Μικρά αστρολογικά μυστικά…μιας συναστρίας

♦ Βόρειοι Δεσμοί σε όψη αντίθεσης μεταξύ τους: Αδελφές ψυχές!

♦ Αν έχετε μια σύνοδο με τον Δία, τον Ήλιο ή τη Σελήνη του άλλου, θα θέλετε να βοηθήσετε περισσότερο τον άλλο, παρά τον εαυτό σας!

♦ Αν πλανήτης του ενός ατόμου κάνει σύνοδο με το Μεσοδιάστημα Ήλιου-Σελήνης του άλλου, αυτό είναι αρκετό για το πρώτο πρόσωπο να νιώσει εξαιρετική έλξη για το δεύτερο.

♦ Σύνοδος ανάμεσα στον Ωροσκόπο του ενός και τη Σελήνη ή την Αφροδίτη του άλλου, μπορεί να δείχνει γάμο.

♦ Σύνοδος ανάμεσα στην Αφροδίτη του ενός και τον Κρόνο του άλλου: εξαιρετικά καρμική όψη! Αυτή η σχέση μπορεί να διαρκέσει για πάντα, ενώ οι δύο άνθρωποι «αναγνωρίζουν» αμέσως ο ένας τον άλλον!

♦ Αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη του ενός και τον Κρόνο του άλλου: επίσης καρμική όψη.

♦ Τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη του ενός και τον Κρόνο ή Ουρανό του άλλου, θα μπορούσε να σημαίνει πολύ θυμό και εχθρότητα μεταξύ των δύο ατόμων και, ενδεχομένως, να προκαλέσει βία στη σχέση.

♦ Τετράγωνο ή αντίθεση ανάμεσα στον Άρη του ενός και τον Πλούτωνα του άλλου, μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα σεξουαλική όψη, αλλά με ένταση, βιαιότητα και ζήλια.

♦ Οι σύνοδοι ανάμεσα στον Βόρειο ή Νότιο Δεσμό είναι ένδειξη μιας μοιραίας σχέσης. Οι Δεσμοί έχουν την έννοια του κάρμα.

♦ Όλες οι σύνοδοι προς το Ν. Δεσμό σημαίνουν ότι η σχέση είναι μια δοκιμασία και για τα δύο άτομα.

♦ Ο Ήλιος του ενός στον 12ο οίκο του άλλου, δείχνει μερικές φορές ότι το άτομο του Ήλιου μπορεί να είναι κρυφός εχθρός του ατόμου με τον οίκο.

♦ Ο Δίας του ενός στον 8ο οίκου του άλλου, μπορεί να δείχνει ότι το άτομο του Δία θα κληροδοτήσει στο άτομο του οίκου χρήματα ή περιουσία.

♦ Αν ο Β. Δεσμός του ενός κάνει σύνοδο με τον Ήλιο του άλλου, αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι το άτομο του Ήλιου είναι, κατά κάποιο τρόπο, ένας από τους πνευματικούς δασκάλους στη ζωή του ατόμου με τον Β. Δεσμό.

♦ Ο Ήλιος μιας γυναίκας σε όψεις με τον Κρόνο ενός άνδρα, συνήθως δείχνει το βάρος μιας ευθύνης που μεταφέρθηκε από μια προηγούμενη ζωή. Μόνο ο θάνατος μπορεί να σπάσει αυτό το δεσμό.

♦ Ο Ήλιος του ενός σε σύνοδο με τον Κρόνο του άλλου, είναι μια όψη που κάνει τη σχέση τόσο δυνατή που είναι δύσκολο να σπάσει. Υπάρχει πίστη μεταξύ τους. Το πρόσωπο του Κρόνου χρειάζεται το άτομο του Ήλιου και το κατέχει. Το πρόσωπο του Κρόνου θα πρέπει να προσπαθήσει να μην αφήσει το πρόσωπο του Ήλιου να νιώσει πως είναι σκλαβωμένο. Αν το ζευγάρι είναι παντρεμένο, η γυναίκα μπορεί να είναι μεγαλύτερης ηλικίας από τον σύζυγό της. Το πρόσωπο του Κρόνου μπορεί να μην είναι συμπαθητικό, αλλά είναι συνήθως αφοσιωμένο και αξιόπιστο. Η σύνοδος αυτή έχει μια πολύ σταθεροποιητική επίδραση πάνω στη σχέση.

♦ Η σύνοδος Ουρανού-Σελήνης, μπορεί να σημαίνει μία ασταθή σχέση, του είδους «σταματώ-ξεκινώ-σταματώ-κτλ». Αν υπάρχουν όψεις Κρόνου στη συναστρία, μετριάζουν την αστάθεια αυτή.

♦ Μια θετική όψη μεταξύ Δία-Κρόνου δείχνει ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια καλή επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ δύο ατόμων.