Διελεύσεις Αφροδίτης


Οι διελεύσεις της Αφροδίτης χαρίζουν αρμονία, τρυφερότητα, αγάπη και δημιουργούν έναν πόλο έλξης για να έχουμε καλά αποτελέσματα. Η επίδρασή τους κρατά περίπου δύο μέρες. Γενικά, η Αφροδίτη ακόμη και όταν σχηματίζει τετράγωνα ή αντιθέσεις δεν φέρνει άσχημα αποτελέσματα. Απλώς στο τετράγωνο δείχνει μια έλλειψη αρμονίας στην ατμόσφαιρα, μια κατάσταση που δημιουργεί άγχη και ανασφάλειες γιατί δεν είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματα συμπάθειας ή αντιπάθειας. Το εξάγωνο και το τρίγωνο έχουν την ίδια ερμηνεία, η οποία ισχύει με περισσότερη έμφαση στο τρίγωνο. Η αντίθεση έχει την ίδια ερμηνεία με το τετράγωνο, με τη διαφορά ότι στην αντίθεση δεν υπάρχουν τόσα άγχη και ανασφάλειες.


Όψεις Αφροδίτης με Ήλιο
Αφροδίτη σύνοδος Ήλιος: Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη νιώθει πολύ καλά, έχει ζωτικότητα και είναι αισιόδοξο. Η διέλευση αυτή είναι άριστη για τους καλλιτέχνες γιατί τους προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες. Αλλά και για όσους δεν είναι καλλιτέχνες είναι εξίσου καλή, γιατί η Αφροδίτη χαρίζει γοητεία, πράγμα που έλκει καλές συναναστροφές και προτάσεις.
Αφροδίτη εξάγωνο/τρίγωνο Ήλιος: Ευχάριστη κοινωνική ζωή και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η επίδραση αυτής της διέλευσης φέρνει επιβεβαιώσεις και δημιουργεί ψυχική ευφορία. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που θα δείξει μια γυναίκα.
Αφροδίτη τετράγωνο/αντίθεση Ήλιος: Ενώ το άτομο νιώθει έντονη την ανάγκη για κατανόηση, αγάπη και τρυφερότητα, δυσκολεύεται να τα απολαύσει γιατί οι εξωτερικοί παράγοντες το πιέζουν. Η διέλευση αυτή βρίσκει διέξοδο αν το άτομο ξεφαντώσει και εκτονωθεί με τη διασκέδαση.
Όψεις Αφροδίτης με Σελήνη
Αφροδίτη σύνοδος Σελήνη: Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι΄αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.
Αφροδίτη εξάγωνο/τρίγωνο Σελήνη: Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Αφροδίτη τετράγωνο/αντίθεση Σελήνη: Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Όψεις Αφροδίτης με Ερμή
Αφροδίτη σύνοδος Ερμής: Ημέρα ευχάριστων συναναστροφών και επισκέψεων! Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις και οι μετακινήσεις που σκοπό έχουν την ψυχαγωγία.
Αφροδίτη εξάγωνο/τρίγωνο Ερμής: Η καλή διάθεση και η ηρεμία χαρακτηρίζουν τα άτομα που δέχονται αυτές τις όψεις από τη διέλευση της Αφροδίτης. Οι φιλικές συζητήσεις και οι ευχάριστες παρέες θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά.
Αφροδίτη τετράγωνο/αντίθεση Ερμής: Οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στη διάθεση του ατόμου που δέχεται τη διέλευση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σωστή επικοινωνία και η ατμόσφαιρα να φορτίζεται συναισθηματικά.
Όψεις Αφροδίτης με Αφροδίτη
Αφροδίτη σύνοδος Αφροδίτη: Η αρμονία συναντά την αρμονία! Η αγάπη συναντά την αγάπη! Η τρυφερότητα συναντά την τρυφερότητα! Η κατανόηση συναντά την κατανόηση! Μια πολύ όμορφη όψη που χαρίζει συναισθηματική ασφάλεια και το άτομο που τη δέχεται μαγνητίζει τους πάντες!
Αφροδίτη εξάγωνο/τρίγωνο Αφροδίτη: Η συναισθηματική ζωή επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις! Όταν δέχεστε μια τέτοια διέλευση θα βρίσκετε τη συναισθηματική ανταπόκριση που θέλετε και θα νιώθετε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Μην ξεχνάτε ότι αυτές οι μέρες είναι οι ιδανικότερες για τα ψώνια σας, γιατί αυτή η όψη της Αφροδίτης συντελεί στο να μπορείτε να αγοράσετε πανέμορφα πράγματα σε συμφέρουσες τιμές.
Αφροδίτη τετράγωνο/αντίθεση Αφροδίτη: Προσοχή στις σπατάλες! Η έλλειψη συναισθηματικής ισορροπίας οδηγεί σε βεβιασμένες κινήσεις, που τελικά δεν αποδίδουν.
Όψεις Αφροδίτης με Άρη
Αφροδίτη σύνοδος Άρης: Ερωτική διέλευση! Το πάθος συνδυάζεται με την τρυφερότητα και την αγάπη, με αποτέλεσμα να εξομαλύνονται οι σχέσεις και να υπάρχει διάχυτος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα.
Αφροδίτη εξάγωνο/τρίγωνο Άρης: Ο ερωτισμός και η γοητεία είναι τα αποτελέσματα αυτής της διέλευσης. Όταν δέχεστε τέτοια όψη μπορείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας από το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Αφροδίτη τετράγωνο/αντίθεση Άρης: Προσοχή! Αυτή η διέλευση δημιουργεί καβγάδες σε μια σχέση. Γι΄αυτό, αν έχετε μια τέτοια όψη, προσπαθήστε να μην είστε πολύ απαιτητικοί από το ταίρι σας.
Όψεις Αφροδίτης με Δία
Αφροδίτη σύνοδος Δίας: Η διέλευση αυτή εξασφαλίζει την καλή διάθεση, δίνει όλα τα προσόντα για διασκέδαση, και είναι κατάλληλη για αγορές. Είναι μια καλή όψη για γάμο (πρέπει να υπάρχουν κι άλλες διελεύσεις που να το δείχνουν). Το μόνο πρόβλημα αυτής της διέλευσης είναι ότι το άτομο έχει την τάση να τεμπελιάζει., πράγμα που σημαίνει ότι, όταν τελειώσει η επίδρασή της, θα συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να καλύψει το χρόνο που έχει χάσει.
Αφροδίτη εξάγωνο/τρίγωνο Δίας: Τύχη και ευκολία δίνει αυτή η όψη! Οι υποθέσεις διεκπεραιώνονται χωρίς δυσκολίες, ενώ οι άλλοι μας αντιμετωπίζουν καλοπροαίρετα και δέχονται να μας βοηθήσουν.
Αφροδίτη τετράγωνο/αντίθεση Δίας: Τάση για υπερβολές και σπατάλες. Η μανία καταναλωτισμού οδηγεί το άτομο που δέχεται αυτή την όψη, στο να ξοδέψει χρήματα και να το μετανιώσει, ενώ η ανάγκη για εκτόνωση μπορεί να οδηγήσει σε ακρότητες.
Όψεις Αφροδίτης με Κρόνο
Αφροδίτη σύνοδος Κρόνος: Λόγω της ενάντιας φύσης αυτών των πλανητών, η όψη δεν είναι καλή. Το άτομο θα αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες και δεν θα έχει καλή μεταχείριση από το περιβάλλον του τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.
Αφροδίτη εξάγωνο/τρίγωνο Κρόνος: Επιβράβευση από τους ανωτέρους στη δουλειά και βοήθεια από άτομα ισχύος ή ηλικιωμένους, φέρνει αυτή η διέλευση. Το άτομο που τη δέχεται έχει τον τρόπο του να κρατά τις ισορροπίες. Κοινωνική καταξίωση και ακτινοβολία. Η όψη αυτή είναι καλή για συνεργασίες, δεδομένου ότι βασίζονται στη σταθερότητα και στη διάθεση για αμοιβαίες υποχωρήσεις.
Αφροδίτη τετράγωνο/αντίθεση Κρόνος: Όψη άσχημη για τα αισθηματικά, δεδομένου ότι δείχνει ότι θα επέλθει κάποια ψυχρότητα στο ζευγάρι. Όσο κρατά η επιρροή της καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας και να φροντίσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας.
Όψεις Αφροδίτης με Ουρανό
Αφροδίτη σύνοδος Ουρανός: Ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένετε θα εντυπωσιαστείτε από κάποιο άτομο και θα υπάρξει ερωτισμός ανάμεσά σας. Προσοχή όμως! Η διέλευση αυτή δεν δίνει διάρκεια σε μια γνωριμία, εκτός αν υπάρχουν άλλες διελεύσεις που να δίνουν μακρόχρονη γνωριμία.
Αφροδίτη εξάγωνο/τρίγωνο Ουρανός: Οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα είναι πάντα ευχάριστα, με αυτή τη διέλευση. Γνωριμίες με πολύ ενδιαφέροντα άτομα, εμφάνιση κάποιου ατόμου από το παρελθόν, κάποια αναπάντεχη πρόταση για συνεργασία. Όλα μπορούν να συμβούν και όλα έχουν τη γοητεία τους.
Αφροδίτη τετράγωνο/αντίθεση Ουρανός: Προσοχή, η όψη αυτή δεν είναι καλή για τις ερωτικές σχέσεις. Όταν έχετε αυτή την επίδραση πρέπει να προσπαθείτε να περιορίζετε τα νεύρα σας και να μην παίρνετε αποφάσεις, γιατί δεν πρόκειται να τις τηρήσετε. Οι συνεργασίες που ξεκινούν με αυτή την επίδραση διαλύονται γρήγορα και ξαφνικά.
Όψεις Αφροδίτης με Ποσειδώνα
Αφροδίτη σύνοδος Ποσειδώνας: Ιδανική όψη για τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται σε κοινό. Η φαντασία συναντά την αρμονία και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά αξιόλογο. Τα αισθήματα είναι πολύ έντονα και η ατμόσφαιρα γεμάτη από αγάπη και ιδεαλισμό.
Αφροδίτη εξάγωνο/τρίγωνο Ποσειδώνας: Ο ρομαντισμός και ο ιδεαλισμός επικρατούν όταν γίνεται αυτή η διέλευση. Το άτομο δέχεται την αγάπη και την τρυφερότητα τόσο από το ταίρι του όσο και από το φιλικό του περιβάλλον.
Αφροδίτη τετράγωνο/αντίθεση Ποσειδώνας: Οι ανασφάλειες του ατόμου το ωθούν να ζητά πάρα πολλά από τους άλλους και ιδιαίτερα από το ταίρι του. Ζητά πράγματα που είναι εξωπραγματικά και υπάρχουν μόνο στη ρομαντική ποίηση. Η φυσική συνέπεια είναι να μην μπορούν οι άλλοι να ανταποκριθούν, πράγμα που προκαλεί στενοχώρια και παράπονα.
Όψεις Αφροδίτης με Πλούτωνα
Αφροδίτη σύνοδος Πλούτωνας: Η διέλευση αυτή δείχνει ότι το άτομο θα κάνει κάποια καλή συνεργασία. Είναι διέλευση που φέρνει κέρδη είτε σε ψυχολογικό επίπεδο είτε σε πρακτικό. Καλή ημέρα για επενδύσεις και θέματα που σχετίζονται με διακίνηση κεφαλαίων γενικότερα.
Αφροδίτη εξάγωνο/τρίγωνο Πλούτωνας: Τα κέρδη του ατόμου θα είναι πολλά και θα προκύψουν από μια πολύ καλή συνεργασία. Όταν έχετε τέτοια όψη τα μάτια σας δεκατέσσερα: μπορεί να παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας. Θα ήταν κρίμα να τη χάσετε.
Αφροδίτη τετράγωνο/αντίθεση Πλούτωνας: Προσοχή! Αυτή η όψη είναι λίγο προβληματική και δεν δίνει πολλά περιθώρια για «καθαρές» δουλειές. Με μια τέτοια επίδραση καλό θα ήταν να αποφύγετε να συνεργαστείτε με κάποιο άλλο άτομο και ακόμη καλύτερα να μην κάνετε κάποια επένδυση ούτε να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά.