Ο Πλούτωνας στα ζώδια

Πλούτωνας στον Κριό

Επαναστατικές ιδέες στην πολιτική, ισχυρή θέληση, αρχηγία. Είστε πολύ ευθύς και ειλικρινής και προφανώς χωρίς μεγάλη αίσθηση τακτ και διπλωματίας. Προσεγγίζετε τη ζωή με ένταση και πάθος.

Πλούτωνας στον Ταύρο

Έντονη ανάγκη για ιδιοκτησία και αποκτήματα. Kτητική στάση απέναντι στο αντίθετο φύλο. Μπορεί να γίνετε σπουδαίος επιχειρηματίας καθώς έχετε την ικανότητα να πηγαίνετε πέρα από την επιφάνεια των πραγμάτων και να διακρίνετε αυτό που αξίζει. Στον τομέα των αποκτημάτων και των υλικών αγαθών θα περάσετε πολλές αλλαγές.

Πλούτωνας στους Διδύμους

Βάθος σκέψης και αυτογνωσία. Καλή θέση για ντετέκτιβ και για όσους ασχολούνται με την έρευνα. Είστε πάντα σε αναζήτηση της πληροφορίας. Επικοινωνία, γράψιμο, ομιλία. Εάν ο πλανήτης προσβάλλεται: νευρική αστάθεια, ψυχώσεις.

Πλούτωνας στον Καρκίνο

Ισχυρή διαίσθηση. Κατά τη διάρκεια της ζωής θα περάσετε πολλές αλλαγές που θα επηρεάσουν την αίσθηση ασφάλειάς σας. Το σπίτι και η οικογένεια μπορεί να είναι ένας πολύ ευαίσθητος τομέας.

Πλούτωνας στον Λέοντα

Η επιθυμία για δημιουργία και αναγέννηση συνδυάζονται με δύναμη θέλησης και επιχειρηματική ικανότητα. Αντοχή και ζωτικότητα, τάση για επίδειξη εξουσίας. Περίοδοι έντονης δημιουργικότητας επιφέρουν βαθιές αλλαγές και εσωτερική ανάπτυξη.

Πλούτωνας στην Παρθένο

Αναλυτικό μυαλό, ενδιαφέρον για την οικολογία. Ριζοσπαστικές απόψεις σε θέματα υγείας, διατροφής, καλής εμφάνισης. Η προσφορά υπηρεσιών και φροντίδα των άλλων είναι πρωταρχικοί παράγοντες εσωτερικής ανάπτυξης και αλλαγών. Είστε ευαίσθητοι στην κριτική. Προβαλλόμενος ο πλανήτης σημαίνει υπερβολική κριτική, ειρωνεία, προσποίηση.

Πλούτωνας στον Ζυγό

Σε προσωπικό επίπεδο, η αλλαγή και η εσωτερική ανάπτυξη έρχονται μέσα από τις σχέσεις, φιλικές και αισθηματικές. Ο γάμος και η ένωση βιώνονται έντονα.

Πλούτωνας στον Σκορπιό

Ξεπερνάτε τα φαινόμενα σε μια προσπάθεια να φτάσετε παραπέρα, πιο βαθιά και στην καρδιά των πραγμάτων. Ενδιαφέρον για την ψυχολογία, τον μυστικισμό και τον αποκρυφισμό. Οι βαθιές προσωπικές αλλαγές και η εσωτερική ανάπτυξη διαρκούν σε όλη τη ζωή.

Πλούτωνας στον Τοξότη

Έρευνα για την αλήθεια και την ουσία. Τίποτε επιφανειακό και εφήμερο δεν αποσπά την προσοχή σας . Η έντονη αναλυτική προσέγγιση της ζωής σας οδηγεί στην καρδιά των πραγμάτων. Αυτή η ευθύτητα πολλές φορές δεν σας κάνει αρεστούς στους άλλους.

Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Εμφαση στην εργασία, την ηθική και την κοινωνική θέση. Διοικητική και οργανωτική ικανότητα. Πολύ μεγάλη πρακτική αίσθηση, η οποία δίνει τις κατάλληλες λύσεις στην κατάλληλη στιγμή. Iσως έχετε την ικανότητα να οργανώνετε και να διαχειρίζεστε ό,τι πιο ευαίσθητο υπάρχει στην ανθρώπινη ψυχή, αυτό που ονομάζεται υπέρ-εγώ.

Πλούτωνας στον Υδροχόο

Ο ζήλος για έναν ιδανικό κόσμο και η ανάγκη να είστε μέρος μιας ομάδας με όμοιες αντιλήψεις είναι χαρακτηριστικά σας. Μαθαίνετε και μεγαλώνετε μέσω των προσπαθειών να βοηθήσετε τους άλλους και να κάνετε πραγματικότητα ότι βλέπει η διορατικότητα σας.

Πλούτωνας στους Ιχθύες

Σε ατομικό ωροσκόπιο σημαίνει ενδιαφέρον για το μυστικισμό, τον υπνωτισμό, την ερμηνεία των ονείρων, τις καλές τέχνες, τη θρησκεία και τη φιλοσοφία. Γεννημένος ψυχολόγος. Δεν μπορείτε παρά να ερευνάτε κάτω από την επιφάνεια της ανθρώπινης ψυχής. Μεγάλη διάθεση για προσφορά και αυτοθυσία για ό,τι πιστεύετε. Κατανόηση και αποδοχή των άλλων. - See more at: http://orion.jigsy.com/greek-pages/planet-in-signs/pluto#sthash.NfDNXXrU.dpuf