλες που μπορεί να οδηγήσουν σε μικρά προβλήματα. Ο ψυχισμός εκφράζεται απότομα, τάση για αλλαγές στο βάρος, εμπόδια στους στόχους, αλλά μικρής διάρκειας.
Δ. Σελήνη τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Κρόνο
Τα θέματα τώρα αντιμετωπίζονται σοβαρά και υπεύθυνα. Ο ψυχισμός εκφράζεται με διαύγεια και καθαρότητα πνεύματος. Καλή ώρα για επαφές με ανθρώπους κύρους, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας.
Δ. Σελήνη σύνοδος, αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Κρόνο
Ώρα που τα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και ζητούν λύση. Μπλοκαρίσματα συναισθηματικά, ένταση, στεναχώρια, διαφωνίες. Καλή στιγμή όμως για συνειδητοποίηση λαθών, δυσκολίες με άτομα κύρους και μεγαλύτερους σε ηλικία.
Δ. Σελήνη σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Ουρανό
Πρωτότυπες ιδέες έρχονται, ξαφνικά θετικά μηνύματα, έμπνευση, μετακινήσεις, συνδυάζονται με συναισθηματική έκφραση, χωρίς φόβο για τη γνώμη των άλλων.
Δ. Σελήνη αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Ουρανό
Απότομη και ανατρεπτική έκφραση, επαναστατικές τάσεις, ξαφνικές ρίξεις και αλλαγές μπορούν να φέρουν διαφωνίες με το περιβάλλον. Ξαφνικά δυσάρεστα νέα, πρόβλημα στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, αλλά με μικρή διάρκεια.
Δ. Σελήνη σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Ποσειδώνα
Ανάγκη για συναισθηματική έκφραση, καλλιτεχνική έμπνευση, ιδεαλισμός, ψυχική αρμονία. Καλή ώρα για επαφές με κόσμο, δημόσιες σχέσεις, αλλά και ερωτικές συναντήσεις. Εσωτερική αρμονία.
Δ. Σελήνη αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Ποσειδώνα
Χρειάζεται μια προσοχή τώρα. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, τάση για απάτη και αυταπάτη, φυγή από την πραγματικότητα, υπερβολικός συναισθηματισμός, τάση για αλκοόλ και εσωστρέφεια. Η τέχνη μπορεί να δώσει διέξοδο.
Δ. Σελήνη τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα
Υπάρχει μεγάλο βάθος τώρα στην έκφραση, ικανότητα για κατανόηση σε βαθύ επίπεδο. Τα εμπόδια ξεπερνιούνται εύκολα, καλή ώρα για επαφές με ανθρώπους εξουσίας και έντονος ερωτισμός. Τύχη σε οικονομικά θέματα.
Δ. Σελήνη σύνοδος, αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα
Εσωστρέφεια, φοβίες, εσωτερική αναστάτωση, τάση για απομόνωση, εμπόδια, φέρνουν απότομη και επιθετική έκφραση, που δημιουργεί προβλήματα με το περιβάλλον. Δεν ευνοούνται επαφές με ανθρώπους εξουσίας.
Δ. Σελήνη σύνοδος τρίγωνο και εξάγωνο με Ωροσκόπο
Καλή ώρα για ανάδειξη της προσωπικότητας, ικανότητα έκφρασης με σωστό και κατανοητό τρόπο, που φέρνει θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις, είτε επαγγελματικές, είτε ερωτικές.
Δ. Σελήνη αντίθεση και τετράγωνο με Ωροσκόπο
Δυσκολία να εκφραστεί η προσωπικότητα σωστά, συναισθηματικές υπερβολές, μεταβολή στον ψυχισμό, διαφωνίες με το περιβάλλον, εμπόδια, ψυχική κούραση, αλλά μικρής διάρκειας.
Δ. Σελήνη σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με Μεσουράνημα
Καλή ώρα για ασχολία με τα θέματα εργασίας, τους συνεργάτες, για ψυχική επαφή και αρμονία με το εργασιακό περιβάλλον, ευκαιρίες επαγγελματικές, θετικά ραντεβού.
Δ. Σελήνη αντίθεση και τετράγωνο με Μεσουράνημα
Προβλήματα μικρής διάρκειας στον χώρο εργασίας, δυσαρμονία με συνεργάτες, εμπόδια σε επαγγελματικά θέματα, δημιουργούν μια ψυχική αναταραχή.
Δ. Ερμής σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Ήλιο
Μεγάλη άνεση και ικανότητα έκφρασης, φέρνει επιτυχία. Καλή ημέρα για έκφραση ιδεών, για επαγγελματικές επαφές, για αναζήτηση εργασίας, αγορά υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου, για όμορφες συζητήσεις με φίλους, για έρευνα και απόκτηση γνώσης, αλλά και για μικρές αποδράσεις.
Δ. Ερμής αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Ήλιο
Χρειάζεται μια προσοχή σήμερα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Οι ιδέες δεν γίνονται κατανοητές, εμπόδια στην υλοποίηση μιας εργασίας, απότομη έκφραση, νεύρα. Ίσως και μικρά προβλήματα με το αυτοκίνητο, τον υπολογιστή, το κινητό.
Δ. Ερμής σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλια Σελήνη
Το συναίσθημα μπορεί σήμερα να εκφραστεί με τον καλύτερο τρόπο, φέρνοντας αρμονία στις σχέσεις, είτε φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές και ερωτικές. Δημιουργικότητα, καλή μνήμη, νοητική δύναμη, θετικότητα, καλή ενέργεια.
Δ. Ερμής αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλια Σελήνη
Υπάρχει μια βιασύνη στην κίνηση, στην επικοινωνία, που θέλει προσοχή σήμερα, γιατί μπορεί να φέρει δυσαρμονία στις σχέσεις στο σπίτι, αλλά και στην εργασία. Μια εσωτερική ταραχή, δημιουργεί μπερδεμένα συναισθήματα, λάθος αντιδράσεις, εσωτερική ένταση.
Δ. Ερμής σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Ερμή
Γρήγορη σκέψη, πολλές ιδέες, μετακινήσεις, δημιουργικότητα, θετική έκφραση. Καλή ημέρα για επαγγελματικά, συζητήσεις, βόλτες, γράψιμο, αναζήτηση εργασίας, αναγνώριση.
Δ. Ερμής αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Ερμή
Μέρα που χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Βιαστική σκέψη, αποφάσεις χωρίς σκέψη, επιθετική έκφραση, εντάσεις, που μπορεί να έχουν επιπτώσεις στο νευρικό σύστημα.
Δ. Ερμής σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλια Αφροδίτη
Μια μέρα που ευνοεί την καλλιτεχνική έκφραση, την δημιουργία, το γράψιμο, την ερωτική επικοινωνία. Η έκφραση είναι γλυκιά, αλλά και λογικά δομημένη, με αποτέλεσμα την αποδοχή από τους άλλους. Γοητεία μέσα από την ομιλία, το γράψιμο, την δημιουργία.
Δ. Ερμής αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλια Αφροδίτη
Προσοχή θα χρειαστεί σήμερα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Ο λόγος είναι απότομος, το συναίσθημα δεν εκφράζεται σωστά, υπάρχει επιθετικότητα στην έκφραση και ψυχρότητα, με αποτέλεσμα προβλήματα στις σχέσεις και τον έρωτα.
Δ. Ερμής σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Άρη
Έντονος και δυναμικός τρόπος επικοινωνίας, γρήγορες αποφάσεις, εργατικότητα, επαγγελματικές ευκαιρίες, δυναμισμός και διεκδίκηση στον επαγγελματικό χώρο. Δημιουργικότητα, αυθορμητισμός, εξωστρέφεια, αισιοδοξία, φέρνουν θετικά αποτελέσματα, Ερωτισμός μέσα από την επικοινωνία.
Δ. Ερμής αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Άρη
Υπάρχει μια ένταση και μια ειρωνική διάθεση στον λόγο, αλλά και βιασύνη, ξαφνικές αλλαγές και επιθετικότητα. Χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις, γιατί από βιασύνη μπορεί να υπάρξουν μικροατυχήματα. Ο λόγος σήμερα μπορεί να πληγώσει.. Καλό είναι να υπάρχει σκέψη πριν τον λόγο. Προβλήματα στην εργασία, εμπόδια και εντάσεις.
Δ. Ερμής σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Δία
Τύχη σήμερα σε θέματα επαγγελματικά, στην επίτευξη στόχων και πνευματική ανάπτυξη. Καλό διάστημα για επενδύσεις, για επαφές που βοηθούν στην ανάπτυξη, αλλά και εύνοια στις μετακινήσεις και τα ταξίδια.
Δ. Ερμής αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Δία
Μια μέρα που θέλει προσοχή. Πιθανότητα για λάθος εκτιμήσεις, λάθος επενδύσεις, υπερβολή, κακή επικοινωνία. Δυσκολία σε πνευματικά θέματα, σε απόκτηση γνώσης, αλλά και στην επίτευξη στόχων, από κακή εκτίμηση και έκφραση.
Δ. Ερμής τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Κρόνο
Θετική και σοβαρή σκέψη, οργανωμένη εργασία, ικανότητα συγκέντρωσης, απόκτηση γνώσης, ευνοούνται σήμερα. Καλή ημέρα για συνεργασία και επαφές με ανθρώπους κύρους και μεγάλης ηλικίας.
Δ. Ερμής, σύνοδος, αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Κρόνο
Υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία σήμερα, είτε γιατί η έκφραση γίνεται με λάθος τρόπο, είτε γιατί είναι λάθος χρόνος. Καχυποψία, δυσκολία στην εργασία, εμπόδια να επιτευχθεί ο στόχος, εντάσεις. Προσοχή και στις μετακινήσεις, τις αγορές, την σκληρή κριτική.
Δ. Ερμής, σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Ουρανό
Γρήγορη σκέψη, προχωρημένες ιδέες, έμπνευση, ξαφνικά θετικά μηνύματα. Ταξίδια, επικοινωνία σε υψηλό επίπεδο, ξαφνικές ευκαιρίες, μπορεί να φέρει αυτή η μέρα. Αστρονομία, αστρολογία, επιστήμη, τεχνολογία, επαφή με εξωτερικό, διαφορετικές κουλτούρες, ευνοούνται.
Δ. Ερμής αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Ουρανό
Μέρα που θέλει προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Απότομη έκφραση, εντάσεις, ξαφνικές αλλαγές σε απόψεις, δογματικότητα, επιθετικότητα, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην εργασία και τις σχέσεις. Ξαφνικές ανατροπές.
Δ. Ερμής σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Ποσειδώνα
Καλή ημέρα για δημόσιες σχέσεις, για ταξίδια, για έκφραση ιδεών. Έμπνευση, καλλιτεχνική δημιουργία, φαντασία. Επαφή με ανθρώπους με έντονη γοητεία, μυστικισμός, φιλοσοφία, υψηλά ιδανικά ευνοούνται.   
Δ. Ερμής αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Ποσειδώνα
Υπάρχει σήμερα η τάση για μια σύγχυση ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία. Προσοχή σε απάτες και αυταπάτες, στην εργασία, στην επικοινωνία, στις συμφωνίες που γίνονται σήμερα. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προσοχή σε επενδύσεις, ταξίδια, σπατάλη, αλκοόλ.
Δ. Ερμής τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα
Καλή ημέρα για επαφές με ανθρώπους εξουσίας, για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, για επικοινωνία σε βαθύ επίπεδο, για αναζήτηση εργασίας. Θετική ημέρα για αγορά αυτοκινήτου, υπολογιστή, κινητού, αλλά και για μελέτη απόκρυφων φιλοσοφιών.   
Δ. Ερμής σύνοδος, αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα
Μια μέρα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Απότομος και επιθετικός λόγος, ματαίωση και εμπόδια στην εργασία, ένταση, διαφωνίες, είναι στο πρόγραμμα. Χρειάζεται λίγη υπομονή, κάτι που δεν γίνεται σήμερα, μπορεί να γίνει αργότερα.
Δ. Ερμής σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με Ωροσκόπο
Πολύ καλή ημέρα για να εκφραστεί η προσωπικότητα, για επαφές επαγγελματικές, για συναντήσεις με φίλους, για έκφραση ιδεών. Επιτυχία στα επαγγελματικά, θετικές μετακινήσεις, εξωστρέφεια, δημιουργικότητα, γοητεία στον λόγο.
Δ, Ερμής αντίθεση και τετράγωνο με Ωροσκόπο
Οι ιδέες δεν εκφράζονται σωστά, υπάρχει βιασύνη, λάθος επιλογές και έκφραση της προσωπικότητας, που μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες και εντάσεις σε σχέσεις, στην εργασία, αλλά και τις μετακινήσεις.
Δ. Ερμής σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με Μεσουράνημα
Μια καλή ημέρα για θέματα εργασίας, τις σχέσεις με συναδέλφους, τους προησταμένους. Θετική επικοινωνία, ευκαιρίες, αναγνώριση, επιτυχία.
Δ. Ερμής αντίθεση και τετράγωνο με Μεσουράνημα
Πολύ εργασία, υπερκόπωση, αρκετές ευθύνες, αλλά και βιασύνη, διαφωνίες στον χώρο εργασίας, που πρέπει να προσεχθούν. Ένταση και νεύρα. Χρειάζεται χαλάρωση και καθαρό μυαλό. 
Δ. Αφροδίτη σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Ήλιο
Έντονος ερωτισμός, θετική ενέργεια, γοητεία, ανεβασμένη αισθητική, ερωτικές ευκαιρίες. Καλή ημέρα για διασκέδαση, για νέες γνωριμίες, για ερωτικές συναντήσεις, αλλά και τύχη στα οικονομικά.
Δ. Αφροδίτη αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Ήλιο
Το συναίσθημα δεν εκφράζεται σωστά σήμερα. Υπάρχει συναισθηματική δυσαρμονία, ερωτικές διαφωνίες, ίσως μια τάση για εσωστρέφεια και μοναχικότητα. Δεν είναι θετική ημέρα για συναντήσεις με το άλλο φύλο, ενώ χρειάζεται και προσοχή στα οικονομικά.
Δ. Αφροδίτη σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλια Σελήνη
Αρμονία συναισθηματική, θετική ενέργεια, δημιουργικότητα, αγάπη στην οικογένεια, στις σχέσεις, ευχάριστη διάθεση, αισθητική. Καλή ημέρα για ερωτικές επαφές, για έκφραση συναισθημάτων, για αγορά ρούχων, θέματα αισθητικής, διακόσμηση, οικογενειακή ζεστασιά.
Δ, Αφροδίτη αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλια Σελήνη
Υπάρχει τάση για συναισθηματική αστάθεια, ψυχικές μεταβολές, μικρές διαφωνίες στις σχέσεις, εσωτερικότητα. Δυσκολία σήμερα να γίνει άνοιγμα στους άλλους, τάση για συγκέντρωση σε προσωπικά θέματα,
Δ. Αφροδίτη σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Ερμή
Η μέρα ευνοεί την δημιουργικότητα, τις επαφές με το άλλο φύλο, την συναισθηματική εξωστρέφεια. Ο λόγος είναι γλυκός, τα θέλω εκφράζονται όμορφα, ενώ μπορούν να υπάρξουν επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και φλέρτ στον χώρο δουλειάς. Καλή ημέρα για καλλιτέχνες, λογοτέχνες, ποιητές.
Δ. Αφροδίτη αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Ερμή
Μια μέρα που θέλει προσοχή στην έκφραση του συναισθήματος. Το συναίσθημα εκφράζεται λάθος, η σε λάθος στιγμή, υπάρχει βιασύνη και εκπέμπονται λάθος μηνύματα. Μέρα που θέλει προσοχή στην επαφή με το άλλο φύλο,  δυσαρμονία ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα. Λάθος εκτιμήσεις και μικρά εμπόδια στην εργασία, ίσως από γυναίκες.   
Δ. Αφροδίτη σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Άρη
Μια περίοδος που φέρνει αρμονία ερωτική. Αν υπάρχει σχέση, παθιασμένο έρωτα, έντονη σεξουαλικότητα, χαρά εσωτερική και μεγάλη ενέργεια από τον έρωτα. Καλό διάστημα και για νέες σχέσεις, γνωριμίες, εξωστρέφεια, διασκέδαση, σεξ,.
Δ. Αφροδίτη αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Άρη
Υπάρχει μια ερωτική δυσαρμονία, μια επιθετική έκφραση, έντονα συναισθήματα, εγωισμός, λογομαχίες, που αν δεν προσεχθούν, μπορούν να φέρουν ρήξη στην σχέση, να πληγώσουν, ακόμα και να φέρουν χωρισμό. Χρειάζεται υπομονή, καθαρό μυαλό, χαμηλοί τόνοι για να περάσει ομαλά η διαφωνία.
Δ. Αφροδίτη σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Δία
Μια περίοδος με τύχη στα οικονομικά και τον έρωτα, που τώρα αλλάζει επίπεδο, γίνεται πιο βαθύς, περισσότερο πνευματικός, ακόμα και πλατωνικός. Καλή περίοδος για νέες και καλές γνωριμίες, για καλλιτεχνική έκφραση, δημιουργικότητα, εξωστρέφεια, χαρά, αισιοδοξία, αλλά και επαγγελματικές επιτυχίες. Οι ερωτικές σχέσεις γίνονται πιο ποιοτικές.
Δ, Αφροδίτη αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Δία
Μια περίοδος με ερωτικές υπερβολές, αλλαγές συντρόφου, ανάγκη για ανούσιες σχέσεις, ακόμα και απιστία. Ίσως υπάρχει μια κούραση συναισθηματική, που οδηγεί σε λάθος επιλογές, σε επιπόλαιες σχέσεις, σε λάθος επιλογές. Προσοχή στην σπατάλη, οικονομική και συναισθηματική.
Δ. Αφροδίτη τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Κρόνο
Μια εποχή που ευνοεί τις σοβαρές σχέσεις, την βαθιά επικοινωνία, την σταθερότητα. Ίσως να μην υπάρχει η ερωτική τρέλα, αλλά υπάρχει ασφάλεια,, ανάγκη για γάμο, για αντοχή στον χρόνο. Καλή περίοδος και για επενδύσεις, αλλά και για σχέσεις με ανθρώπους κύρους και μεγαλύτερης ηλικίας.
Δ. Αφροδίτη σύνοδος, αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Κρόνο
Μέρες με απογοητεύσεις, συναισθηματικά προβλήματα που έρχονται στην επιφάνεια, τάση για μοναξιά, φοβίες, ακόμα και σκληρότητα. Προσοχή στα οικονομικά, την εργασία, ενώ οι σχέσεις με μεγαλύτερα άτομα γίνονται καταπιεστικές. Δεν κρατάει πολύ όμως, οπότε με λίγη υπομονή, χωρίς απότομες αντιδράσεις, μπορεί να ξεπεραστεί. 
Δ. Αφροδίτη σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Ουρανό
Ξαφνικές και ευχάριστες ευκαιρίες στον έρωτα, που αλλάζουν απότομα την ψυχολογία. Ξαφνικά ταξίδια για ερωτικούς λόγους, έμπνευση, εξωστρέφεια, δημιουργικότητα. Έλξη από άτομα με προχωρημένη άποψη και αισθητική. Υπάρχει πάθος, ένταση, όλα γίνονται γρήγορα αν τα ακολουθήσεις, αλλά και γρήγορα μπορεί να τελειώσουν.
Δ. Αφροδίτη αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Ουρανό
Ξαφνικές ανατροπές στις ερωτικές σχέσεις, απότομη αλλαγή στο συναίσθημα, ένταση, διαφωνίες, που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε μια σχέση, η να προκαλέσουν ακόμα και χωρισμό, αν υπάρχουν βαθύτερα προβλήματα στην σχέση.
Δ. Αφροδίτη σύνοδος, τρίγωνο και Εξάγωνο με γενέθλιο Ποσειδώνα.
Μια θετική περίοδος για να εκφραστούν τα συναισθήματα με αρμονικό τρόπο. Όνειρα, καλλιτεχνική έκφραση, ιδεαλισμός, ψυχική επαφή, αλλά και οικονομικές ευκαιρίες. Καλή περίοδος για ρομαντικές συναντήσεις, για έξοδο, για νέες γνωριμίες με θετική ενέργεια.
Δ. Αφροδίτη αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Ποσειδώνα
Υπάρχει η τάση για ψευδαισθήσεις, για εξάρτηση σε λάθος απόψεις η σχέσεις. Χρειάζεται καθαρό μυαλό και όχι υπερβολικός συναισθηματισμός. Τάση για απιστία, αυταπάτες, απάτη, χάσιμο χρημάτων, φυγή μέσα από αλκοόλ. Να προσεχθούν συμφωνίες, αγορές, επενδύσεις και νέες γνωριμίες.
Δ. Αφροδίτη τρίγωνο και εξάγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα
Μέρες που προκαλούν για έντονους έρωτες με πάθος και  σεξουαλικότητα. Τα αισθήματα μπορούν να εκφραστούν χωρίς φόβο με δύναμη και σιγουριά. Καλό διάστημα και για δημιουργία, για μυστικισμό, για οικονομικά θέματα. Ξεπέρασμα φοβιών, ψυχική αναγέννηση.
Δ. Αφροδίτη σύνοδος, αντίθεση και τετράγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα
Ένταση στις σχέσεις, ζήλεια, ακραία συναισθήματα, φοβίες, συναισθηματική δυσαρμονία, διαφωνίες, ψυχικές μεταπτώσεις, είναι μερικά θέματα που πρέπει να προσεχθούν αυτές τις ημέρες, για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις.
Δ. Άρης σύνοδος με γενέθλιο Ήλιο
Μέρες με αυξημένη ενέργεια, γρήγορες αποφάσεις, θετικότητα, εξωστρέφεια, αφοβία, καλή στρατηγική. Καλό διάστημα για νέα ξεκινήματα, για έναρξη γυμναστικής, θετική περίοδος για τα ερωτικά, έντονη σεξουαλικότητα. Προσοχή όμως για μικροατυχήματα, για εντάσεις, για επιθετικότητα.
Δ. Άρης τρίγωνο με γενέθλιο Ήλιο
Καλό διάστημα για επιτυχία σε πολλές υποθέσεις, εξωστρέφεια, αισιοδοξία, καλή υγεία, μεγάλη ενέργεια, τύχη σε ερωτικές υποθέσεις, σεξουαλικότητα, νέα ξεκινήματα, διεκδίκηση, αλλά και επαγγελματικές επιτυχίες. Ευνοούνται οι σχέσεις με άντρες, η φιλία, τα σπορ.
Δ. Άρης εξάγωνο με γενέθλιο Ήλιο
Υπάρχει επιτυχία σε επαγγελματικά, αλλά και ερωτικά θέματα, αρκεί να υπάρξει κάποια προσπάθεια. Καλή υγεία, θετικότητα, νέα ξεκινήματα, δύναμη, σπορ, διεκδίκηση.
Δ. Άρης αντίθεση με γενέθλιο Ήλιο
Μέρες που χρειάζεται προσοχή. Υπάρχει ένταση, βιασύνη, επιπόλαιες επιλογές, επιθετικότητα. Να προσεχθούν μικροατυχήματα από απροσεξία, η επιθετική έκφραση, η κόπωση. Καλό είναι να δοθεί χρόνος για χαλάρωση και να προσεχθεί η υγεία.
Δ. Άρης τετράγωνο με γενέθλιο Άρη
Μέρες που φέρνουν ρήξεις, συγκρούσεις, νεύρα, είτε για ερωτικά θέματα, είτε επαγγελματικά, είτε γενικά με το περιβάλλον. Υπάρχει κούραση, αναποδιές, εμπόδια, ενώ χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις και τα μικροατυχήματα. Να μη λαμβάνονται αποφάσεις εν θερμό, να δίνεται χρόνος για χαλάρωση και ξεκούραση.
Δ. Άρης σύνοδος με γενέθλια Σελήνη
Υπάρχει μια υπερευαισθησία, ψυχικές μεταπτώσεις, εσωτερική ένταση από κάποια ερεθίσματα. Κάποιο γεγονός, μπορεί να πληγώσει και να υπάρξει έντονη αντίδραση. Εσωτερική αναστάτωση, φοβίες, προβλήματα με γυναίκες, είναι κάποια θέματα που μπορεί να δώσει αυτή η διέλευση.
Δ. Άρης τρίγωνο με γενέθλια Σελήνη
Όμορφο διάστημα με εσωτερική δύναμη, δημιουργικότητα, θετική έκφραση, καλές επαφές, χαρούμενες συναντήσεις, που φέρνουν θετική διάθεση. Ερωτισμός, διαίσθηση, αισιοδοξία.
Δ. Άρης εξάγωνο με γενέθλια Σελήνη
Αρμονία ανάμεσα στον ψυχισμό και το περιβάλλον, θετικές προοπτικές λόγο σωστής έκφρασης, καλές σχέσεις, χαρούμενες επαφές, ερωτισμός. Με λίγη προσπάθεια μπορούν να έρθουν πολύ θετικά αποτελέσματα.
Δ. Άρης αντίθεση με γενέθλια Σελήνη
Τώρα μπορούν να υπάρξουν προβλήματα με τη μητέρα, αλλά και με γυναίκες. Εσωτερική ένταση, ψυχική αναστάτωση, δυσαρμονία και διαφωνίες, απότομη έκφραση και αποφάσεις. Καλό είναι να προσεχθεί η έκφραση, οι απότομες αντιδράσεις, ώστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις.
Δ. Άρης τετράγωνο με γενέθλια Σελήνη
Η ψυχική και η συναισθηματική διάθεση δεν είναι καλή αυτές τις μέρες. Υπάρχουν νεύρα, εσωτερική αναστάτωση, δραματικότητα, απότομες ψυχικές μεταβολές, λάθος έκφραση. Είναι καλό να υπάρξει ηρεμία, να μη παρθούν αποφάσεις εν θερμό, να αποφευχθούν αν γίνεται συναντήσεις που είναι σημαντικές. Ψυχραιμία είναι το μυστικό.
Δ. Άρης σύνοδος με γενέθλιο Ερμή
Μέρες με μεγάλη κινητικότητα, βιασύνη, πολλές συζητήσεις, βιαστικά συμπεράσματα που δεν είναι πάντα σωστά. Μια τάση να πάνε όλα γρήγορα, μπορεί να φέρει λάθη.
Δ. Άρης τρίγωνο με γενέθλιο Ερμή
Εύνοια σε πνευματικές, νοητικές και λογικές εργασίες. Εξυπνάδα, γρήγορη σκέψη, μεγάλη αντίληψη. Καλές μέρες για τα επαγγελματικά, για έκφραση ιδεών, για μετακινήσεις.
Δ. Άρης εξάγωνο με γενέθλιο Ερμή
Καλή νοητική κατάσταση, ευκαιρίες στα επαγγελματικά, τις μετακινήσεις, την έκφραση, αρκεί να υπάρξει μια μικρή προσπάθεια.
Δ. Άρης αντίθεση με γενέθλιο Ερμή
Χρειάζεται μια προσοχή στην επικοινωνία, τον τρόπο έκφρασης, γιατί υπάρχει επιθετικότητα και εγωισμός στον λόγο. Μπορεί να προκληθούν εντάσεις και δυσκολίες σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και στις μετακινήσεις.
Δ. Άρης τετράγωνο με γενέθλιο Ερμή
Ο λόγος είναι απότομος και επιθετικός, δυσκολία στην μάθηση, νεύρα, προβλήματα και εμπόδια στην εργασία και τις μετακινήσεις. Αγορές υπολογιστών, κινητών, θέλουν προσοχή.
Δ. Άρης σύνοδος με γενέθλια Αφροδίτη
Υπάρχει έντονος ερωτισμός, τα συναισθήματα είναι δυνατά και μπορούν να εκφραστούν με πάθος. Κοινωνικότητα, ερωτικές συναντήσεις, φλερτ, ευνοούνται.
Δ. Άρης τρίγωνο με γενέθλια Αφροδίτη
Αρμονία ανάμεσα στα δυο φύλα, κοινωνικότητα, συναισθηματική εξωστρέφεια, ερωτισμός. Καλή περίοδος για ερωτικές σχέσεις, για φλερτ, για έκφραση συναισθημάτων, για ομαλοποίηση σχέσεων.
Δ. Άρης εξάγωνο με γενέθλια Αφροδίτη
Με λίγη προσπάθεια, μπορεί να υπάρξει αρμονία ανάμεσα στα δυο φύλα, να λυθούν ερωτικές διαφορές, να εκφραστούν σωστά τα συναισθήματα, να υπάρξει έντονος ερωτισμός, νέες γνωριμίες, φλερτ, κοινωνικότητα.
Δ. Άρης αντίθεση με γενέθλια Αφροδίτη
Μέρες με έντονο πάθος, δυνατά συναισθήματα, αλλά παρορμητικά, με ένταση. Το πάθος μπορεί να εκφραστεί μέσα από διαφωνίες και εγωισμούς,
Δ. Άρης τετράγωνο με γενέθλια Αφροδίτη
Ερωτικές διαφωνίες, εγωισμός, ερωτικές υπερβολές, τάση για εκμετάλλευση του συντρόφου, έλεγχος, συναισθηματική ανασφάλεια.
Δ. Άρης σύνοδος με γενέθλιο Άρη
Μεγάλη ενέργεια, ζωτικότητα, νέα ξεκινήματα, δύναμη, καλή υγεία. Ευνοούνται τα σπορ, η έντονη έκφραση, η ανταγωνιστικότητα, η διεκδίκηση.
Δ. Άρης τρίγωνο με γενέθλιο Άρη
Ζωτικότητα, ενέργεια, εξωστρέφεια, αισιοδοξία. Υπάρχει τώρα πίστη στον εαυτό, δύναμη να γίνουν νέα ξεκινήματα, να μη χαθούν οι ευκαιρίες, να γίνουν νίκες σε πολλούς τομείς.
Δ. Άρης εξάγωνο με γενέθλιο Άρη
Υπάρχουν ευκαιρίες, που θα χρειαστούν λίγη προσπάθεια για να επιτευχθούν. Καλή διάθεση, δύναμη, πίστη στον εαυτό. Οι νίκες φέρνουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις.
Δ. Άρης αντίθεση με γενέθλιο Άρη
Μέρες με υπερένταση, κούραση, υπερδραστηριότητα, προσπάθεια για επίτευξη στόχων, αλλά και κατανάλωση ενέργειας, χωρίς μεγάλα αποτελέσματα.
Δ. Άρης τετράγωνο με γενέθλιο Άρη
Κακή χρήση της ενέργειας φέρνει κούραση, σπατάλη ενέργειας, αδράνεια, εντάσεις, απότομες αντιδράσεις, επιθετικότητα. Ξεκούραση και υπομονή είναι το μυστικό.
Δ. Άρης σύνοδος με γενέθλιο Δία
Πολλές ιδέες, ευκαιρίες, αισιοδοξία, δράση με ωριμότητα, δύναμη για σκληρή δουλειά ευνοούνται. Προσοχή όμως στις υπερβολές.
Δ. Άρης τρίγωνο με γενέθλιο Δία
Αισιοδοξία και λογική, δύναμη και γνώση, έμπνευση και πίστη, φέρνουν θετικά αποτελέσματα. Πολλές ευκαιρίες για άνοδο, για έκφραση ιδεών, για νίκες σε πολλούς τομείς. Αναγνώριση, ερωτισμός, επίτευξη στόχων.
Δ. Άρης εξάγωνο με γενέθλιο Δία
Πολλές ευκαιρίες αυτές τις μέρες για άνοδο, για επίτευξη στόχων σε πολλούς τομείς, αναγνώριση, επιτυχία, τύχη σε ερωτικές υποθέσεις, που όμως θα χρειαστεί και μια προσπάθεια.
Δ. Άρης αντίθεση με γενέθλιο Δία
Προσοχή θα χρειαστεί αυτές τις μέρες σε νομικά θέματα, σε υπερβολές και λάθος εκτιμήσεις. Η διάθεση δεν είναι καλή, ενώ πολλές προσπάθειες τελικά δεν θα φέρουν τα προσδοκόμενα αποτελέσματα.
Δ. Άρης τετράγωνο με γενέθλιο Δία
Υπάρχει μια κούραση από χαμένες προσπάθειες, που ίσως να αποδυναμώσει τον οργανισμό. Δεν είναι καλές μέρες για επίτευξη στόχων, για σημαντικά ραντεβού, για νέα ξεκινήματα, για επενδύσεις και αγορές, Χαμηλή τύχη, λάθος χρόνος.
Δ. Άρης σύνοδος με γενέθλιο Ουρανό
Ξαφνικά γεγονότα αλλάζουν την καθημερινότητα. Γρήγορες αποφάσεις, παρορμητική δράση, ξαφνικά μηνύματα, μετακινήσεις, ταξίδια, έντονος ερωτισμός με ανθρώπους που εμφανίζονται ξαφνικά.
Δ. Άρης τρίγωνο με γενέθλιο Ουρανό
Μεγάλη έμπνευση, προχωρημένες ιδέες, δύναμη, υγεία, θετική σκέψη, ξαφνικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά, αλλά και τα ερωτικά, μετακινήσεις, ταξίδια, επικοινωνία. Έλξη για ανθρώπους διαφορετικούς. Καλή περίοδος, για νέα ξεκινήματα με αυξημένη τύχη. Ενόραση. 
Δ. Άρης εξάγωνο με γενέθλιο Ουρανό
Υπάρχει έμπνευση, πολλές ιδέες, ικανότητα επικοινωνίας, ξαφνικές ευκαιρίες για δημιουργία, ερωτικές προκλήσεις, που για να μη χαθούν θα χρειαστεί λίγη προσπάθεια.
Δ. Άρης αντίθεση με γενέθλιο Ουρανό
Ξαφνικές αλλαγές, ανατροπές, ψυχρότητα και κυνισμός στην έκφραση, ξεσπάσματα, καταστάσεις κρίσης, είναι μερικά από τα θέματα που βγάζει αυτή η όψη και θέλουν προσοχή.
Δ. Άρης τετράγωνο με γενέθλιο Ουρανό
Ξαφνικές ανατροπές, αλλαγή αποφάσεων, απότομη έκφραση, βιασύνη, εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις, στην χρήση εργαλείων, γιατί λόγο βιασύνης, μη καθαρού νου, νευρικότητας, μπορεί να υπάρξουν και μικροατυχήματα.
Δ. Άρης σύνοδος με γενέθλιο Ποσειδώνα
Υπάρχει η τάση για φυγή από την πραγματικότητα, ανάγκη για ένα όνειρο, για μια ερωτική σχέση μαγική. Όμως θέλει προσοχή γιατί είναι εύκολο να υπάρξει απάτη, αυταπάτη, υπερβολή σε αλκοόλ, λάθος επενδύσεις, οικονομικές και συναισθηματικές.   
Δ. Άρης τρίγωνο με γενέθλιο Ποσειδώνα
Ανεβασμένη διαίσθηση, πνευματικότητα, δημιουργία, ανώτερα συναισθήματα, καλλιτεχνική έκφραση, μαγικές ερωτικές στιγμές, ιδεαλισμός, είναι μερικά από τα δώρα αυτής της όψης. Καλή μέρα για δημόσιες σχέσεις και επαφή με κοινό.
Δ. Άρης εξάγωνο με γενέθλιο Ποσειδώνα
Με λίγη προσπάθεια, ερωτικές ευκαιρίες, δημιουργία, καλλιτεχνική έκφραση, δημόσιες σχέσεις, μπορούν να δώσουν επιτυχίες.
Δ. Άρης αντίθεση με γενέθλιο Ποσειδώνα
Μέρες που χρειάζονται προσοχή και καθαρό μυαλό. Υπάρχουν μυστικές και πισώπλατες ενέργειες, απάτη, δυσκολία να εκτιμηθεί σωστά η κατάσταση, λάθος επιλογές, απιστία, τάση για ποτό. Γενικά υπάρχει μια θολή κατάσταση.
Δ. Άρης τετράγωνο με γενέθλιο Ποσειδώνα
Υπερβολικός συναισθηματισμός, δυσκολία σωστής εκτίμησης των καταστάσεων, μυστικές κινήσεις, έλλειψη λογικής, αυταπάτες, είναι μερικά από τα θέματα αυτής της όψης που χρειάζονται προσοχή. Το καθαρό μυαλό και η λογική είναι το φάρμακο.
Δ. Άρης σύνοδος με γενέθλιο Πλούτωνα
Μέρες που μπορεί να φέρουν έντονες φοβίες, ανασφάλεια, μια έκρηξη εσωτερική, αλλά και μεγάλο ερωτικό πάθος. Τώρα μια σχέση η θα περάσει στο απόλυτο πάθος, η μπορεί να χαθεί. Ακραία συναισθήματα.
Δ. Άρης τρίγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα
Μέρες αναγέννησης, δύναμης εσωτερικής, που φέρνει ριζικές αλλαγές και επανεκκίνηση πίστης και στόχων. Έντονος ερωτισμός. Καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα, για συναντήσεις με ανθρώπους εξουσίας, για εξέλιξη σε άλλο επίπεδο των ερωτικών σχέσεων.
Δ. Άρης εξάγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα
Εσωτερική δύναμη αναγέννησης, ικανότητα βαθιάς ανάλυσης και κατανόησης, ερωτικό πάθος, νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες, που χρειάζονται όμως και λίγη προσπάθεια.
Δ. Άρης αντίθεση με γενέθλιο Πλούτωνα
Χαμηλή ενέργεια, φοβίες, ανασφάλειες, εσωτερική αναστάτωση, αναθεώρηση, απαισιοδοξία, εσωστρέφεια. Εντάσεις και ξεσπάσματα στις σχέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις.
Δ. Άρης τετράγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα
Χαμηλή ενέργεια, ανασφάλεια, ξεσπάσματα θυμού, μεγάλος εγωισμός και τάσεις για κινήσεις στο παρασκήνιο, που όμως δεν φέρνουν θετικά αποτελέσματα. Κακό διάστημα για νέα ξεκινήματα, για σημαντικά ραντεβού, για αποφάσεις. Καλύτερα να υπάρξει υπομονή και όταν κατέβουν οι τόνοι, όλα θα μοιάζουν ευκολότερα.  
Δ. Άρης σύνοδος με Ωροσκόπο
Οι φιλοδοξίες εκφράζονται με δράση, υπάρχει όμως βιασύνη, ίσως επιθετικότητα, ενώ θα χρειαστεί προσοχή για μικροατυχήματα.
Δ. Άρης τρίγωνο με Ωροσκόπο
Σωστή έκφραση, δράση με θετικά αποτελέσματα, εξωστρέφεια, αισιοδοξία, πίστη στον εαυτό, στις ιδέες, φιλοδοξία, καλή υγεία.
Δ. Άρης εξάγωνο με Ωροσκόπο
Θετικό διάστημα για έκφραση της προσωπικότητας, για επίτευξη στόχων, για έκφραση ιδεών, αρκεί να υπάρξει και η ανάλογη προσπάθεια. 
Δ. Άρης αντίθεση με Ωροσκόπο
Υπάρχει έντονη κινητικότητα, αλλά με υπερβολές, απότομη έκφραση, επιθετικότητα, που φέρνει εντάσεις, νευρικότητα, ίσως και μικροατυχήματα. Οι χαμηλοί τόνοι και η υπομονή για την επιτυχία, είναι το κλειδί.
Δ. Άρης τετράγωνο με Ωροσκόπο
Βιασύνη, απότομη και κυνική έκφραση, ένταση, εμπόδια, διαφωνίες, είναι στο πρόγραμμα. Προσοχή για μικροατυχήματα από βιασύνη, απροσεξία.
Δ. Άρης σύνοδος Μεσουράνημα
Τα θέματα εργασίας, οι σχέσεις με συνεργάτες, οι στόχοι, αντιμετωπίζονται με δυναμισμό, αποφασιστικότητα, αλλά θα χρειαστεί λίγη προσοχή ώστε να αποφευχθούν εντάσεις.
Δ. Άρης τρίγωνο με Μεσουράνημα
Επιτυχία στην εργασία, αναγνώριση από συναδέλφους, συνεργάτες. Μέρες που φέρνουν επαγγελματικές ευκαιρίες, ιδέες, νίκες στον εργασιακό στίβο και αξίζει να δοθεί χρόνος και ενέργεια.
Δ. Άρης εξάγωνο με Μεσουράνημα
Μέσα από προσπάθειες, έρχονται επιτυχίες σε θέματα εργασίας, αναγνώριση της προσφοράς, αξιοποιούνται ευκαιρίες και έρχεται άνοδος.
Δ. Άρης αντίθεση με Μεσουράνημα
Χρειάζεται προσοχή στην εργασία, διαφωνίες, εμπόδια, εντάσεις, αλλά και βιασύνη, μπορούν να δημιουργήσουν τώρα προβλήματα.
Δ. Άρης τετράγωνο με Μεσουράνημα
Είναι περίοδος μεγάλων διαφωνιών, προστριβών και εντάσεων στον χώρο εργασίας. Εμπόδια σε θέματα καριέρας, πιθανοί εχθροί στην δουλειά. Υπομονή και πρόγραμμα είναι το μυστικό για να ξεπεραστούν τα εμπόδια.   
Δ. Δίας σύνοδος με γενέθλιο Ήλιο
Μια μεγάλη περίοδος που φέρνει αναγέννηση, καλή υγεία, ανεβασμένη ψυχολογία, αισιοδοξία, θέτει νέους στόχους, φέρνει μεγάλες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής. Καλό διάστημα για επέκταση, επενδύσεις, άνοιγμα σε νέες ιδέες, επαφή με ανθρώπους που ανοίγουν δρόμους, αλλά ακόμα και για γάμο, η μια σχέση ζωής.
Δ. Δίας τρίγωνο με γενέθλιο Ήλιο
Οι ευκαιρίες και η επιτυχία έρχονται εύκολα σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής, ακόμα και χωρίς προσπάθεια. Αισιοδοξία, ανεβασμένη ψυχολογία, επέκταση, υλικά αποκτήματα, καλές σχέσεις, έρωτες με καλές προοπτικές, είναι μερικά από τα δώρα αυτής της όψης, που έχει μεγάλη διάρκεια. Καλή εποχή για επενδύσεις, αγορές, αλλά προσοχή στο σωματικό βάρος και την τεμπελιά, καθώς όλα έρχονται εύκολα.
Δ. Δίας εξάγωνο με γενέθλιο Ήλιο
Ένα μεγάλο διάστημα ευκαιριών σε πολλούς τομείς, όπως τα επαγγελματικά, τα ερωτικά, οι επενδύσεις. Θα χρειαστεί όμως και προσπάθεια για να μη χαθούν ευκαιρίες. Καλή υγεία και ψυχολογία.   
Δ. Δίας αντίθεση με γενέθλιο Ήλιο
Ένα διάστημα που μπορεί να δώσει αρκετές ευκαιρίες σε επαγγελματικά, αλλά και ερωτικά. Είναι περίοδος που πολλοί στόχοι μπορούν να επιτευχθούν και να υπάρξει μια νέα σχέση ζωής. Αλλά θα χρειαστεί προσοχή στις υπερβολές, την υπεραισιοδοξία, την λάθος κρίση καταστάσεων, την σπατάλη, ώστε να μη χαθούν οι ευκαιρίες.  
Δ. Δίας τετράγωνο με γενέθλιο Ήλιο
Υπάρχει μια τάση για υπερβολές σε πολλούς τομείς της ζωής. Προσοχή στην αύξηση του σωματικού βάρους, την σπατάλη, τις μη νόμιμες δράσεις, τις παράνομες σχέσεις, τις βιαστικές αποφάσεις χωρίς σκέψη. Αυτό το διάστημα μπορεί να φέρει αποδιοργάνωση, χάσιμο ευκαιριών, λάθος αποφάσεις και επενδύσεις.
Δ. Δίας σύνοδος με γενέθλια Σελήνη
Μια περίοδος με ευχάριστα και αισιόδοξα μηνύματα και συναισθήματα. Δημιουργικότητα, έμπνευση, διορατικότητα, άνοιγμα καρδιάς, ευκαιρίες για έρωτα, για θετικές σχέσεις με γυναίκες και την μητέρα. Το σπίτι γίνεται χώρος χαράς.
Δ. Δίας τρίγωνο με γενέθλια Σελήνη
Ένα πολύ ευχάριστο διάστημα, γεμάτο χαρά, δημιουργία, έμπνευση, θετικότητα, καλλιτεχνική έκφραση, ερωτισμό, όμορφα συναισθήματα, θετικές σχέσεις με το άλλο φύλο και την μητέρα.
Δ. Δίας αντίθεση με γενέθλια Σελήνη
Διάστημα με έντονο συναισθηματισμό, ανάγκη για έκφραση εσωτερική, πολλά ψυχικά σκαμπανεβάσματα. Υπάρχει γενικά μια υπερβολή στα συναισθήματα, στον έρωτα, τις σχέσεις με τις γυναίκες, που δημιουργεί τη μια χαρά και την άλλη απογοήτευση.
Δ. Δίας τετράγωνο με γενέθλια Σελήνη
Τα συναισθήματα γίνονται έντονα και υπερβολικά, με επιπτώσεις στον ψυχισμό. Δυσαρμονία με το άλλο φύλο, απογοήτευση, δραματικότητα, ψυχικές μεταπτώσεις.
Δ. Δίας σύνοδος με γενέθλιο Ερμή
Ένα πολύ καλό διάστημα για τα επαγγελματικά. Πολλές ευκαιρίες, άνοδος, νέα ξεκινήματα, ικανότητα στην επικοινωνία, ταξίδια. Καλό διάστημα για αναζήτηση εργασίας, για νέες ιδέες που γίνονται δεκτές, για αγορά αυτοκινήτου, υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου.
Δ. Δίας τρίγωνο με γενέθλιο Ερμή
Νέες ευκαιρίες στην εργασία, καλές συμφωνίες, επαγγελματική επιτυχία, ταξίδια, ευκολία στην επικοινωνία, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Καλό διάστημα για αναζήτηση εργασίας,  αναγνώριση προσφοράς,  γράψιμο, επιτυχία σε εκδόσεις, διδασκαλία, έκφραση ιδεών.
Δ. Δίας εξάγωνο με γενέθλιο Ερμή
Μέσα από προσπάθεια, έρχονται επιτυχίες στην εργασία, στο γράψιμο, τις εκδόσεις. Καλό διάστημα για έκφραση ιδεών, για νέα ξεκινήματα, αναζήτηση εργασίας. Ικανότητα στην επικοινωνία, ανεπτυγμένη λογική.
Δ. Δίας αντίθεση με γενέθλιο Ερμή
Το κυνήγι της επιτυχίας γίνεται με υπερβολή, βιασύνη, με αποτέλεσμα κούραση, μεγαλοποίηση της κατάστασης, λάθος εκτίμηση και χάσιμο ευκαιριών. Χρειάζεται προσοχή στην έκφραση, πρόγραμμα, και τότε έστω και με λίγη κούραση υπάρχει επιτυχία. Προσοχή στην ασυνεννοησία.
Δ. Δίας τετράγωνο με γενέθλιο Ερμή
Περίοδος που χρειάζεται προσοχή σε θέματα εργασίας, στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις. Υπάρχει υπερβολή, βιασύνη, λάθος εκτίμηση των ευκαιριών, τάση για λάθος επένδυση, σπατάλη. Καθαρό μυαλό, πρόγραμμα, μελέτη των καταστάσεων και ηρεμία στην επικοινωνία σώζουν.
Δ. Δίας σύνοδος με γενέθλια Αφροδίτη
Έντονη κοινωνικότητα, όμορφα αισθήματα, ψυχική αναγέννηση, νέες γνωριμίες, καλλιτεχνική επιτυχία, συναισθηματική έκφραση, γοητεία, ανεβασμένη αισθητική, αλλά και πολλές ερωτικές ευκαιρίες φέρνει αυτό το διάστημα.
Δ. Δίας τρίγωνο με γενέθλια Αφροδίτη
Εποχή για κοινωνικές συναναστροφές, δημόσιες σχέσεις, καλλιτεχνική έκφραση, όμορφα συναισθήματα, επαφές με όμορφους ανθρώπους, γοητεία, αισθητική και ερωτικές ευκαιρίες.
Δ. Δίας εξάγωνο με γενέθλια Αφροδίτη
Ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές, συναισθηματική έκφραση, τέχνη, ανανέωση, γλυκά συναισθήματα, ερωτικές ευκαιρίες, που όμως θα χρειαστεί και προσπάθεια για την επιτυχία.
Δ. Δίας αντίθεση με γενέθλια Αφροδίτη
Υπάρχουν τώρα αρκετές ευκαιρίες στον έρωτα, αλλά και στον κοινωνικό στίβο. Όμως θα χρειαστεί να γίνουν σωστές κινήσεις για να υπάρχει επιτυχία. Η υπερβολή, η βιασύνη, ο υπερβολικός συναισθηματισμός, μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.
Δ. Δίας τετράγωνο με γενέθλια Αφροδίτη
Είναι ένα διάστημα που θέλει προσοχή στα οικονομικά και τον έρωτα. Υπερβολές, βιασύνη, υπερβολικός συναισθηματισμός τώρα, μπορεί να φέρει δυσαρμονία στις σχέσεις, να χαθούν ευκαιρίες, να υπάρξει απογοήτευση, αλλά και χάσιμο χρημάτων από σπατάλη.
Δ. Δίας σύνοδος με γενέθλιο Άρη
Μια περίοδος με πολύ ενέργεια, μεγάλες ευκαιρίες που αξιοποιούνται με δυναμικό τρόπο, καλή υγεία, δημιουργικότητα, κίνηση, επαφές, συνεργασίες. Καλό διάστημα για ξεκινήματα, για σπορ, ταξίδια, αλλά και έντονος ερωτισμός, αυξημένη γοητεία, εσωτερική λάμψη.
Δ, Δίας τρίγωνο με γενέθλιο Άρη
Ένα θετικότατο διάστημα που φέρνει αισιοδοξία, εξωστρέφεια, νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες που αξιοποιούνται δυναμικά, καλή υγεία, λάμψη, γοητεία, αλλά και έντονο ερωτισμό.
Δ, Δίας εξάγωνο με γενέθλιο Άρη
Ένα θετικό διάστημα, που με προσπάθεια φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, συνεργασίες, αισιοδοξία, υγεία, αλλά και ερωτικές ευκαιρίες.
Δ. Δίας αντίθεση με γενέθλιο Άρη
Είναι ένα διάστημα υπερβολών, που μπορεί να εξασθενήσει τον οργανισμό. Μια περίοδος που την μια μπορεί να φέρνει υπερδραστηριότητα και την άλλη αδράνεια. Αισιοδοξία και ανασφάλεια. Οι ψυχικές μεταβολές έχουν επίδραση στις σχέσεις, την εργασία, την υγεία.
Δ. Δίας τετράγωνο με γενέθλιο Άρη
Ένα διάστημα που οι υπερβολές, προς την μια, η την άλλη πλευρά, προς την υπεραισιοδοξία, η την απαισιοδοξία, την υπερδραστηριότητα, η την αδράνεια, δεν βοηθά να επιτευχθούν οι στόχοι. Υπάρχει βιασύνη, απότομη και ειρωνική έκφραση, ξαφνικές αλλαγές. Δεν είναι καλό διάστημα για ξεκινήματα, σοβαρές αποφάσεις και συμφωνίες. Κούραση του οργανισμού.
Δ. Δίας σύνοδος με γενέθλιο Δία
Ξεκινά μια θετική περίοδος, που φέρνει αναγνώριση από το περιβάλλον, απολαβές, επίτευξη στόχων, αισιοδοξία, ξεκινήματα, ανεβασμένη πνευματικότητα.
Δ. Δίας τρίγωνο με γενέθλιο Δία
Μια πολύ θετική περίοδος, που φέρνει αφθονία, υλικές και πνευματικές απολαβές, τύχη, αναγνώριση της προσφοράς από το περιβάλλον, επίτευξη στόχων, καλές σχέσεις, αισιοδοξία.  
Δ. Δίας εξάγωνο με γενέθλιο Δία
Με λίγη προσπάθεια έρχεται αναγνώριση του έργου και της προσφοράς από το περιβάλλον, θετική έκφραση, επίτευξη στόχων, αισιοδοξία.
Δ. Δίας αντίθεση με γενέθλιο Δία
Υπάρχει μια υπερβολή στην έκφραση, στην ανάγκη για αναγνώριση, στην επίτευξη των στόχων, ίσως μια υπεραισιοδοξία, αλλά τελικά δεν δημιουργούνται εμπόδια.
Δ. Δίας τετράγωνο με γενέθλιο Δία
Μπορεί η έκφραση να είναι υπερβολική, η ανάγκη για επιτυχία και αναγνώριση βιαστική, να επιλεγούν περίεργοι πνευματικοί δρόμοι και επιλογές, αλλά τελικά τα εμπόδια ξεπερνούνται χωρίς μεγάλα προβλήματα.
Δ. Δίας σύνοδος με γενέθλιο Κρόνο
Είναι μια περίοδος, που αν το άτομο είναι πνευματικά εξελιγμένο, φέρνει ευκαιρίες που αξιοποιούνται με σοβαρή εργασία, δίνει σοφία, σοβαρότητα και ωριμότητα. Αλλιώς χάνονται ευκαιρίες, υπάρχει απογοήτευση και αλλαγή στόχων, ανθρώπων, και ξεκίνημα από την αρχή.
Δ. Δίας τρίγωνο με γενέθλιο Κρόνο
Είναι η εποχή που δίνονται ιδέες και ευκαιρίες, που μπορούν να δώσουν λύσεις και άνοδο για την υπόλοιπη ζωή. Με σοβαρότητα και εργατικότητα, υλοποιούνται οι στόχοι και έρχεται επιτυχία, αναγνώριση και υλικές απολαβές. Καλό διάστημα για επαφές με ανθρώπους κύρους, για συνεργασίες, ακόμα και για γάμο. Οι ευκαιρίες δεν πρέπει να χαθούν.
Δ. Δίας εξάγωνο με γενέθλιο Κρόνο
Θα χρειαστεί προσπάθεια και σοβαρότητα στην εργασία, αλλά θα έρθει επιτυχία, υλικές και ηθικές απολαβές, που θα φέρουν άνοδο. Αξίζει να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος, η ενέργεια, για την επίτευξη των στόχων.
Δ. Δίας αντίθεση με γενέθλιο Κρόνο
Υπάρχει μια περίοδος με εμπόδια για την επίτευξη των στόχων, που μπορεί να φέρει απογοήτευση και αλλαγή στόχων. Χρειάζεται πίστη, σχέδιο, οργάνωση και δουλειά σε βάθος χρόνου για να επιτευχθούν οι στόχοι. Κάτι που δεν γίνεται σήμερα, δεν σημαίνει πως δεν γίνεται αργότερα.
Δ. Δίας τετράγωνο με γενέθλιο Κρόνο
Μια περίοδος που χρειάζεται πολύ υπομονή, πίστη, αλλά και χρόνο. Πολλά εμπόδια σε διάφορους τομείς, δεν ευνοούν την εκπλήρωση των στόχων, είτε στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά και ερωτικά ζητήματα. Οι δυσκολίες τώρα μπορούν να φέρουν απογοήτευση, ψυχική κούραση, απομόνωση, εσωστρέφεια. Χρειάζεται επανεξέταση των καταστάσεων, οργάνωση, πίστη. Αυτό που δεν μπορώ σήμερα, θα το μπορώ αργότερα.
Δ. Δίας σύνοδος με γενέθλιο Ουρανό
Ξαφνικές ευκαιρίες έρχονται από το πουθενά, απρόσμενη τύχη, μεγάλη έμπνευση και ενόραση, διαίσθηση, γρήγορη σκέψη, πολλές ιδέες, ξαφνικά ταξίδια, ξεπέρασμα εμποδίων, αλλά και νέες ξαφνικές ερωτικές σχέσεις.
Δ. Δίας τρίγωνο με γενέθλιο Ουρανό
Έμπνευση, δημιουργικότητα, πολλές νέες ιδέες, μεγάλη αντίληψη, απρόσμενη τύχη, ξαφνικές ευκαιρίες, άνοιγμα συνείδησης, πνευματικότητα, ταξίδια, νέες ξαφνικές ερωτικές ευκαιρίες.
Δ, Δίας εξάγωνο με γενέθλιο Ουρανό
Υπάρχουν τώρα ξαφνικές ευκαιρίες, τύχη, έμπνευση, ιδέες, νέες ερωτικές προκλήσεις, που όμως θα χρειαστεί μια προσπάθεια για να δώσουν επιτυχία.
Δ. Δίας αντίθεση με γενέθλιο Ουρανό
Ξαφνικές αλλαγές σε στόχους, ανατροπές, αποκάλυψη μυστικών, αλλαγή ξαφνική της τύχης, εσωτερική αναταραχή, βιασύνη, είναι μερικά θέματα που βγάζει αυτή η όψη. Προσοχή στις μετακινήσεις, στην επικοινωνία, στις αποφάσεις που λαμβάνονται θυμικά.
Δ. Δίας τετράγωνο με γενέθλιο Ουρανό
Ξαφνικά όλα αλλάζουν απρόσμενα και απότομα. Ανατροπές έρχονται που αλλάζουν τα δεδομένα, τους στόχους, τις απόψεις για τους άλλους. Εσωτερική ταραχή, βιαστικές αποφάσεις, απότομη έκφραση. Καλό είναι να μην παρθούν αποφάσεις με το θυμικό, προσοχή στις μετακινήσεις.
Δ. Δίας σύνοδος με γενέθλιο Ποσειδώνα
Ποιητική διάθεση, δημιουργικότητα, συμπόνια, κατανόηση. Καλή περίοδος για καλλιτέχνες, για δημόσιες σχέσεις, για επαφή με κοινό. Οι σχέσεις μπορούν να γίνουν ρομαντικές, αλλά υπάρχει κίνδυνος για αυταπάτες και εκμετάλλευση. Πνευματική άνοδος, ανιδιοτέλεια, διαίσθηση.
Δ. Δίας τρίγωνο με γενέθλιο Ποσειδώνα
Πνευματική άνοδος, ανιδιοτέλεια, ρομαντισμός, ποιητική διάθεση, συμπόνια και κατανόηση. Αναγνώριση για τους καλλιτέχνες, όμορφα και βαθιά αισθήματα. Καλή περίοδος για να εκφραστούν συναισθήματα, να βιωθούν μαγικές ερωτικές στιγμές, να υπάρξει ψυχική ένωση και ανάταση. Καλό διάστημα και για οικονομικά, επενδύσεις, αλλά και για επαφή με εσωτερικές φιλοσοφίες.
Δ, Δίας εξάγωνο με γενέθλιο Ποσειδώνα
Με λίγη προσπάθεια, θα υπάρξει αναγνώριση στους καλλιτέχνες, πνευματική άνοδος, όμορφα συναισθήματα, κατανόηση και συμπόνια. Καλό διάστημα για να γίνουν οι σχέσεις πιο ρομαντικές, να υπάρξει ψυχική επικοινωνία, αλλά και να έρθουν οικονομικά οφέλη.
Δ, Δίας αντίθεση με γενέθλιο Ποσειδώνα
Υπάρχει έντονη φαντασία, αλλά και τάση για φυγή από την πραγματικότητα. Η τέχνη βοηθάει στην ισορροπία. Ανάγκη για ιδεατές σχέσεις, ρομαντισμό, συμπόνια, αλλά με κίνδυνο αυταπάτης, εκμετάλλευσης και ψεύτικων υποσχέσεων. Να προσεχθούν οι συμφωνίες, οι συνεργασίες, τα συμβόλαια, οι αγορές, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Δ. Δίας τετράγωνο με γενέθλιο Ποσειδώνα
Μια περίοδος που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καθαρό μυαλό, καθώς η λογική υποχωρεί. Τάση για φυγή από την πραγματικότητα, υπερβολική φαντασία, αυταπάτες, απάτες, χάσιμο χρημάτων, λάθος επιλογές, εκμετάλλευση, ψεύτικες υποσχέσεις, είναι στο πρόγραμμα. Προσοχή σε συμφωνίες, συνεργασίες, συμβόλαια, αγορές, επενδύσεις. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.
Δ. Δίας σύνοδος με γενέθλιο Πλούτωνα
Μια περίοδος που φέρνει βαθιά ενδοσκόπηση, τον θάνατο καταστάσεων, απόψεων, σχέσεων, αλλά και την αναγέννηση σε έναν νέο εσωτερικό κόσμο. Κατανόηση βαθύτερων ψυχικών και ηθικών αξιών, μέσα από απογοητεύσεις, η από επαφή με απόκρυφες γνώσεις.
Δ, Δίας τρίγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα.
Ψυχική αναγέννηση σε βαθύ επίπεδο, εσωτερική γνώση, επαφή με απόκρυφες διδασκαλίες, ενόραση, ξεκίνημα νέων στόχων, μεγάλη αντίληψη και επιτυχία στους στόχους. Καλό διάστημα για επαφές με ανθρώπους κάθε εξουσίας, βοήθεια ξαφνική, ερωτισμός με πνευματική διάσταση.
Δ. Δίας εξάγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα
Ανάγκη για ψυχική αναγέννηση και εσωτερική γνώση. Μεγάλη αντίληψη και διαίσθηση, αναζήτηση μυστηρίων, πνευματικότητα. Με προσπάθεια υπάρχει βοήθεια από ανθρώπους με δύναμη και εξουσία, νέα ξεκινήματα με θετική κατάληξη, ερωτισμός βαθύς και πνευματικός.  
Δ. Δίας αντίθεση με γενέθλιο Πλούτωνα
Είναι μια περίοδος που κρύβει απογοητεύσεις, φέρνει εμπόδια στην επίτευξη των στόχων, διαψεύσεις σε πρακτικά θέματα, αλλά και βαθιές δυσαρμονίες με ανθρώπους και ερωτικές σχέσεις. Καλό διάστημα όμως για μελέτη πνευματικών θεμάτων, που φέρνουν ιδεολογική αλλαγή. Θα χρειαστεί υπομονή για να μη χαθούν άνθρωποι, η επαγγελματικές συνεργασίες.
Δ, Δίας τετράγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα
Μια περίοδος με πολλά εμπόδια σε πολλούς τομείς. Δύσκολα τώρα μπορούν να επιτευχθούν στόχοι, με αποτέλεσμα απογοήτευση, απαισιοδοξία, αποξένωση. Δυσαρμονία στην εργασία, αλλά και στις ερωτικές υποθέσεις. Τάσεις χωρισμού. Δεν είναι καλό διάστημα για επαφές με την εξουσία, ανθρώπους με δύναμη,  για μη νόμιμες πράξεις, για επενδύσεις, για ρίσκο, αγορές, για νέες σχέσεις.  
Δ, Δίας σύνοδος με Ωροσκόπο
Περίοδος που έχει τύχη, αισιοδοξία, εξωστρέφεια, πολλές ευκαιρίες για έκφραση της προσωπικότητας, λάμψη, δικαίωση. Επαγγελματική άνοδος, επιτυχία, ερωτικές ευκαιρίες, ανεβασμένη γοητεία, ταξίδια.
Δ. Δίας τρίγωνο με Ωροσκόπο
Περίοδος τύχης σε πολλά θέματα. Επαγγελματική άνοδος, ευκαιρίες που δεν πάνε χαμένες, άνοδος, δικαίωση, αναγνώριση, ερωτικές ευκαιρίες. Ενασχόληση με φιλοσοφικά θέματα, ταξίδια, τύχη στα νομικά.
Δ. Δίας εξάγωνο Ωροσκόπος
Υπάρχουν ευκαιρίες για έκφραση της προσωπικότητας, ευκαιρίες σε επαγγελματικά, προσωπικά, αλλά και ερωτικά θέματα, αρκεί να υπάρξει και προσπάθεια.
Δ. Δίας αντίθεση με Ωροσκόπο
Υπάρχουν ευκαιρίες για άνοδο στα επαγγελματικά, τα ερωτικά, την προώθηση της προσωπικότητα, αλλά με μια υπερβολή και βιασύνη που πρέπει να προσεχθεί. Πολυφαγία.
Δ. Δίας τετράγωνο με Ωροσκόπο
Μια περίοδος που φέρνει αλλαγές σε διάφορους τομείς. Αλλαγή συντρόφου, στόχων, ίσως με βιαστικό και υπεραισιόδοξο τρόπο. Τάση για σπατάλη.
Δ. Δίας σύνοδος Μεσουράνημα
Ένα θετικότατο διάστημα για θέματα εργασίας. Άνοδος, ιδέες, αναγνώριση, θετικές σχέσεις με συναδέλφους, ευκαιρίες και τύχη στην καριέρα. Οικονομική άνοδος.
Δ. Δίας τρίγωνο με Μεσουράνημα
Μια περίοδος που ευνοεί τα θέματα καριέρας. Τύχη, ευκαιρίες, άνοδος, επέκταση, ομαλές σχέσεις στον εργασιακό χώρο, αναγνώριση. Ταξίδια επαγγελματικά.
Δ. Δίας εξάγωνο με Μεσουράνημα
Υπάρχουν ευκαιρίες για αναγνώριση, άνοδο και γενικά τύχη σε θέματα καριέρας, αρκεί να υπάρξει προσπάθεια.
Δ. Δίας αντίθεση με Μεσουράνημα
Ένα διάστημα που κρύβει ευκαιρίες στην καριέρα, αλλά θέλει προσοχή στην βιασύνη και την υπεραισιοδοξία, που ίσως φέρουν λάθος επιλογές. Πολλές επιθυμίες, αλλά μικρά αποτελέσματα.
Δ. Δίας τετράγωνο με Μεσουράνημα
Διάστημα που θέλει προσοχή στην βιασύνη, τις γρήγορες αποφάσεις και την υπεραισιοδοξία σε θέματα καριέρας, ώστε να μη χαθούν ευκαιρίες.
Δ. Κρόνος σύνοδος με γενέθλιο Ήλιο
Μια περίοδος που φέρνει ωριμότητα, απολαβές από τον κόπο προηγούμενων προσπαθειών, ανάληψη ευθύνης, σιγουριά στις κινήσεις, ανάγκη για σοβαρές και σταθερές σχέσεις. Τώρα κρίνεται η εξέλιξη της προσωπικότητας, ότι δεν αξίζει φεύγει.
Δ. Κρόνος τρίγωνο με γενέθλιο Ήλιο
Εποχή για υπεύθυνη εργασία, για επέκταση με σταθερά βήματα, σοβαρές επιλογές και θετικές βιωματικές εμπειρίες ζωής, που δίνουν σοφία. Καλή εποχή για επαφές, συνεργασία με ανθρώπους κύρους και μεγαλύτερους σε ηλικία.
Δ. Κρόνος εξάγωνο με γενέθλιο Ήλιο
Με σοβαρές επιλογές, κόπο και προσπάθεια, έρχεται επιτυχία και σταθερότητα σε διάφορους τομείς της ζωής. Οι εμπειρίες είναι θετικές. Καλές σχέσεις με ανθρώπους κύρους και μεγαλύτερης ηλικίας.
Δ. Κρόνος αντίθεση με γενέθλιο Ήλιο
Είναι τώρα μια εποχή κρίσης. Ανάλογα τις επιλογές, τον κόπο, την εργασία που έγινε στο παρελθόν, θα υπάρξει είτε άνοδος, είτε απώλειες. Περίοδος που θέλει σοβαρότητα, υπευθυνότητα, εργατικότητα σε όλους τους τομείς.
Δ. Κρόνος, τετράγωνο με γενέθλιο Ήλιο
Μια περίοδος που θέλει προσοχή και υπομονή. Υπάρχουν δυσκολίες, εμπόδια, δοκιμασίες που φέρνουν κούραση και απογοήτευση. Αίσθημα καταπίεσης, ανάγκη να γίνουν ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ότι δεν μπορεί να προσφέρει στην εξέλιξη φεύγει.
Δ. Κρόνος σύνοδος με γενέθλια Σελήνη
Μια περίοδος που η ευαισθησία εύκολα μεταβάλλεται  σε σκληρότητα. Η έκφραση είναι απότομη, υπάρχουν συναισθηματικές απογοητεύσεις, άγχος, ανασφάλεια. Χρειάζεται σοβαρότητα, υπομονή και προσοχή στην υγεία. Προβλήματα στο σπίτι, δυσαρμονία με τις γυναίκες, ίσως και με την μητέρα.
Δ. Κρόνος τρίγωνο με γενέθλια Σελήνη
Τα συναισθήματα εκφράζονται με σοβαρότητα, υπάρχει προγραμματισμός, πρακτικότητα, δημιουργία, με αποτέλεσμα επιτυχία και επίτευξη στόχων. Καλές σχέσεις στο σπίτι, με γυναίκες που έχουν δύναμη, την μητέρα. Σταθερότητα στον έρωτα.
Δ. Κρόνος εξάγωνο με γενέθλια Σελήνη
Με σοβαρότητα και προσπάθεια, έρχεται επιτυχία και εσωτερική αρμονία. Οι σχέσεις γίνονται σταθερές, υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στο σπίτι, στις σχέσεις με τις γυναίκες, ενώ τα συναισθήματα εκφράζονται με σοβαρότητα.
Δ. Κρόνος αντίθεση με γενέθλια Σελήνη
Μια περίοδος που έχει ανασφάλειες, φοβίες, ψυχρότητα, ψυχικές μεταβολές, άγχος. Χρειάζεται προσοχή στις σπασμοδικές αντιδράσεις, το χάσιμο ενέργειας και υπομονή. Βαθιά εσωτερικά ξεκαθαρίσματα.
Δ. Κρόνος τετράγωνο με γενέθλια Σελήνη
Περίοδος με συναισθηματικές αναστολές, ανασφάλεια, ψυχρότητα στην έκφραση, αίσθημα καταπίεσης, αλλά και τάση για ζημιές. Δυσκολία να υπάρξει βοήθεια από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Χρειάζεται ηρεμία, υπομονή και πίστη.
Δ. Κρόνος σύνοδος με γενέθλιο Ερμή
Μια περίοδος που πρέπει να προσεχθεί η εργασία. Η σκέψη γίνεται σοβαρή, ώριμη, αλλά και κάπως βαριά. Η έκφραση και η επικοινωνία χάνουν τον αυθορμητισμό, αλλά αποκτούν στιβαρότητα. Με σοβαρή προσπάθεια μπορούν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες στα επαγγελματικά.
Δ. Κρόνος τρίγωνο με γενέθλιο Ερμή
Μια περίοδος που φέρνει άνοδο στα επαγγελματικά, μέσα από συγκροτημένες και ρεαλιστικές ενέργειες. Η σκέψη είναι σοβαρή και σχεδόν επιστημονική, ενώ οι συνεργασίες με άτομα κύρους και μεγαλύτερης ηλικίας φέρνουν επιτυχία. Καλή εποχή και για αναζήτηση εργασίας. Οι επαγγελματικές επιλογές αντέχουν στον χρόνο.
Δ. Κρόνος εξάγωνο με γενέθλιο Ερμή
Μια εποχή που με σοβαρότητα, πειθαρχία και προσπάθεια, φέρνει επιτυχία στην εργασία. Η άνοδος γίνεται με σταθερά βήματα, ευνοείται η συνεργασία με άτομα κύρους και μεγαλύτερης ηλικίας. Σοβαρή και ρεαλιστική σκέψη.
Δ. Κρόνος αντίθεση με γενέθλιο Ερμή
Μια περίοδος που θέλει προσοχή σε θέματα εργασίας και επικοινωνίας. Υπάρχουν καθυστερήσεις, εμπόδια, αναστολές, αναποφασιστικότητα. Χρειάζεται σοβαρότητα, οργάνωση και υπομονή. Λάθη του παρελθόντος φέρνουν απώλειες.
Δ. Κρόνος τετράγωνο με γενέθλιο Ερμή
Διάστημα δύσκολο στην εργασία, κίνδυνος για απώλειες, εμπόδια, καθυστερήσεις. Δυσκολία στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, αλλαγές στην εργασία, άγχος. Με σκληρή όμως εργασία και ανάληψη ευθύνης, έρχεται επιτυχία.  
Δ. Κρόνος σύνοδος με Γ. Αφροδίτη
Τα συναισθήματα δεν είναι παρορμητικά, υπάρχει μια σοβαρότητα σε ερωτικά θέματα, ακόμα και ψυχρότητα. Αναζήτηση ασφάλειας και σταθερότητας. Δεν είναι εποχή χαράς και ελαφρότητας. Μοναχικότητα, ίσως και αντικοινωνικότητα. Προσοχή και σε οικονομικά ζητήματα.
Δ. Κρόνος τρίγωνο με Γ. Αφροδίτη
Είναι η εποχή που έρχονται απολαβές από παλαιούς κόπους σε οικονομικά, ερωτικά, κοινωνικά θέματα. Ευνοούνται σχέσεις με σοβαρότητα, που θα αντέξουν στον χρόνο, αλλά και με ανθρώπους κύρους, η μεγαλύτερης Ηλικίας. Καλή περίοδος για αγορές.
Δ. Κρόνος εξάγωνο με Γ. Αφροδίτη
Μια θετική περίοδος για ερωτικές, οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις, αρκεί να υπάρξει και η ανάλογη προσπάθεια. Τα συναισθήματα είναι σοβαρά και δεν χάνεται η λογική.
Δ. Κρόνος αντίθεση με Γ. Αφροδίτη
Υπάρχει άγχος τώρα, ανασφάλεια και ψυχρότητα. Απότομες αντιδράσεις φέρνουν προβλήματα σε ερωτικά θέματα. Ίσως υπάρξει χωρισμός, η μια αίσθηση μοναξιάς. Χρειάζεται επανεξέταση των ερωτικών επιλογών και προσοχή στην υγεία.
Δ. Κρόνος τετράγωνο με Γ. Αφροδίτη
Μια περίοδος που φέρνει στην επιφάνεια τα ερωτικά προβλήματα. Διαφωνία, απογοήτευση, εντάσεις είναι στο πρόγραμμα. Πιθανότητα χωρισμού, ψυχρότητα. Προσοχή και σε οικονομικά, αλλά και κοινωνικά θέματα. Δεν είναι καλή περίοδος για αναγνώριση, για καλλιτεχνικές ασχολίες και αγορές.
Δ. Κρόνος σύνοδος με Γ. Άρη
Μια περίοδος που αν η δράση συνδυαστεί με υπευθυνότητα, έρχεται επιτυχία. Αν όμως εκφραστεί με βιασύνη, αν οι ευθύνες εκληφθούν σαν βάρος, θα υπάρξουν εντάσεις, επιθετικότητα, κούραση χωρίς επιτυχία. Προσοχή στην υγεία, τον θυμό, τις μετακινήσεις.
Δ. Κρόνος τρίγωνο με Γ. Άρη
Καλή υγεία, ενέργεια, σοβαρές επιλογές στον έρωτα, βοήθεια από ανθρώπους κύρους και μεγαλύτερης ηλικίας, κοινωνική άνοδος. Καλή εποχή για σοβαρά ξεκινήματα, για ξεκίνημα γυμναστικής, για συνεργασίες, αλλά και για αγορές.
Δ. Κρόνος εξάγωνο με Γ. Άρη
Μια περίοδος που κρύβει επιτυχίες, κοινωνική αναγνώριση, σοβαρή δράση, ώριμες ερωτικές επιλογές, καλές συνεργασίες, αρκεί να υπάρξει και προσπάθεια. Καλή υγεία.
Δ. Κρόνος αντίθεση με Γ. Άρη
Μια περίοδος που κρύβει ανασφάλειες, ατολμία, κούραση. Χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις, σε νέες σχέσεις, συνεργασίες. Υπάρχει ένταση και άγχος που μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία. Δεν είναι εποχή για νέα ξεκινήματα. Καθαρό μυαλό και υπομονή τώρα.
Δ. Κρόνος τετράγωνο με Γ. Άρη
Εποχή με εντάσεις, διαφωνίες, εμπόδια, επιθετικότητα. Χαμηλή ενέργεια, κούραση, απογοήτευση, είναι στο πρόγραμμα. Προσοχή στην υγεία, σε ατυχήματα από απροσεξία και θολό μυαλό, σε συνεργασίες. Δύσκολη εποχή για ξεκινήματα, χρειάζεται υπομονή, ξεκούραση, καθαρό μυαλό. Να μην παρθούν αποφάσεις με το θυμικό.
Δ. Κρόνος σύνοδος με Γ. Δία
Ευνοείται τώρα η σοβαρή σκέψη, τα πρακτικά σχέδια, οι ώριμες επιλογές. Υπάρχει όμως και η τάση για μειωμένη αισιοδοξία, που μπορεί να οδηγήσει σε χαμένες ευκαιρίες. Προσοχή σε νομικές υποθέσεις και απώλειες από κλοπή, η απροσεξία.
Δ. Κρόνος τρίγωνο με Γ. Δία
Μια περίοδος με πολλές ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωής. Οι επιλογές είναι σοβαρές,  ρεαλιστικές, αλλά και πρωτότυπες. Εύνοια για νέες συνεργασίες, για ξεκινήματα, για επενδύσεις. Ιδέες μπορούν τώρα να υλοποιηθούν, φέρνοντας και οικονομικές απολαβές. Καλή περίοδος και για γάμο, η για επισημοποίηση μιας σχέσης. Τύχη σε νομικές υποθέσεις, ενασχόληση και κατανόηση φιλοσοφικών ρευμάτων.
Δ. Κρόνος εξάγωνο με Γ. Δία
Μέσα από προσπάθειες, έρχεται επιτυχία σε πολλούς τομείς. Καλές συνεργασίες, αναγνώριση, σοβαρότητα και πρακτικές ιδέες που φέρνουν επιτυχία.
Δ. Κρόνος αντίθεση με Γ. Δία
Μια περίοδος που θέλει προσοχή. Τάση για σπατάλη, για λάθος επιλογές και επενδύσεις, δυσκολία στις συνεργασίες, προβλήματα στις σχέσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις, χωρισμό, απογοήτευση.
Δ. Κρόνος τετράγωνο με Γ. Δία
Περίοδος που χρειάζεται προσοχή στις επενδύσεις, τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Δυσκολία για επέκταση, για γάμο, για αγορές. Προσοχή σε νομικές υποθέσεις, και γενικά σε απώλειες. Μειωμένη αισιοδοξία.
Δ. Κρόνος σύνοδος με Γ. Κρόνο
Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει και ένας άλλος ανοίγει. Είναι η εποχή που κρίνονται οι επιλογές σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής, που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Είναι η ώρα για απολογισμό, θετικό η αρνητικό της εξέλιξης του ανθρώπου.
Δ. Κρόνος τρίγωνο με Γ. Κρόνο
Μια περίοδος που φέρνει άνοδο σε πολλούς τομείς της ζωής, μέσα όμως από έντονη εργασία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πρακτικές επιλογές.
Δ. Κρόνος εξάγωνο με Γ. Κρόνο
Θετική περίοδος σε διάφορους τομείς της ζωής, αρκεί να υπάρχει σοβαρότητα, ανάληψη ευθύνης, πρακτική σκέψη και οργανωμένη προσπάθεια.
Δ. Κρόνος αντίθεση με Γ. Κρόνο
Είναι μια εποχή κρίσης αυτή. Τώρα κρίνονται οι αποφάσεις, οι επιλογές, η στάση ζωής που επιλέχθηκε τα προηγούμενα χρόνια.
Δ. Κρόνος τετράγωνο με Γ. Κρόνο
Μια εποχή που φέρνει δύσκολα μαθήματα, μέσα από εμπόδια, δυσκολίες, αρνητικότητα. Χρειάζεται υπομονή, αποδοχή της πραγματικότητας, εσωτερική αλλαγή. Τα λάθη του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια.
Δ. Κρόνος σύνοδος με Γ. Ουρανό
Ξαφνικά εμπόδια, δύσκολα μηνύματα και ανατροπές. Απότομη αλλαγή της τύχης, δυσκολίες σε ταξίδια και επικοινωνία. Αν όμως αυτή η όψη χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να δώσει πρωτοποριακές ιδέες, αλλά πρακτικές, και να γεννήσει μεγάλα σχέδια για το μέλλον.
Δ. Κρόνος τρίγωνο με Γ. Ουρανό
Ξαφνική και απρόβλεπτη επιτυχία, πολλές ιδέες, αλλά πρακτικές, επιστημονική σκέψη, έξυπνες επενδύσεις,  ικανότητα στην επικοινωνία, ταξίδια ζωής, νέα θετικά ξεκινήματα, θετικές εμπειρίες, αλλά και σχέσεις με ξεχωριστούς ανθρώπους.
Δ. Κρόνος εξάγωνο με Γ. Ουρανό
Θετική εποχή για άνοδο, για υλοποίηση ιδεών, για ταξίδια, επικοινωνία, ανάλυση σε βάθος, συνεργασίες, αρκεί να υπάρξει προσπάθεια, πίστη στον στόχο, υπευθυνότητα.
Δ. Κρόνος αντίθεση με Γ. Ουρανό
Ξαφνικές ανατροπές, τάση για ανεξαρτησία, σπάσιμο δεσμών, αλλαγές σε σχέσεις, στην εργασία. Επαναστατικότητα, επιθετικότητα στην επικοινωνία, απότομες αντιδράσεις και αποφάσεις.  
Δ. Κρόνος τετράγωνο με Γ. Ουρανό
Ξαφνικές εντάσεις, ανατροπές, απότομες αποφάσεις, επαναστατικότητα, ρήξεις, σπάσιμο δεσμών, επιθετική έκφραση. Η καταπίεση δεν γίνεται πια αποδεκτή, ανάγκη για ανεξαρτησία, επαγγελματικές αλλαγές.
Δ. Κρόνος σύνοδος με Γ. Ποσειδώνα
Μια εποχή που μπορεί να φέρει δημιουργία, αναγνώριση ταλέντων, να κάνει την φαντασία να λειτουργήσει πρακτικά, να δώσει στο συναίσθημα σοβαρότητα. Μπορεί όμως να δώσει και απογοητεύσεις, διαψεύσεις, προδοσία. Οι επενδύσεις, τα ξεκινήματα, οι συνεργασίες, οι ερωτικές σχέσεις, θέλουν σοβαρότητα και να μην αφήνονται στην τύχη.
Δ. Κρόνος τρίγωνο με Γ. Ποσειδώνα
Μια θετικότατη εποχή, πολλά εμπόδια τώρα ξεπερνιούνται, υπάρχει θετική σκέψη, οι σχέσεις γίνονται σοβαρές, χωρίς να χάνουν την μαγεία τους. Καλή εποχή για γάμο, νέες συνεργασίες, καλλιτεχνική δημιουργία, επενδύσεις, απόκτηση γνώσης. Αναγνώριση και ψυχική αποκατάσταση.
Δ. Κρόνος εξάγωνο με Γ. Ποσειδώνα.
Μέσα από σοβαρές προσπάθειες, έρχεται αναγνώριση, επιτυχία, ψυχική ισορροπία, δημιουργία. Οι σχέσεις αποκτούν ποιότητα.
Δ. Κρόνος αντίθεση με Γ. Ποσειδώνα
Μια περίοδος που θέλει προσοχή και καθαρό μυαλό. Υπάρχουν τώρα διαψεύσεις, απογοητεύσεις, δυσκολίες στις συνεργασίες, τον έρωτα, που μπορεί να προβάλουν από μυστικούς εχθρούς και πισώπλατες ενέργειες.
Δ. Κρόνος τετράγωνο με Γ. Ποσειδώνα
Μια δύσκολη περίοδος, με απογοητεύσεις, ψυχικά μπλοκαρίσματα, διαψεύσεις, ερωτικά αδιέξοδα, αλλά και οικονομικά εμπόδια. Υπάρχουν θολές καταστάσεις, δυσκολία στην κατανόηση της πραγματικότητας και φυγή από αυτήν.
Δ. Κρόνος σύνοδος με Γ. Πλούτωνα
Μια εποχή που φέρνει βαθιές αναθεωρήσεις, μεγάλες αλλαγές, αναζήτηση της βαθιάς και μυστικής γνώσης. Τώρα μπορεί να γίνουν επιλογές χωρισμού, είτε από σχέσεις, είτε από συνεργασίες. Υπάρχει ανασφάλεια, αλλά αν προχωρήσει το άτομο χωρίς φόβο, οι αλλαγές φέρνουν θετική εξέλιξη.
Δ. Κρόνος τρίγωνο με Γ. Πλούτωνα
Μια πολύ θετική περίοδος, που υπόσχεται την πραγμάτωση μεγάλων στόχων. Κατάλληλη εποχή για επενδύσεις, συνεργασία με άτομα εξουσίας, αναζήτηση της αλήθειας,, απόκτηση δύναμης.
Δ. Κρόνος εξάγωνο με Γ. Πλούτωνα
Περίοδος που με προσπάθεια και επιμονή, φέρνει επιτυχία, επίτευξη στόχων, απόκτηση γνώσης και δύναμης.
Δ. Κρόνος αντίθεση με Γ. Πλούτωνα
Μια δύσκολη εποχή αυτή, γεμάτη εμπόδια, καταπίεση, περιορισμούς, οικονομικές δυσκολίες, βαθιές διαφωνίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες, που μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό.
Δ. Κρόνος τετράγωνο με Γ. Πλούτωνα
Εποχή δύσκολη, με πολύ παρασκήνιο, παγίδες, δυσκολία στην κατανόηση της κατάστασης, θολό τοπίο, φοβίες, ανασφάλειες, διαψεύσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη και χωρισμό από συνεργασίες και σχέσεις.
Δ. Κρόνος σύνοδος με Ωροσκόπο
Μια περίοδος που δεν ευνοεί την έκφραση της προσωπικότητας. Υπάρχουν εμπόδια, άγχος, πολλές ευθύνες, δυσκολία στις σχέσεις, οι ιδέες δεν γίνονται αποδεκτές, με αποτέλεσμα προβλήματα και στην υγεία, που πρέπει να προσεχθούν.
Δ. Κρόνος τρίγωνο με Ωροσκόπο
Μια καλή εποχή για έκφραση της προσωπικότητας, των ιδεών, για επίτευξη των στόχων, αλλά και για ξεκίνημα μακροπρόθεσμων στόχων. Καλή υγεία και σοβαρές σχέσεις.
Δ. Κρόνος εξάγωνο με Ωροσκόπο
Μέσα από προσπάθεια, οι ιδέες και η προσωπικότητα δικαιώνονται. Καλή εποχή για ξεκινήματα, για νέους στόχους, συνεργασίες, σοβαρές σχέσεις.
Δ. Κρόνος αντίθεση με Ωροσκόπο
Είναι εποχή που θέλει προσοχή στην υγεία, ο οργανισμός μπορεί να είναι εξασθενημένος από την πολύ εργασία, Δυσκολία στην έκφραση, προβλήματα στις σχέσεις, στις συνεργασίες, είναι τώρα πιθανά.
Δ. Κρόνος τετράγωνο με Ωροσκόπο
Δυσκολία στην έκφραση της προσωπικότητα, των ιδεών, σε συνεργασίες, σχέσεις, αλλά και εξασθένηση του οργανισμού.
Δ. Κρόνος σύνοδος με Μεσουράνημα
Μια εποχή που τα επαγγελματικά θέματα περνάνε σε κρίσιμη φάση. Οι στόχοι, οι συνεργασίες, οι συνεργάτες, όλα περνάνε κρίσιμες δυσκολίες και χρειάζεται ανάληψη ευθύνης, σοβαρότητα, υπομονή και οργανωμένο σχέδιο.
Δ. Κρόνος τρίγωνο με Μεσουράνημα
Μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, η δοκιμασίες στον χώρο εργασίας, αλλά μέσα από αυτές τις διαδικασίες έρχεται επιτυχία και αναγνώριση.
Δ. Κρόνος εξάγωνο με Μεσουράνημα
Με πολύ προσπάθεια και μέσα από δοκιμασίας, μπορεί να υπάρξει επιτυχία και καταξίωση.
Δ. Κρόνος αντίθεση με Μεσουράνημα
Περίοδος με πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις, στην καριέρα και γενικά την πρόοδο του ατόμου. 
Δ. Κρόνος τετράγωνο με Μεσουράνημα
Υπάρχουν τώρα αρκετά εμπόδια στην εργασία, αλλά και άγχος, υπερβολική απασχόληση, που μπορεί να φέρει υπερκόπωση.
Δ. Ουρανός σύνοδος με Γ. Ήλιο
Έντονη έκφραση, εκκεντρικότητα, ανεξαρτησία, προχωρημένες ιδέες και επιλογές, γρήγορες αποφάσεις, ξαφνικές αλλαγές, αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις.
Δ. Ουρανός τρίγωνο με γενέθλιο Ήλιο
Απρόσμενη τύχη, ταξίδια, έντονες σχέσεις, προχωρημένες απόψεις, πολλές ιδέες, γρήγορη και επιστημονική σκέψη, αναζήτηση, γνώση, γεγονότα σημαντικά που ανοίγουν νέους δρόμους.
Δ. Ουρανός εξάγωνο με Γ. Ήλιο
Μέσα από προσπάθεια, έρχεται απρόσμενη τύχη, ταξίδια, γνώση, ευκαιρίες που ανοίγουν σημαντικούς δρόμους. Επιτυχία, ανεξαρτησία, αφοβία. Έλξη από άτομα πέρα από τα συνηθισμένα.
Δ. Ουρανός αντίθεση με Γ. Ήλιο
Ξαφνικές ανατροπές και απότομες αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής. Επαναστατικότητα, ρήξη, ανεξαρτησία, διάλυση σχέσεων και δεσμών που καταπιέζουν.
Δ. Ουρανός τετράγωνο με Γ. Ήλιο
Απότομη έκφραση, φανατισμός, υπερβολική εκκεντρικότητα, ανατροπές, ξαφνικές αλλαγές, αποδιοργάνωση, δυσκολία στην επικοινωνία, προβλήματα σε μετακινήσεις και ταξίδια, διάλυση σχέσεων, είναι μερικά πιθανά σενάρια αυτή την εποχή.
Δ. Ουρανός σύνοδος με Γ. Σελήνη
Μεγάλες ψυχικές και συναισθηματικές μεταβολές, υπερβολική έκφραση, ψυχικές αναζητήσεις, έμπνευση, ενόραση, ξαφνικές ανατροπές σε σχέσεις.
Δ. Ουρανός τρίγωνο με Γ. Σελήνη
Η διαίσθηση αυξάνεται εντυπωσιακά, έμπνευση, δημιουργία, αναζήτηση, δυνατές ερωτικές σχέσεις, πρωτοποριακή σκέψη, ικανότητα έκφρασης.
Δ. Ουρανός εξάγωνο με Γ. Σελήνη
Διαίσθηση, έμπνευση, ψυχικές ικανότητες, έντονος ερωτισμός, πρωτοποριακές ιδέες, που φέρνουν επιτυχία, αν συνοδευτούν και με προσπάθεια.
Δ. Ουρανός αντίθεση με Γ. Σελήνη
Ξαφνικές αλλαγές, απότομες ψυχικές μεταπτώσεις, ένταση, ξεσπάσματα, ανάγκη για ανεξαρτησία, για εσωτερική ελευθερία. Περίοδος που φέρνει αλλαγές σε σχέσεις, επιλογές, στόχους.
Δ. Ουρανός τετράγωνο με Γ. Σελήνη
Μια περίοδος που η έκφραση, τα συναισθήματα, η ψυχική διάθεση, δέχονται έντονες μεταβολές, κυριαρχεί παράλογη στάση απέναντι στα πράγματα, έντονη εκκεντρικότητα, τάσεις ανεξαρτησίας ακόμα και χωρίς λόγο. Ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις, κακή επικοινωνία, διάλυση δεσμών.
Δ. Ουρανός σύνοδος με γενέθλιο Ερμή
Ευστροφία, πρωτοποριακές και πολλές ιδέες, επιστημονική ανάλυση, συσσώρευση γνώσης, ξαφνικές ευκαιρίες στην εργασία, ξαφνικά ταξίδια, συνεργασίες με το εξωτερικό,
Δ. Ουρανός τρίγωνο με Γ. Ερμή
Πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, ιδέες, πρωτοποριακές σκέψεις και επιλογές, ταξίδια, νέοι φίλοι, νέες ερωτικές επαφές, νέα ενδιαφέροντα εμπλουτίζουν την ζωή.
Δ. Ουρανός εξάγωνο με Γ. Ερμή
Μέσα από προσπάθεια, ανανεώνεται η εργασία, έρχονται νέες ιδέες, ευκαιρίες, φίλοι, σχέσεις, ενδιαφέροντα, ταξίδια, γνώση, που γεμίζουν την ζωή.
Δ. Ουρανός αντίθεση με Γ. Ερμή
Ξαφνικές ανατροπές στην εργασία, υπερβολική σκέψη, πολλές ιδέες, αλλά δύσκολες στην εφαρμογή τους, ένταση, διαφωνίες, νευρικότητα. Προσοχή στο νευρικό σύστημα, την υπερβολική εργασία, την εξάντληση.
Δ. Ουρανός τετράγωνο με Γ. Ερμή
Ξαφνικές αλλαγές, υπερβολική σκέψη και ανάλυση που αποδιοργανώνει, βιασύνη, βιαστικά συμπεράσματα, αλλαγή στόχων, πολλές ιδέες, αλλά δυσκολία συγκέντρωσης, παραλογισμός,  είναι θέματα που πρέπει να προσεχθούν τώρα.
Δ. Ουρανός σύνοδος με Γ. Αφροδίτη
Μια περίοδος με έντονο ερωτισμό, υπάρχει μεγάλος μαγνητισμός, αυξημένη γοητεία, αλλά οι σχέσεις μπορεί να είναι παροδικές. Ξαφνικές σχέσεις που ξαφνικά μπορεί να τελειώνουν. Έλξη με άτομα έξω από τα συνηθισμένα, παράξενοι δεσμοί και έντονα πάθη, φέρνουν μοναδικές εμπειρίες.
Δ. Ουρανός τρίγωνο με Γ. Αφροδίτη
Αυξημένη κοινωνικότητα, λάμψη, επιτυχία, οικονομική άνοδος, αναγνώριση, δημιουργία, έμπνευση, ευχάριστα ταξίδια, έντονες και πρωτότυπες ερωτικές σχέσεις, ομορφαίνουν την ζωή.
Δ. Ουρανός εξάγωνο με Γ. Αφροδίτη
Μέσα από προσπάθεια, υπάρχει κοινωνική αναγνώριση, έμπνευση, δημιουργία, αλλά και ευχάριστες, όσο και πρωτότυπες ερωτικές σχέσεις και φιλίες.
Δ. Ουρανός αντίθεση με Γ. Αφροδίτη
Μια εποχή με απρόβλεπτους και ξαφνικούς έρωτες, που όμως ίσως να μην έχουν μεγάλη διάρκεια. Μεγάλη έλξη για το αντίθετο φύλο, σχέσεις έξω από τα συνηθισμένα, έμπνευση, ξαφνικά ταξίδια και αλλαγές στο κοινωνικό περιβάλλον.
Δ. Ουρανός τετράγωνο με Γ. Αφροδίτη
Ξαφνικά και απρόβλεπτα εμπόδια στις ερωτικές σχέσεις, δυσκολία επικοινωνίας, εντάσεις, διάλυση σχέσεων, αλλαγή συντρόφου, έλξη για το παράξενο, τάση για εκκεντρικότητα και ανεξαρτησία.
Δ. Άρης σύνοδος με Γ. Άρη
Πολύ μεγάλη ενέργεια, έντονη δράση, γρήγορες αποφάσεις, πρωτότυπα σχέδια, μεγάλη σεξουαλικότητα, αφοβία, πίστη στον εαυτό, αλλά προσοχή σε ατυχήματα από υπερβολική εμπιστοσύνη.
Δ. Άρης τρίγωνο με Γ. Άρη
Εποχή για δράση, για υλοποίηση στόχων, για μακροπρόθεσμες επενδύσεις, για έκφραση ιδεών. Ευνοούνται οι συνεργασίες, τα νέα ξεκινήματα, η απόκτηση γνώσης, οι προχωρημένες ιδέες, τα ταξίδια, αλλά και οι έντονες ερωτικές σχέσεις.
Δ, Ουρανός εξάγωνο με Γ. Άρη
Μέσα από προσπάθεια και πίστη στις δυνάμεις, έρχονται επιτυχίες στην εργασία, αλλά και στον έρωτα που είναι παθιασμένος. Καλή εποχή για νέα ξεκινήματα, στην καριέρα, τον έρωτα, στις συνεργασίες.
Δ. Ουρανός αντίθεση με Γ. Άρη
Μια δύσκολη εποχή που θέλει προσοχή, ηρεμία και καθαρό μυαλό. Υπάρχει βιασύνη, ξαφνικές ανατροπές, βιαστικά συμπεράσματα, κίνδυνος ατυχημάτων, διάλυση σχέσεων, έντονη επιθετικότητα, που μπορεί να φέρει χαοτικές καταστάσεις.   
Δ. Ουρανός τετράγωνο με Γ. Άρη
Περίοδος ξαφνικών αλλαγών και ανατροπών, επιθετικότητα, παρόρμηση, εγωισμός, μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό, η διάλυση συνεργασιών. Ένταση, νεύρα, βιασύνη. Η σεξουαλικότητα εκφράζεται παράτολμα, ξαφνικά, και με περίεργους τρόπους, η παράξενους ερωτικούς συντρόφους. Προσοχή στις μετακινήσεις.
Δ. Ουρανός σύνοδος με Γ. Δία
Μια εποχή σχεδόν μυθική. Απότομη και ξαφνική άνοδος της τύχης, απρόσμενα κέρδη, πολλές ιδέες, άνοδος κοινωνική, η επαγγελματική. Πολλές ευκαιρίες, και έρωτες ζωής, μπορούν να εμφανιστούν τώρα.   
Δ. Ουρανός τρίγωνο με Γ. Δία
Μια θετικότατη εποχή, με αυξημένη τύχη, μεγάλα σχέδια για το μέλλον, καλές συνεργασίες, ανεπτυγμένη έμπνευση, κοινωνική και επαγγελματική άνοδο, αλλά και μοναδικές ερωτικές εμπειρίες. Νέες φιλοσοφίες αλλάζουν θετικά την ζωή.
Δ. Ουρανός εξάγωνο με Γ. Δία
Μέσα από προσπάθεια, ανοίγονται νέοι δρόμοι, έρχεται επιτυχία, θέτονται νέοι στόχοι, υπάρχει κοινωνική και επαγγελματική άνοδος, αλλά και ερωτικές ευκαιρίες.
Δ. Ουρανός αντίθεση με Γ. Δία
Μια εποχή με καταστάσεις που παίρνουν άτυχη τροπή. Ξαφνικές ανατροπές στους στόχους, τον γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Προσοχή σε νομικές υποθέσεις και απώλειες από απροσεξία. Τάση για υπερβολή και σπατάλη.
Δ. Ουρανός τετράγωνο με Γ. Δία
Υπάρχει βιασύνη για αναγνώριση τώρα, αλλά οι υπερβολές δεν βοηθάνε. Η επιτυχία έρχεται μόνο με σωστή και συστηματική δουλειά, αλλιώς μπορεί να υπάρξουν απώλειες, διάψευση προσδοκιών και απογοήτευση. Νομικά θέματα, επενδύσεις και γάμος απαιτούν προσοχή.
Δ. Ουρανός σύνοδος με Γ. Κρόνο
Η ώριμες, πρακτικές, αλλά και πρωτότυπες ιδέες, ευνοούνται, όπως και οι σοβαρές συνεργασίες με σκοπό την πραγμάτωση μεγάλων στόχων. Χρειάζεται όμως συστηματική δουλειά και οργάνωση. Αλλιώς έρχονται καθυστερήσεις, εμπόδια και απογοητεύσεις. Προσοχή στην επικοινωνία, που πρέπει να είναι σοβαρή, όπως και στις μετακινήσεις.
Δ. Ουρανός τρίγωνο με  Γ. Κρόνο   
Νέοι μεγάλοι στόχοι και πρωτοποριακά σχέδια φέρνει αυτή η εποχή, που με σοβαρότητα, δημιουργικότητα, καλές συνεργασίες, μπορούν να υλοποιηθούν. Οι πρωτότυπες ιδέες συνεργάζονται αρμονικά με την πρακτικότητα και φέρνουν επιτυχία. Νέοι δρόμοι ανοίγονται, νέες γνωριμίες φέρνουν ευκαιρίες, ενώ ο έρωτας συνδυάζει ενθουσιασμό και σοβαρότητα.
Δ. Ουρανός εξάγωνο με Γ. Κρόνο
Θετική εποχή για δημιουργία, προώθηση και υλοποίηση στόχων, δημιουργία, έμπνευση, γνωριμίες που ανοίγουν δρόμους και δίνουν ευκαιρίες, αρκεί να υπάρξει η ανάλογη σοβαρή προσπάθεια.
Δ. Ουρανός αντίθεση με Γ. Κρόνο
Μια εποχή με εντάσεις, νευρικότητα, διαψεύσεις, εμπόδια στην πραγμάτωση των σχεδίων και ξαφνικές ανατροπές, Προσοχή στην υγεία, το νευρικό σύστημα, τις μετακινήσεις.
Δ. Ουρανός τετράγωνο με Γ. Κρόνο
Είναι μια περίοδος που φέρνει αλλαγές σε πολλές καταστάσεις, με ξαφνικές αποφάσεις και ανατροπές. Υπάρχει έντονη ανάγκη για φυγή από κάθε καταπίεση, να γίνουν ξεκαθαρίσματα στην ζωή, να απομακρυνθούν τα αρνητικά στοιχεία, να υπάρξει ανεξαρτησία.
Δ. Ουρανός σύνοδος με γενέθλιο Ουρανό
Έντονος μαγνητισμός, πρωτοποριακές ιδέες, επιστημονική σκέψη, νέα ξεκινήματα, ταξίδια, ανεξαρτησία.
Δ. Ουρανός τρίγωνο με Γ. Ουρανό
Νέοι στόχοι, αλλαγές θετικές και πολλές ιδέες. Ο κύκλος κάθε τι παλαιού που δεν βοηθάει πια, τελειώνει και αρχίζει μια εποχή ανανέωσης. Νέες απόψεις, γνωριμίες, σχέσεις, ενδιαφέροντα.
Δ. Ουρανός εξάγωνο με Γ. Ουρανό
Μέσα από προσπάθεια, οριοθετούνται νέοι στόχοι σχεδόν σε όλους τους τομείς. Φεύγει ότι παλιό και μη λειτουργικό, ώστε να ανοίξει χώρος για νέες ιδέες, γνωριμίες, σχέσεις, στόχους.
Δ. Ουρανός αντίθεση με Γ. Ουρανό
Μια εποχή επαναστατικότητας σε πολλούς τομείς, αλλαγές, ανατροπές, νέες ιδέες, που αν εκφραστούν σωστά, οδηγούν σε επιτυχία.
Δ. Ουρανός τετράγωνο με Γ. Ουρανό
Τάσεις ανεξαρτησίας, ελευθερίας και ανατροπής του παλιού. Ανάγκη για αλλαγές σε πολλούς τομείς τις ζωής, που μπορεί να γίνουν απότομα και ξαφνικά.
Δ. Ουρανός σύνοδος με Γ. Ποσειδώνα
Μια περίοδος όπου φιλοσοφικές, θρησκευτικές, πνευματικές, ιδεολογικές αλλά και καλλιτεχνικές απόψεις, επανεξετάζονται, ανατρέπονται και περνάνε σε άλλο επίπεδο.
Δ. Ουρανός τρίγωνο με Γ. Ποσειδώνα
Απόκτηση γνώσης, ποιητική διάθεση, καλλιτεχνική έκφραση, αναζήτηση, φιλοσοφία, αστρολογία, επιστήμη, αποκτούν ενδιαφέρον και σπρώχνουν την προσωπικότητα σε εξέλιξη. Έλξη για άτομα με αυξημένη πνευματικότητα.
Δ. Ουρανός εξάγωνο με Γ. Ποσειδώνα
Με προσπάθεια υπάρχει καλλιτεχνική αναγνώριση, δημιουργία, μελέτη αστρολογίας, φιλοσοφίας, επιστήμης. Έλξη από ανθρώπους με πνευματικότητα.
Δ. Ουρανός αντίθεση με Γ. Ποσειδώνα
Μια εποχή που οι στόχοι, οι απόψεις, οι σχέσεις, δεν είναι ξεκάθαρες και επικρατεί μια σύγχυση. Οι φιλοδοξίες, θέματα φιλοσοφίας, θρησκείας κλπ, περνάνε κρίση.
Δ. Ουρανός τετράγωνο με Γ. Ποσειδώνα
Σύγχυση, αποπροσανατολισμός, αντικρουόμενες ιδέες και επιλογές, μπέρδεμα στις σχέσεις, τους στόχους, ασύνδετες ιδέες και κινήσεις, που μπερδεύουν το άτομο και τους άλλους.
Δ. Ουρανός σύνοδος με Γ. Πλούτωνα
Μια περίοδος μεγάλων αλλαγών, βαθιάς επανεξέτασης της ζωής, αναθεώρησης των επιλογών, των στόχων, των σχέσεων.
Δ. Ουρανός τρίγωνο με Γ. Πλούτωνα
Μια νέα ζωή ξεκινά, με νέους στόχους, άλλες απόψεις, διαφορετικές επιλογές, που ανοίγουν νέους ορίζοντες. Καλή εποχή για νέα ξεκινήματα, έκφραση ιδεών, συνεργασία με ανθρώπους δύναμης και εξουσίας.
Δ. Ουρανός εξάγωνο με Γ. Πλούτωνα
Έρχονται θετικές αλλαγές στον τρόπο ζωής, στους στόχους, τις σχέσεις, τις συνεργασίες. Πολλές ιδέες, νέα ξεκινήματα, που όμως θέλουν και προσπάθεια.
Δ. Ουρανός αντίθεση με Γ. Πλούτωνα
Ξαφνικές αλλαγές, ψυχικές μεταπτώσεις, εσωτερική ένταση, δυσκολία έκφρασης του ψυχισμού και των επιθυμιών. Εμπόδια στην επίτευξη των στόχων.
Δ. Ουρανός τετράγωνο με Γ. Πλούτωνα
Ξαφνικές ανατροπές, μπλοκαρίσματα, δυσκολία στην έκφραση, βίαια και απότομα ξεσπάσματα του ψυχισμού, μπορούν να δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις.
Δ. Ουρανός σύνοδος με Ωροσκόπο
Πρωτοποριακή έκφραση, γρήγορη σκέψη, πολλές ιδέες, επαναστατικές επιλογές, ανεξαρτησία, εκκεντρικότητα.
Δ. Ουρανός τρίγωνο με Ωροσκόπο
Αλλαγές στην εμφάνιση, στον τρόπο έκφρασης της προσωπικότητας, νέες ιδέες, γνωριμίες, έλξη για ασυνήθιστες σχέσεις, ταξίδια, εξωστρέφεια, ανεξαρτησία.
Δ. Ουρανός εξάγωνο με Ωροσκόπο
Πολλές ιδέες, έντονη και ανεξάρτητη έκφραση, εκκεντρικότητα, ικανότητα επικοινωνίας, ασυνήθιστες σχέσεις.
Δ. Ουρανός αντίθεση με Ωροσκόπο
Ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις, ανατροπές, απότομη έκφραση, φανατισμός, έντονη εκκεντρικότητα, τάση ανεξαρτησίας.
Δ. Ουρανός τετράγωνο με Ωροσκόπο
Έντονη ανάγκη για ελευθερία, ανεξαρτησία, ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στις σχέσεις, τους στόχους, που αλλάζουν την ζωή.
Δ. Ουρανός σύνοδος με Μεσουράνημα
Ξαφνικές αλλαγές στην εργασία, αλλαγές στην καριέρα, τους στόχους.
Δ. Ουρανός τρίγωνο με Μεσουράνημα
Ξαφνικές και απροσδόκητες αλλαγές στην εργασία, που όμως φέρνουν τύχη και επιτυχία. Υπάρχουν νέες ιδέες, συνεργασίες και ευκαιρίες.
Δ. Ουρανός εξάγωνο με Μεσουράνημα
Με προσπάθεια έρχονται αλλαγές και επιτυχία στην εργασία, μέσα από νέες ιδέες, συνεργασίες και ευκαιρίες.
Δ. Ουρανός αντίθεση με Μεσουράνημα
Μια περίοδος που κρύβει ανατροπές, αναστάτωση, ρήξεις, αντιθέσεις και συγκρούσεις στην εργασία, αλλά και σε ομάδες, η οργανισμούς.
Δ. Ουρανός τετράγωνο με Μεσουράνημα
Υπάρχει ένταση, ανατροπές, ρήξη, ακόμα και παραλογισμός στον χώρο εργασίας. Χρειάζεται προσοχή και καθαρό μυαλό για να μην γίνουν τα πράγματα περισσότερο δύσκολα.  
Δ. Ποσειδώνας σύνοδος με Γ. Ήλιο
Μια περίοδος έντονα ερωτική. Ο ρομαντισμός κυριαρχεί, υπάρχει μεγάλη φαντασία, δημιουργικότητα, όνειρα και αυξημένη διαίσθηση, ενώ τα  αισθήματα φτάνουν σε ιδεατά επίπεδα,  Καλό διάστημα για ενασχόληση με φιλοσοφία, θρησκεία, ταξίδια στην θάλασσα. Τα οικονομικά είναι σε άνθηση, αλλά θα χρειαστεί προσοχή σε αυταπάτες.
Δ. Ποσειδώνας τρίγωνο με Γ. Ήλιο
Μια θετική περίοδος για καλλιτέχνες, ποιητές, συγγραφείς. Μεγάλη δημιουργικότητα, πολλές ιδέες, έμπνευση, φιλοσοφική διάθεση, ανώτερα αισθήματα. Ρομαντισμός στις ερωτικές σχέσεις, ταξίδια  και οικονομική άνοδος.
Δ. Ποσειδώνας εξάγωνο με Γ. Ήλιο
Αυτή η περίοδος φέρνει δημιουργικότητα, φαντασία, έμπνευση. Οι καλλιτέχνες μπορούν να έχουν επιτυχία., τα αισθήματα είναι ρομαντικά, υπάρχουν ευκαιρίες στα οικονομικά και τον έρωτα, αρκεί να υπάρξει και προσπάθεια.
Δ. Ποσειδώνας αντίθεση με Γ. Ήλιο
Μια περίοδος που χρειάζεται προσοχή, καθώς η φαντασία και η φυγή από την πραγματικότητα κυριαρχεί. Έλλειψη ρεαλισμού και πρακτικότητας, τάση για αυταπάτη, απάτη, συναισθηματική και οικονομική απώλεια.
Δ. Ποσειδώνας τετράγωνο με Γ. Ήλιο
Τάση για φυγή από την πραγματικότητα, αυξημένη φαντασία, αυταπάτες, κίνδυνος απάτης, τάση για αλκοόλ και ουσίες, συναισθηματικά και οικονομικά μπερδέματα. Χρειάζεται προσοχή, καθαρό μυαλό και λογική.
Δ. Ποσειδώνας σύνοδος με Γ. Σελήνη
Υπάρχει αυξημένη ευαισθησία αυτή την περίοδο, σε βαθμό που συνταράζεται ο ψυχισμός. Είναι εποχή μεγάλου έρωτα, που φτάνει το ιδεατό, αλλά θέλει προσοχή για να μην έρθει απογοήτευση και πλάνη.
Δ. Ποσειδώνας τρίγωνο με Γ. Σελήνη
Ο Ψυχισμός εκφράζεται αρμονικά και ιδεαλιστικά, οι σχέσεις αποκτούν ρομαντισμό και μαγικό χαρακτήρα. Καλό διάστημα για καλλιτέχνες, για ενασχόληση με αποκρυφισμό.
Δ. Ποσειδώνας εξάγωνο με Γ. Σελήνη
Υπάρχει ανάγκη για ψυχική έκφραση, για ρομαντισμό και αρμονικές σχέσεις για μελέτη αποκρυφισμού, καλλιτεχνική έκφραση, αρκεί να υπάρξει και προσπάθεια.
Δ. Ποσειδώνας αντίθεση με Γ. Σελήνη
Μια περίοδος που υπάρχει τάση για φυγή από την πραγματικότητα και κλείσιμο σε κάποιον ονειρικό κόσμο. Μεγάλη ανάγκη για το ιδεατό, είτε σε σχέσεις, είτε σαν φιλοσοφία ζωής. Υπερβολική ευαισθησία, ψυχικές ικανότητας, αλλά και τάση για αυταπάτες.
Δ. Ποσειδώνας τετράγωνο με Γ. Σελήνη
Μια δύσκολη περίοδος, που επικρατεί σύγχυση συναισθηματική, υπερβολική ευαισθησία, όλα μοιάζουν θολά και υπάρχει δυσκολία να κατανοηθεί η πραγματικότητα. Προβλήματα στο σπίτι, τις σχέσεις, στον ψυχισμό.   
Δ. Ποσειδώνας σύνοδος με Γ. Ερμή
Η επικοινωνία αναβαθμίζεται σε πνευματικά επίπεδα, μεγάλη έμπνευση, ιδεαλισμός, δημιουργικότητα. Ευκαιρίες στην εργασία, επιτυχία, φήμη. Καλό διάστημα για καλλιτέχνες, για επαφή με το κοινό, για ταξίδια αναζήτησης.
Δ. Ποσειδώνας τρίγωνο με Γ. Ερμή
Ένα θετικό διάστημα για τα επαγγελματικά, ευκαιρίες για αναγνώριση, δημιουργικότητα, έμπνευση, επαφή με κοινό. Επιτυχία για καλλιτέχνες, ταξίδια πνευματικής αναζήτησης, απόκτηση γνώσης, ιδεαλισμός, μελέτη φιλοσοφίας, πνευματικότητα.
Δ. Ποσειδώνας εξάγωνο με Γ. Ερμή
Ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση, δημιουργικότητα, έμπνευση, ιδεαλισμός, φιλοσοφικές μελέτες, ταξίδια, καλλιτεχνική έκφραση, αρκεί να υπάρξει και προσπάθεια.
Δ. Ποσειδώνας αντίθεση με Γ. Ερμή
Ένα διάστημα που θέλει προσοχή, επικρατεί κάτι θολό, υπάρχει μια δυσκολία συγκέντρωσης, πολλές ιδέες, αλλά δύσκολες στην εφαρμογή. Προσοχή στα επαγγελματικά, υπάρχει κίνδυνος για πλάνη, χάσιμο ευκαιριών, λανθασμένες αποφάσεις και επιλογές.
Δ. Ποσειδώνας τετράγωνο με Γ. Ερμή
Δυσκολία συγκέντρωσης, αφηρημάδα, σύγχυση στην σκέψη, μπερδεμένες ιδέες, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα  στις σχέσεις από κακή επικοινωνία, προβλήματα και χαμένες ευκαιρίες στην εργασία. Προσοχή σε αγορές, επενδύσεις και συνεργασίες.
Δ. Ποσειδώνας σύνοδος με Γ. Αφροδίτη
Μια περίοδος έντονα ρομαντική και με βαθιά συναισθήματα. Αυξημένη γοητεία, αναζήτηση του ιδεατού έρωτα, πλατωνικές σχέσεις, αλλά και ευκαιρίες σε οικονομικά θέματα. Επιτυχία για καλλιτέχνες, μεγάλη έμπνευση, δημιουργικότητα.
Δ. Ποσειδώνας τρίγωνο με Γ. Αφροδίτη
Ένα πολύ όμορφο διάστημα για ερωτικές σχέσεις, όπου ο ρομαντισμός εκφράζεται δυνατά και χωρίς φόβο. Αυξημένη γοητεία, μαγνητισμός, θετικά αισθήματα. Ταξίδια, επιτυχία σε καλλιτεχνικές ασχολίας, κοινωνικότητα, φήμη, έμπνευση, δημιουργία και τύχη στα οικονομικά.
Δ. Ποσειδώνας εξάγωνο με Γ. Αφροδίτη
Μέσα από προσπάθεια, δημιουργούνται προυποθέσεις για ρομαντικές σχέσεις με θετική εξέλιξη. Τύχη σε καλλιτεχνικές ασχολίες, έμπνευση, δημιουργικότητα, ευκαιρίες στα οικονομικά, κοινωνικότητα, αναγνώριση.
Δ. Ποσειδώνας αντίθεση με Γ. Αφροδίτη
Μια περίοδος με μεγάλη ανάγκη για ιδεατές και ρομαντικές σχέσεις, που όμως θέλει προσοχή, γιατί ίσως να υπάρχουν μόνο στο μυαλό. Ψευδαισθήσεις, αυταπάτες, μπερδεμένες καταστάσεις, δυσκολία αντίληψης της πραγματικότητας.
Δ. Ποσειδώνας τετράγωνο με Γ. Αφροδίτη
Ένα δύσκολο διάστημα για τις ερωτικές υποθέσεις, που απαιτεί προσοχή και καθαρό μυαλό. Υπάρχει παρασκήνιο, μυστικά, πισώπλατες ενέργειες, προδοσία, απιστία, απογοήτευση.
Δ. Ποσειδώνας σύνοδος με Γ. Άρη
Μια εποχή έντονου αισθησιασμού και σεξουαλικότητας, όπου το σεξ αποκτά ιδεολογική υπόσταση. Νέες γνωριμίες, που ανοίγουν πόρτες για μοναδικές ερωτικές εμπειρίες. Προσοχή όμως σε αυταπάτες, η στην απομάκρυνση από άλλες υποχρεώσεις.
Δ. Ποσειδώνας τρίγωνο με Γ. Άρη
Μια θετική περίοδος, με έντονη δημιουργικότητα, έμπνευση, μελέτη απόκρυφων γνώσεων, αλλά και έντονης σεξουαλικότητας. Νέες ερωτικές σχέσεις φέρνουν μοναδικές ερωτικές εμπειρίες.
Δ. Ποσειδώνας εξάγωνο με Γ. Άρη
Εποχή έμπνευσης, δημιουργικότητας, αλλά και έντονου ερωτισμού. Για να μην χαθούν οι ευκαιρίες, θα χρειαστεί και κάποια προσπάθεια.
Δ. Ποσειδώνας αντίθεση με Γ. Άρη
Μια εποχή που θέλει προσοχή και καθαρό μυαλό. Όλα μοιάζουν θολά, υπάρχει δυσκολία να κατανοηθεί η πραγματικότητα, υπάρχει παρασκήνιο και ύπουλες ενέργειες, είτε από το περιβάλλον, είτε και από τον ερωτικό σύντροφο. Προσοχή σε συμφωνίες, συνεργασίες, επενδύσεις και αγορές. Οι ιδέες δύσκολα υλοποιούνται.
Δ. Ποσειδώνας τετράγωνο με Γ. Άρη
Δύσκολη εποχή, όπου όλα μοιάζουν θολά. Τάση για φυγή από την πραγματικότητα, αυταπάτες, λάθος επιλογές, που οδηγούν σε μη έλεγχο της κατάστασης, απιστία, ύπουλες ενέργειες. Προσοχή σε συνεργασίες, συμφωνίες, επενδύσεις και αγορές.
Δ. Ποσειδώνας σύνοδος με Γ. Δία
Εποχή με έντονο ιδεαλισμό, μεγάλη έμπνευση, ανώτερα αισθήματα, υλοποίηση στόχων. Οι καλλιτέχνες έχουν επιτυχία και αναγνώριση. Ευκαιρίες για κοινωνική και οικονομική άνοδο, αλλά και ευκαιρίες για ανώτερες ερωτικές εμπειρίες.
Δ. Ποσειδώνας τρίγωνο με Γ. Δία
Επαγγελματική και κοινωνική άνοδος, αναγνώριση, έμπνευση, υλοποίηση στόχων, πνευματικές και υλικές απολαβές. Καλή εποχή για καλλιτέχνες, φήμη, δημιουργία. Εύνοια σε φιλοσοφικές, θρησκευτικές και πνευματικές αναζητήσεις.
Δ. Ποσειδώνας εξάγωνο με Γ. Δία
Μέσα από προσπάθεια, υλοποιούνται στόχοι, έρχεται κοινωνική άνοδος, πνευματική και υλική αφθονία. Έμπνευση, δημιουργικότητα, φιλοσοφική και πνευματική αναζήτηση.
Δ. Ποσειδώνας αντίθεση με Γ. Δία
Είναι μια εποχή με πολλές δυνατότητες για πνευματική και υλική επέκταση, αρκεί να μη χαθεί ενέργεια σε άσκοπες προσπάθειες και ανέφικτους στόχους. Υπάρχει έμπνευση, ιδέες, φιλοσοφική και πνευματική αναζήτηση.
Δ. Ποσειδώνας τετράγωνο με Γ. Δία
Εποχή που χρειάζεται προσοχή. Υπερβολικός ιδεαλισμός, αλλά και απληστία, έντονες φαντασιώσεις, λάθος επιλογές, μπορεί να δημιουργήσουν προβληματικές καταστάσεις. Προσοχή σε συνεργασίες, αγορές, επενδύσεις, αλλά και ερωτικές σχέσεις. Δεν είναι όλα όπως φαίνονται.   
Δ. Ποσειδώνας σύνοδος με Γ. Κρόνο
Αυτή η εποχή ευνοεί την πραγμάτωση μόνο σοβαρών και υπεύθυνων σχεδίων, έργων, ιδεών η ερωτικών σχέσεων. Οτιδήποτε άλλο, θα οδηγήσει σε εμπόδια και απογοητεύσεις.
Δ. Ποσειδώνας τρίγωνο με Γ. Κρόνο
Η φαντασία, οι ιδέες, η έμπνευση, συνεργάζονται αρμονικά με την πρακτικότητα και δημιουργούν θαυμαστά αποτελέσματα. Καλή εποχή για επαγγελματική και κοινωνική άνοδο, δημιουργία, φήμη, όμορφες και στέρεες σχέσεις, αλλά και γάμο. Πνευματική άνοδος.
Δ. Ποσειδώνας εξάγωνο με Γ. Κρόνο
Με προσπάθεια, υλοποιούνται στόχοι που συνδυάζουν την έμπνευση, την φαντασία και την πρακτικότητα. Καλή εποχή για προσπάθεια στην εργασία, για κοινωνική άνοδο, για ουσιαστικές σχέσεις, αλλά και ενασχόληση με φιλοσοφικά ζητήματα.
Δ. Ποσειδώνας αντίθεση με Γ. Κρόνο
Αν υπάρχει οργανωμένη, συστηματική εργασία με βάθος χρόνου, οι ιδέες μπορούν να υλοποιηθούν. Διαφορετικά υπάρχει απογοήτευση και σοβαρά εμπόδια. Το ίδιο και με τις σχέσεις. Οι επενδύσεις, οι αγορές και οι συνεργασίες, απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Δ. Ποσειδώνας τετράγωνο με Γ. Κρόνο
Μια δύσκολη εποχή αυτή, που βγάζει στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες, οικονομικές δυσκολίες, μοναχικότητα. Χρειάζεται προσοχή για να μη χαθούν ευκαιρίες, αλλά και καθαρό μυαλό σε συνεργασίες, οικονομικά θέματα, επενδύσεις και σχέσεις, για να μην υπάρξουν απώλειες και απογοήτευση.
Δ. Ποσειδώνας σύνοδος με Γ. Ουρανό
Μια παράξενη περίοδος, με προχωρημένες ιδέες, επαναστατικότητα, αναζήτηση βαθύτερων γνώσεων. Πολλές και επαναστατικές ιδέες, αλλά και εμπειρίες, αλλάζουν την ζωή.
Δ. Ποσειδώνας τρίγωνο με Γ. Ουρανό
Μια εποχή γεμάτη πρωτοποριακές ιδέες, επαναστατικές αντιλήψεις, διαφορετική οπτική της ζωής, αναζήτηση κριμένης γνώσης, επαφή με ασυνήθιστους ανθρώπους και εμπειρίες, αλλάζει τον τρόπο ζωής.
Δ. Ποσειδώνας αντίθεση με Γ. Ουρανό
Εποχή ξαφνικών ιδεολογικών αλλαγών, απότομη στροφή απόψεων, παράξενες αναζητήσεις, μπορεί να προκαλέσουν πνευματική σύγχυση και θολές καταστάσεις.
Δ. Ποσειδώνας τετράγωνο με Γ. Ουρανό
Εποχή μεγάλων αμφισβητήσεων σε θέματα θρησκείας, φιλοσοφίας, ιδανικών, σχέσεων.
Δ. Ποσειδώνας τρίγωνο με Γ. Ποσειδώνα
 Μια ιδανική εποχή για καλλιτέχνες. Έμπνευση, δημιουργία, ανώτερα αισθήματα, πνευματικότητα, ιδεατές σχέσεις, κοινωνική αποδοχή.
Δ. Ποσειδώνας Αντίθεση με Γ. Ποσειδώνα
Περίοδος ριζικών αλλαγών, βαθιάς επανεξέτασης, μέσα από διαψεύσεις.
Δ. Ποσειδώνας εξάγωνο με Γ. Ποσειδώνα
Καλή περίοδος για καλλιτεχνική έκφραση, δημιουργία, θετικά αισθήματα, ρομαντισμό και θετικές σχέσεις, κοινωνική αποδοχή, μέσα από προσπάθεια.
Δ. Ποσειδώνας τετράγωνο με Γ. Ποσειδώνα
Περίοδος πνευματικής αναστάτωσης, σύγχυση, μπερδεμένα συναισθήματα, δυσκολία ψυχικής έκφρασης, προβλήματα στις σχέσεις.
Δ. Ποσειδώνας τρίγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα.
Εποχή μεγάλης έμπνευσης, ανεπτυγμένης πνευματικότητας, κοινωνικής αποδοχής, κατανόησης των μυστηρίων της ζωής, αλλά και ποιότητα στα αισθήματα, ρομαντισμός και έντονη σεξουαλικότητα. Οικονομικές ευκαιρίες.
Δ. Ποσειδώνας εξάγωνο με Γ. Πλούτωνα
Ευκαιρίες για πνευματική και κοινωνική άνοδο, αναγνώριση, κατανόηση των μυστικών της ζωής, ρομαντισμός και σεξουαλικότητα, επιτυχία με προσπάθεια.
Δ. Ποσειδώνας αντίθεση με Γ. Πόύτωνα
Ένα διάστημα που τα συναισθήματα εκφράζονται με δυσκολία, η με σκληρότητα και άσχημο τρόπο, είτε λόγο καταστάσεων, είτε λόγο φόβων και ανασφαλειών. Το αποτέλεσμα είναι απογοήτευση, διάψευση, μοναξιά, χαμένες ευκαιρίες. Προσοχή και στα οικονομικά, τις επενδύσεις, τις συνεργασίες.
Δ. Ποσειδώνας τετράγωνο με Γ. Πλούτωνα
Μια δύσκολη εποχή, με απογοητεύσεις, διαψεύσεις, οικονομικούς και συναισθηματικούς περιορισμούς. Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, οι επενδύσεις, οι αγορές, χρειάζονται προσοχή.  
Δ. Ποσειδώνας σύνοδος Ωροσκόπος
Ευαισθησία, ποιητική έκφραση της προσωπικότητα, καλλιτεχνικές ασχολίες, οικονομικές ευκαιρίες, κοινωνική αποδοχή, φήμη, έμπνευση, ρομαντισμός, ανάγκη για ιδεατές σχέσεις, ερωτισμός, φιλοσοφικές αναζητήσεις.
Δ. Ποσειδώνας τρίγωνο Ωροσκόπος
Δημιουργικό διάστημα, καλλιτεχνικές ανησυχίες, πιθανή ενασχόληση με ποίηση, ζωγραφική, φωτογραφία, μουσική, σινεμά, χορό. Ρομαντισμός, όμορφα αισθήματα, ιδεατές σχέσεις, εμπιστοσύνη. Καλό διάστημα για συνεργασίες, κοινωνική άνοδο.
Δ. Ποσειδώνας εξάγωνο Ωροσκόπος
Μέσα από προσπάθεια υπάρχει κοινωνική αποδοχή, καλλιτεχνικές ασχολίες, θετική έκφραση της προσωπικότητας, ευκαιρίες για άνοδο, αλλά και ερωτικές εμπειρίες.
Δ. Ποσειδώνας αντίθεση με Ωροσκόπο
Έντονη φαντασία, πολλές ιδέες, που δύσκολα όμως υλοποιούνται, φυγή από την πραγματικότητα, τάση για καταχρήσεις, αλκοόλ και ουσίες. Προσοχή και στις ερωτικές σχέσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται, αλλά και σε συνεργασίες και επενδύσεις.
Δ. Ποσειδώνας τετράγωνο με Ωροσκόπο
Μια περίοδος που θέλει προσοχή. Λάθος έκφραση της προσωπικότητας, τάση για υπερβολές, καταχρήσεις, φυγή από την πραγματικότητα, αυταπάτες, μπερδεμένες σχέσεις.
Δ. Πλούτωνας σύνοδος με Γ. Ήλιο
Μια πολύ σημαντική εποχή. Μέσα από μεγάλες αλλαγές, βαθιές αναθεωρήσεις, πίεση και απώλειες, έρχεται αναγέννηση.  Κάτι τελειώνει για να δημιουργηθεί το νέο.
Δ. Πλούτωνας τρίγωνο με Γ. Ήλιο
Εποχή θεαματικών αλλαγών της ύπαρξης προς το καλύτερο. Μεγάλη εσωτερική δύναμη, πίστη, επιτυχία, άνοδος σε πολλούς τομείς και βοήθεια από ανθρώπους με δύναμη και εξουσία,
Δ. Πλούτωνας εξάγωνο με Γ. Ήλιο
Με προσπάθεια έρχονται μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο, εσωτερική δύναμη, δημιουργία, γνώση, άνοδος, εξουσία.
Δ. Πλούτωνας αντίθεση με Γ. Ήλιο
Μια εποχή μεγάλων αλλαγών, μέσα από δύσκολες καταστάσεις, που δημιουργούν επαναστατική διάθεση ακόμα και στον ίδιο τον εαυτό. Ξαφνικά ξεσπάσματα, απότομη και σκληρή έκφραση, εσωτερική ταραχή, απώλειες. Χρειάζεται προσοχή.
Δ. Πλούτωνας τετράγωνο με Γ. Ήλιο
Μια πολύ δύσκολη εποχή σε σχεδόν όλους τους τομείς τις ζωής. Οι αλλαγές είναι μεγάλες, υπάρχουν απώλειες, φόβοι, ανασφάλεια. Χρειάζεται πολύ προσοχή στις επιλογές, τις αντιδράσεις, την έκφραση. Περίοδος που η επιβίωση είναι πρωταρχική επιλογή. Θα χρειαστεί χρόνος για να κατανοηθεί γιατί υπήρξαν αυτές οι εμπειρίες.
Δ. Πλούτωνας σύνοδος με Γ. Σελήνη
Εποχή έντονων ψυχικών εμπειριών. Βαθιές αναθεωρήσεις, απογοητεύσεις, ακραία συναισθήματα, ζήλια, μοιραίες σχέσεις, ενασχόληση με μεταφυσική.
Δ. Πλούτωνας τρίγωνο με Γ. Σελήνη
Θετική περίοδος για ενδυνάμωση των συναισθημάτων και της ψυχικής δύναμης. Καλό διάστημα για επαφή με μυστικισμό, αλλά και επιλογές σοβαρών και με βάθος συναισθηματικών επιλογών.
Δ. Πλούτωνας εξάγωνο με Γ. Σελήνη
Μέσα από προσπάθεια, έρχεται ψυχική και συναισθηματική δύναμη, καλή αντιμετώπιση των συγκινήσεων, σοβαρές ερωτικές επιλογές.
Δ. Πλούτωνας αντίθεση με Γ. Σελήνη
Μια δύσκολη και ίσως σκοτεινή περίοδος, όπου μέσα από ψυχολογικές πιέσεις και καταπίεση, έρχεται βαθιά και ριζική αναθεώρηση συναισθηματικών και ψυχικών επιλογών και καταστάσεων, ώστε να υπάρξει απελευθέρωση από καταστάσεις που εμποδίζουν την εξέλιξη.
Δ. Πλούτωνας τετράγωνο με Γ. Σελήνη
Δύσκολη περίοδος με συγκρούσεις, ψυχικές και συναισθηματικές απογοητεύσεις, που οδηγεί σε μεγάλα ξεκαθαρίσματα σε πολλά επίπεδα της ύπαρξης, με σκοπό την απελευθέρωση από καταστάσεις που εμποδίζουν την εξέλιξη.
Δ. Πλούτωνας σύνοδος με Γ. Ερμή
Εποχή μεγάλων και ριζικών αλλαγών στην εργασία, τον τρόπο αντίληψης των πραγμάτων, την επικοινωνία. Θα χρειαστεί προσοχή ώστε να μην υπάρξουν απώλειες.
Δ. Πλούτωνας τρίγωνο με Γ. Ερμή
Εποχή επιτυχίας στην εργασία. Το μυαλό εργάζεται γρήγορα, αλλά σε βάθος, η αντίληψη είναι σε έξαρση, η αναζήτηση της αλήθειας και της γνώσης είναι έντονη. Καλή εποχή για έρευνα, σπουδές, μελέτη, επέκταση στόχων, συνεργασίες με ανθρώπους εξουσίας και δύναμης.
Δ. Πλούτωνας εξάγωνο με Γ. Ερμή
Μέσα από προσπάθεια, έρχεται επιτυχία και επέκταση στην εργασία. Καλή εποχή για έρευνα, για σπουδές, για μελέτη, για έκφραση ιδεών, αλλά και για συνεργασίες με ανθρώπους δύναμης.
Δ. Πλούτωνας αντίθεση με Γ. Ερμή
Προσοχή στην επικοινωνία, υπάρχει σκληρότητα στην έκφραση, κυνισμός, αρνητικότητα, με αποτέλεσμα καταστροφικά αποτελέσματα στις σχέσεις. Προσοχή στην εργασία, κίνδυνος απώλειας. Δύσκολη εποχή για επέκταση, επενδύσεις, συνεργασίες. Αλλαγές.
Δ. Πλούτωνας τετράγωνο με Γενέθλιο Ερμή
Δύσκολη εποχή στην εργασία, πολλά αλλάζουν ξαφνικά και υπάρχει κίνδυνος για απώλειες. Προσοχή σε συνεργασίες, επενδύσεις και αγορές. Προβλήματα στην επικοινωνία, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να εκδηλωθούν ψυχολογικά προβλήματα.
Δ. Πλούτωνας σύνοδος με Γ. Αφροδίτη
Εποχή που φέρνει μοιραίες ερωτικές σχέσεις, συναισθηματική καταπίεση, έντονα, έως ακραία συναισθήματα, ζήλεια, ανασφάλεια, με αποτέλεσμα ριζικές αναθεωρήσεις και βαθιά ξεκαθαρίσματα.
Δ. Πλούτωνας τρίγωνο με Γ. Αφροδίτη
Ο Έρωτας φτάνει στην πιο βαθιά και δυνατή του μορφή, που όμως τώρα μπορεί να αναλυθεί και να κατανοηθεί θεραπεύοντας την ψυχή. Καλή εποχή για δημιουργία, για κοινωνική άνοδο, για σχέσεις με ανθρώπους εξουσίας, για συνεργασίες, επενδύσεις και οικονομικές ευκαιρίες.
Δ. Πλούτωνας εξάγωνο με Γ. Αφροδίτη
Οι προσπάθειες για ερωτική απόλαυση και κατανόηση αυτού του μυστηρίου, έχουν θετικά αποτελέσματα. Οι σχέσεις έχουν πάθος, βάθος, ενώ γίνονται θεραπευτικές για την ψυχή. Καλή εποχή και για άνοιγμα στο κοινό. Οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες.
Δ. Πλούτωνας αντίθεση με Γ. Αφροδίτη
Μια δύσκολη εποχή αυτή, με σκληρότητα συναισθηματική, καταπίεση, απογοήτευση, ίσως και διάλυση σχέσεων, η μοναξιά. Προσοχή και σε συνεργασίες, επενδύσεις, αγορές και οικονομικά.
Δ. Πλούτωνας τετράγωνο με Γ. Αφροδίτη
Εποχή δύσκολη συναισθηματικά. Μπορεί να υπάρξει απιστία, καταπίεση, διάψευση υποσχέσεων, απογοήτευση, ακόμα και χωρισμός η μοναξιά. Προσοχή και σε αγορές, επενδύσεις και συνεργασίες.
Δ. Πλούτωνας σύνοδος με Γ. Άρη
Ένα εκρηκτικός συνδυασμός, που δημιουργεί έντονη έκφραση του εγώ, δυνατά έως ακραία συναισθήματα, υπερβολική παρόρμηση, δράση χωρίς σκέψη, εγωισμό, επιθετικότητα, αλλά και δυνατή σεξουαλικότητα. Βγάζει όμως και φοβίες, ανασφάλειες, τάση για καβγάδες. Προσοχή για ατυχήματα.
Δ. Πλούτωνας τρίγωνο με Γ. Άρη
Εποχή που φέρνει δύναμη, έντονη διεκδίκηση στόχων, δυναμική προώθηση και έκφραση των ταλέντων, αλλά και μεγάλα ερωτικά πάθη, ανεβασμένη σεξουαλικότητα και δυνατές σχέσεις. Θετική εποχή για νέα ξεκινήματα, για συνεργασίες, επενδύσεις.
Δ. Πλούτωνας εξάγωνο με Γ. Άρη
Μια θετική περίοδος, που με προσπάθεια φέρνει επιτυχίες, άνοδο, πίστη στον εαυτό και δυναμική διεκδίκηση των στόχων. Νέα ξεκινήματα, μεγάλα ερωτικά πάθη, έντονη σεξουαλική ορμή.
Δ. Πλούτωνας αντίθεση με Γ. Άρη
Μια εποχή που θέλει μεγάλη προσοχή. Υπάρχει μεγάλη ενέργεια, αλλά δεν εκφράζεται σωστά. Επιθετικότητα, μεγάλος εγωισμός, ζήλια, ίσως ακόμα και βίαιη συμπεριφορά, μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλες αναταραχές. Χρειάζεται εκτόνωση, χαλάρωση, καθαρό μυαλό, σωστή διαχείριση της ενέργειας. Δύσκολη εποχή για ξεκινήματα, για επενδύσεις και συνεργασίες. Προσοχή για ατυχήματα, σπατάλη ενέργειας και κούραση.
Δ. Πλούτωνας τετράγωνο με Γ. Άρη
Μια εκρηκτική περίοδος που θέλει μεγάλη προσοχή. Ξεσπάσματα, παραλογισμός, έντονος εγωισμός, ζήλια, διάψευση προσδοκιών. Προσοχή σε ατυχήματα και σε εκρήξεις βίας. Δύσκολη περίοδος για νέα ξεκινήματα, επενδύσεις, συνεργασίες.
Δ. Πλούτωνας σύνοδος με Γ. Δία
Είναι μια σημαντική περίοδος, τώρα τονίζονται έντονα οι ευκαιρίες που ζητά κάποιος στη ζωή του, αλλά θα χρειαστεί σοβαρότητα για να επιτευχθούν οι στόχοι και να μη χαθούν ευκαιρίες.
Δ. Πλούτωνας τρίγωνο με Γ. Δία
Μια εποχή ευκαιριών αυτή σε πολλούς τομείς. Τύχη, επέκταση, καλές συνεργασίες, εύνοια σε νομικά θέματα και ευκαιρίες για θετικές επενδύσεις. Οι ερωτικές σχέσεις μπορούν εύκολα να γίνουν σχέσεις ζωής.
Δ. Πλούτωνας εξάγωνο με Γ. Δία
Μια θετική περίοδος, που με προσπάθεια δίνει πολλές ευκαιρίες για άνοδο, συνεργασίες σοβαρές, καλές επενδύσεις, νομικές λύσεις και θετικές ερωτικές σχέσεις.
Δ. Πλούτωνας αντίθεση με Γ. Δία
Μια περίοδος με πολλές και βαθιές αναθεωρήσεις σε πολλούς τομείς της ζωής. Ηθικές και φιλοσοφικές απόψεις δοκιμάζονται. Πιθανά προβλήματα στον γάμο, προσοχή σε νομικές υποθέσεις, επαγγελματικούς στόχους, επενδύσεις, συνεργασίες.
Δ. Πλούτωνας τετράγωνο με Γ. Δία
Ένα διάστημα με πολλούς κινδύνους σε κάθε είδους επένδυση. Προσοχή σε επαγγελματικά θέματα, συνεργασίες, αγορές, ξεκινήματα, νομικές υποθέσεις, αλλά και σε νέες ερωτικές σχέσεις.  
Δ. Πλούτωνας σύνοδος με Γ. Κρόνο
Είναι η εποχή που πρέπει να αντιμετωπιστούν φοβίες και ανασφάλειες, με σκοπό την ενδυνάμωση της προσωπικότητας.
Δ. Πλούτωνας τρίγωνο με Γ. Κρόνο
Εποχή μεγάλης κοινωνικής αναθεώρησης. Ριζικές αλλαγές στις απόψεις για τη ζωή, το νόημα της, βαθιά κατανόηση των πραγμάτων. Σοβαρές επιλογές με σκοπό να αντέξουν στον χρόνο, ευκαιρίες για σχέσεις εμπιστοσύνης.
Δ. Πλούτωνας εξάγωνο με Γ. Κρόνο
Μια περίοδος που με προσπάθεια ανανεώνονται ριζικά απόψεις και στάσεις ζωής, έρχονται ευκαιρίες για γνώση και σχέσεις με βάθος και διάρκεια στον χρόνο.
Δ. Πλούτωνας αντίθεση με Γ. Κρόνο
Δύσκολη εποχή, με φοβίες ανασφάλεια, χαοτική σκέψη, μοναξιά ίσως και χωρισμούς. Κυριαρχία αρνητικότητας που χρειάζεται να καταπολεμηθεί με θετικές σκέψεις και πίστη.  
Δ. Πλούτωνας τετράγωνο με Γ. Κρόνο
Περίοδος δύσκολη για πολλούς τομείς της ζωής. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε θέματα επενδύσεων και συνεργασιών. Υπάρχει αρνητικότητα, τάση για απομόνωση, φοβίες, ίσως και χωρισμός.
Δ. Πλούτωνας σύνοδος με Γ. Ουρανό
Επαναστατικές σκέψεις και ριζοσπαστικές αλλαγές.
Δ, Πλούτωνας τρίγωνο με Γ. Ουρανό
Μια θετική εποχή, που νέα ξεκινήματα σε πολλούς τομείς, φέρνουν επιτυχία. Ριζοσπαστικές ιδέες, έμπνευση, ενόραση, επικοινωνία, ταξίδια, επαφή με νέες απόψεις που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.
Δ. Πλούτωνας εξάγωνο με Γ. Ουρανό
Διάστημα για νέα ξεκινήματα, νέες ιδέες, ταξίδια, έμπνευση, συνεργασίες, που θα χρειαστεί όμως και προσπάθεια για να έρθει επιτυχία.
Δ. Πλούτωνας αντίθεση με Γ. Ουρανό
Εποχή που θέλει προσοχή στην έκφραση. Κίνδυνος φανατισμού, σκληρότητα στον λόγο, λάθος επιλογές, περίεργες ιδέες, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.
Δ. Πλούτωνας τετράγωνο με Γ. Ουρανό
Χρειάζεται προσοχή στην έκφραση, που μπορεί να γίνει απότομη και σκληρή. Δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων, απότομες αποφάσεις και αλλαγές, καταπίεση.
Δ. Πλούτωνας σύνοδος με Γ. Ποσειδώνα
Περίοδος έντονης συναισθηματικής έξαρσης, είτε προς το θετικό, είτε προς το αρνητικό. Ενεργοποίηση του ασυνείδητου, δυνατές ψυχικές εμπειρίες. Χρειάζεται προσοχή στις συναισθηματικές επενδύσεις, αλλά και στις οικονομικές.
Δ. Πλούτωνας τρίγωνο με Γ. Ποσειδώνα
Θετική εποχή για δημιουργία. Μεγάλη έμπνευση, ικανότητα έκφρασης και κατανόησης των συναισθημάτων, δυνατές ερωτικές σχέσεις, που αλλάζουν θετικά τις απόψεις για την σεξουαλικότητα. Κοινωνική άνοδος, ευκαιρίες για καλές επενδύσεις και συνεργασίες.
Δ. Πλούτωνας εξάγωνο με Γ. Ποσειδώνα
Με προσπάθεια έρχονται ευκαιρίες για νέες επενδύσεις και συνεργασίες. Έμπνευση, δημιουργικότητα, αλλά και ερωτικές εμπειρίες που περνάνε σε άλλο επίπεδο την σεξουαλικότητα.
Δ. Πλούτωνας αντίθεση με Γ. Ποσειδώνα
Περίοδος με απογοητεύσεις, διαψεύσεις, συναισθηματικά αδιέξοδα, που οδηγούν σε εσωτερική σύγκρουση. Χρειάζεται εσωτερικός αγώνας τώρα. Προσοχή και σε οικονομικές υποθέσεις, συνεργασίες και επενδύσεις.
Δ. Πλούτωνας τετράγωνο με Γ. Ποσειδώνα
Δύσκολη εποχή για συναισθηματικές υποθέσεις. Δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων, μπερδεμένες καταστάσεις, φοβίες, ανασφάλεια, απογοήτευση. Χρειάζεται προσοχή σε συναισθηματικές και οικονομικές επενδύσεις.
Δ. Πλούτωνας τρίγωνο με Γ. Πλούτωνα
Εποχή που αποκτάται βαθιά συνείδηση του ατόμου, αλλά και του κόσμου, με αποτέλεσμα εσωτερική ασφάλεια, άνοιγμα νέων δρόμων στη ζωή, στις σχέσεις, στην φιλοσοφία για την ζωή.
Δ. Πλούτωνας εξάγωνο με Γ. Πλούτωνα
Μέσα από προσπάθεια, κατακτιέται μια ανώτερη συνείδηση για τον κόσμο και τον εαυτό, που φέρνει εσωτερική ασφάλεια, σταθερότητα στις σχέσεις, στους στόχους, στην φιλοσοφία για την ζωή.
Δ. Πλούτωνας τετράγωνο με Γ. Πλούτωνα
Μια δύσκολη εποχή με μεγάλες αλλαγές, που φέρνει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες. Πολλά αλλάζουν σε σχέσεις, φιλοσοφία ζωής, αναζήτησης νοήματος. Δύσκολες και σκοτεινές σκέψεις, τάσεις για εγκληματικότητα.
Δ. Πλούτωνας σύνοδος με Ωροσκόπο
Εποχή μεγάλων και θεαματικών αλλαγών στην προσωπικότητα, στην έκφραση, τις επιλογές, την φιλοσοφία. Υπάρχει μεγάλη εσωτερική δύναμη, τονίζεται όμως ο εγωισμός.
Δ. Πλούτωνας τρίγωνο με Ωροσκόπο
Δυνατή προσωπική έκφραση, αλλαγές στην φιλοσοφία, τους στόχους, τις συνεργασίες. Καλή εποχή για ξεκινήματα. Υπάρχει μια αναστάτωση, ένας εγωισμός, αλλά δεν δημιουργούνται προβλήματα.
Δ. Πλούτωνας εξάγωνο με Ωροσκόπο
Εποχή για ξεκινήματα, αλλαγές, δύναμη στην έκφραση, που χρειάζεται και προσπάθεια.
Δ, Πλούτωνας αντίθεση με Ωροσκόπο
Εποχή που χρειάζεται προσοχή στην έκφραση, υπάρχει σκληρότητα, εγωισμός, ακόμα και τάση για βίαιες αντιδράσεις. Προβλήματα και αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις.
Δ. Πλούτωνας τετράγωνο με Ωροσκόπο
Δύσκολη εποχή, που χρειάζεται προσοχή η υγεία, ψυχική και σωματική. Μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις, ερωτικές και κοινωνικές.
Δ. Πλούτωνας σύνοδος Μεσουράνημα
Εποχή αλλαγών στον επαγγελματικό χώρο, ακόμα και αλλαγή καριέρας.
Δ. Πλούτωνας τρίγωνο με Μεσουράνημα
Μια θετικότατη εποχή για επενδύσεις, επέκταση, συνεργασίες, αναβάθμιση της εργασίας, προαγωγή.
Δ. Πλούτωνας εξάγωνο με Μεσουράνημα
Επιτυχία στην εργασία, αναγνώριση, μέσα από προσπάθεια. Θετική εποχή για επενδύσεις.
Δ. Πλούτωνας αντίθεση με Μεσουράνημα
Περίοδος ριζικής αναδιοργάνωσης σε θέματα εργασίας.
Δ. Πλούτωνας τετράγωνο με Μεσουράνημα

Είναι εποχή προβλημάτων, αναστατώσεων και αλλαγών στην εργασία και απαιτεί προσεκτικές κινήσεις.