Ο Ουρανός στα ζώδια

Ουρανός στον Κριό

Θετικότητα, δυναμισμός, παρόρμηση, αγάπη για ανεξαρτησία. Πνευματική ζωντάνια και ευρηματικότητα. Ενασχόληση με μηχανικές ή ηλεκτρικές κατασκευές. Στο άτομο αρέσουν οι μετακινήσεις και οι αλλαγές κατοικίας. Μερικές φορές γίνεται απότομο και άγριο, αδιαφορώντας για τους καλούς τρόπους. Συνήθως είναι παρορμητικό στην ομιλία. Αν ο πλανήτης προσβάλλεται: οι καυγάδες είναι συνηθισμένοι. Υπεροψία, βιαιότητες, άστοχες πρωτοβουλίες σε σοβαρά θέματα, νευρική κατάρρευση.

Ουρανός στον Ταύρο ( πτώση )

Το άτομο είναι αποφασιστικό και άκαμπτο, παρόλα αυτά, αν συναντήσει σοβαρά εμπόδια, μπορεί να ξεγλιστρήσει με εξυπνάδα και ευρηματικότητα. Υπάρχουν ανατροπές στις οικονομικές υποθέσεις. Οι ιδέες αποβλέπουν κυρίως σε πρακτικούς, κερδοφόρους σκοπούς. Μπορεί να υπάρχουν κέρδη μέσω γάμου, συνεταιρισμού ή εφεύρεσης. Οι σημαντικές αλλαγές πρέπει να γίνονται μετά από προσεκτικό υπολογισμό. Αν προσβάλλεται: δικτατορική συμπεριφορά, ξαφνικές οικονομικές ζημιές.

Ουρανός στους Διδύμους

Πολυμέρεια, εξυπνάδα και ευρηματικότητα. Κάποια εκκεντρικότητα στην έκφραση ή την φιλία, στο άτομο αρέσουν οι φιλίες με ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών. Υπάρχει ενδιαφέρον για τις επιστήμες και τις νέες ιδέες. Στη νεαρή ηλικία μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες αλλαγές. Αν προσβάλλεται: αποξένωση από τα αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες και προβλήματα με τις σπουδές, εξετάσεις κλπ. Ατυχήματα κατά την διάρκεια μετακινήσεων. Νευρική κατάρρευση, ακόμα και παράλυση.

Ουρανός στον Καρκίνο

Ευαισθησία και ευθιξία που μερικές φορές κάνουν το άτομο εκκεντρικό, ανήσυχο, ανυπόμονο ή παράξενο. Δυσκολίες και αποξένωση από το πατρικό σπίτι, αν και το άτομο αγαπάει την οικογενειακή ζωή. Δυσκολίες ή απώλειες σχετικές με την κατοικία, την ιδιοκτησία ακινήτων. Προβλήματα με το στομάχι. Το άτομο έχει πατριωτισμό, αγαπάει τα ταξίδια και είναι πρωτότυπο στις ιδέες και την έκφραση. Δραστηριότητες που σχετίζονται με νομικά ή τοπικά - δημοτικά θέματα.

Ουρανός στον Λέοντα ( εξορία )

Μερικές φορές το άτομο γίνεται ξεροκέφαλο, εξουσιαστικό και εκκεντρικό, δείχνοντας αδιαφορία για τις συμβατικότητες και επαναστατική διάθεση, προκαλώντας έτσι την δυσμένεια των άλλων. Αγάπη για ανεξαρτησία και περιπέτειες, περίεργες έλξεις ή αποστροφές. Σε δύσκολες περιστάσεις, το άτομο μπορεί να εμφανίσει ηγετική ικανότητα. Αν προσβάλλεται: εμπόδια στο σπίτι κατά τη νεαρή ηλικία και απώλεια ή δυσκολίες με τον πατέρα. Κάποια εμπόδια στα κοινωνικά θέματα εξ' αιτίας των παιδιών ή πιθανή απώλεια κάποιου από αυτά. Πνευματική σύγχυση, διαζύγιο ή καρδιακή προσβολή.

Ουρανός στην Παρθένο

Το μυαλό είναι οξύ, ανεξάρτητο και πρωτότυπο. Το άτομο έχει δεξιοτεχνία, είναι εκκεντρικό, επίμονο. Η επιτυχία μπορεί να έρθει από εργασία κάτω από την καθοδήγηση άλλων, ιδιαίτερα σε σχέση με τη μηχανική, τα ηλεκτρονικά, τη διαιτητική, τη χημεία. Κέρδος μπορεί να προκύψει με δημόσιες εργασίες που σχετίζονται με την κυβέρνηση ή τους δήμους. Εάν προσβάλλεται: πολλές δυσκολίες, αποτυχημένες φιλοδοξίες, προβλήματα με τους υφιστάμενους ή την εργασία και περιορισμοί που σχετίζονται με το επάγγελμα.

Ουρανός στον Ζυγό

Καλή συλλογιστική, εκκεντρικότητα, φιλοδοξία, ανησυχία και φαντασία. Το άτομο έχει γούστο και αισθητικό κριτήριο. Ευνοούνται τα επιστημονικά, καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά ή νομικά επαγγέλματα. Υπάρχει προσωπικός μαγνητισμός. Μερικές φορές ένας εσπευσμένος γάμος αλλά υπάρχει κίνδυνος χωρισμού, αποξένωσης, διαζυγίου ή θανάτου του συντρόφου. Εκτός και αν έχει καλές όψεις, ο Ουρανός εδώ δεν είμαι καλός για τις σχέσεις. Αν προσβάλλεται: μπορεί να προκαλέσει εχθρότητες, αντιθέσεις και κριτική. Προβλήματα από ίντριγκες, την πολιτική ή περίεργες ενέργειες του συντρόφου.

Ουρανός στον Σκορπιό ( έξαρση )

Δύναμη μυαλού, θέληση, αποφασιστικότητα, επιμονή, δύναμη συγκέντρωσης και ακατάβλητο πνεύμα. Μερικές φορές το άτομο είναι αλαζονικό, επίμονο, πονηρό, επιφυλακτικό, μυστικοπαθές, επιθετικό, επαναστατικό. Βρίσκεται συχνά σε διαφωνία με τους άλλους και τις αποδέκτες αντιλήψεις. Αγάπη για τα μηχανικά πράγματα και εφευρετικότητα. Υπάρχει ικανότητα για τη βιομηχανική χημεία και τις θεραπευτικές μεθόδους χωρίς φάρμακα. Αν ο Ουρανός προσβάλλεται: υπάρχει κίνδυνος από ατυχήματα, πτώσεις, τραύματα από όπλα, εκρήξεις, ηλεκτρικές συσκευές και κίνδυνοι στο νερό.

Ουρανός στον Τοξότη

Φαντασία και ευρηματικότητα, ο Ουρανός από τη θέση αυτή ευνοεί την ενόραση, τις εξερευνήσεις και τα ταξίδια. Το άτομο αγαπάει τις επιστήμες και ενδιαφέρεται για τα επιστημονικά γεγονότα. Είναι προοδευτικό, τυχοδιωκτικό, γενναιόδωρο και εξαιρετικά φιλελεύθερο στις ενέργειες και τους λόγους. Δείχνει ενθουσιασμό για κατορθώματα, τα οποία δεν είναι πάντα ορθόδοξα και απαλλαγμένα από κινδύνους. Εάν προσβάλλεται: είναι πιθανόν να υπάρχουν προβλήματα με τους συγγενείς του συντρόφου ή ανθρώπους της θρησκείας και της επιστήμης. Κίνδυνοι κατά τη διάρκεια ταξιδιών.

Ουρανός στον Αιγόκερω

Καλές ικανότητες συλλογισμού και γενικά ένα βαθύ και διαπεραστικό μυαλό. Φιλοδοξία, επιμονή, εκτελεστική ικανότητα και ανεξαρτησία. Το άτομο έχει την τάση για επικίνδυνες επιχειρήσεις και ριζικές αποκλίσεις από καθιερωμένα συστήματα και συνηθισμένες μεθόδους, εισάγοντας καινοτομίες. Διαίσθηση, επιχειρηματικές εμπνεύσεις και ικανότητα πρόβλεψης συνήθως βοηθούν το άτομο να προλάβει δημόσιες τάσεις ή ανάγκες. Πρωτότυπες επιχειρήσεις και προοδευτικές αντιλήψεις. Πιθανή επιτυχία σε δημόσιες θέσεις ή σε θέσεις που σχετίζονται με τον ηλεκτρισμό, τη μηχανική, τη χειροτεχνία, τη ραδιοφωνία και τις μετακινήσεις. Ευνοούνται γενικά οι θέσεις εξουσίας και ευθύνης. Εάν προσβάλλεται: δείχνει οικογενειακές διαφωνίες ή προβλήματα στη νεαρή ηλικία, απώλεια του πατέρα ή αποξένωση από αυτόν, αντίθεση από πρόσωπα εξουσίας, ανατροπές ή δυσκολίες στο επάγγελμα. Το άτομο προκαλεί τη δυσμένεια των ανωτέρων του και δέχεται σκληρή δημόσια κριτική.

Ουρανός στον Υδροχόο ( κυριαρχία )

Πρωτοτυπία, ιδιοφυΐα, εφευρετικότητα, ισχυρή διαίσθηση και φαντασία. Το άτομο είναι εκκεντρικό στις πεποιθήσεις του και επιθυμεί τους νεωτερισμούς, τις επιστημονικές και ασυνήθιστες επιδιώξεις, διαθέτοντας μεγάλη αγάπη για την ελευθερία. Η διάθεση είναι ευχάριστη, ανθρωπιστική, κοινωνική, ευγενική. Υπάρχουν πολλοί φίλοι. Το άτομο συνήθως πετυχαίνει σε καθετί που έχει επιστημονικό η μηχανικό χαρακτήρα. Επίσης, σε συνεργασία με άλλους, πετυχαίνει στο δημόσιο βίο, μεγάλες εταιρείες, ραδιοφωνία, αερομεταφορές, αδελφότητες και κοινωνικά κινήματα.

Ουρανός στους Ιχθύες

Το άτομο είναι κάπως παράξενο και έλκεται από τη μυστικοπάθεια και την ψυχική έρευνα. Διαθέτει διορατικότητα αλλά όχι πάντα προς τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Αν προσβάλλεται: φέρνει προβλήματα και δυσκολίες με φίλους και το κοινό, έλλειψη κοινωνικότητας, αντιθέσεις εχθρότητες και κριτική που συνδυάζονται με σκάνδαλα και ατυχίες. - See more at: http://orion.jigsy.com/greek-pages/planet-in-signs/uranus#sthash.mvL1sJxY.dpuf